Mstí se ženám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonimní
19.8.10 19:25
Wiolla píše:
Any píše: ..Tahle diskuse mi pripomina diskusi nedavnou,kdy sama zakladatelka psala o svem zhroucenem zivotu,cosi o zavaznem-nezavaznem vztahu,divnem chlapovi,pozdnim zacatku sexualnich zkusenosti…no mozna je to jen cista nahoda. …
Jo, jo, taky mi to přijde podobné. Bylo to psáno z pozice té mladé, že si neví rady, co se starším chlapem, kterého „zranila“ předchozí partnerka a teď se neví, jestli mají vztah či nemají, zda závazný-nezávazný a O CO JEMU JAKO JDE?! Jako přes kopírák…

Zcela jistě to tak je.
Copak nám založí příště?
Jediná rada.Na tohohle komplikovanýho idiota se vykašli. Najdi si normálního kluka podobného věku jako ty.

• Citovat
  • Upravit
5527
20.8.10 13:56

Úvodní příspěvek jem dočetla jen po pasáž o tom, jak mu čteš poštu. Dál jsem neměla chuť pokračovat. Nezlob se na mě, ale tohle je dost nechutné, a soudit někoho za cokoli, když ty děláš TOHLE, mi přijde uhozené. Když máš žaludek na to hrabat se v něčím soukromí, pak musíš počítat i s tím, že budeš muset mít žaludek na to, co tam najdeš.
Vlastně jsem nepochopila, o co ti jde. Chlapi jsou různí - zahýbají, loví atd… ale často jsou ve virtuálním světě jiní než ve skutečnosti - může jim dělat dobře udržovat milostný vztah s někým po netu, ale ve skutečnoti (rozuměj fyzicky) třeba jsou ti nejvěrnější pod sluncem. :nevim: Nevím. Každopádně Tobě ani nikomu jinému není nic po kamarádově či kohokoli jiného soukromí.
Nechci moralizovat - sama mám máslo na hlavě - po té, co mi manžel projel telefon, jsem to před dvěma lety udělala jemu taky. To bylo poprvé a naposledy. Co myslíš, že jsem tam našla? Jasně že to, co jsem nechtěla! A jestli se tehdy s tou paní scházel nebo ne - to se stejně můžu jen dohadovat, protože to nikdy nezjistím a budu se tou představou jen užírat. Dodnes se stydím za to, co jsem udělala. Hlavně sama před sebou.
Já bych se na Tvém místě vykašlala na to, co dělají lidé ve Tvém okolí, a soustředila bych se sama na sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.10 06:06

Četla jsem jen první stranu a nějak se nemůžu zbavit dojmu,že zakladatelka už založila nejednu diskuzi na podobné téma a že jde o její problém a ne o kamarádčin.
Holka,tím,že budeš zakládat tyhle diskuze ho k sobě nepřipoutáš,očividně tomu pánovi jde jen o jedno a ty by sis to měla konečně uvědomit.Tím,že mu polezeš do soukromé pošty ho nezískáš,ba právě naopak,protože to se nedělá.
Najdi si kluka svého věku.JJ,lásce se poručit nedá,ale musí ji cítit oba stejně.Pán,o kterém píšeš si viditelně hledá mladá děvčata a oblbuje je řečičkama,to je víc než jasné(udělám ti hezky,zažiješ krásný sex)Určitě si tím sám sobě dokazuje,jakej je machr.Jeho SMS jsou o sexu,ne o lásce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky