Pořád sama, má jinou - co dál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
11.8.10 19:09

pořád sama

Ahoj holkyy, mám problém a ráda bych to někomu řekla :cry: Mám sice přitele a otce mého 5 měsíčního synka, ale jsem pořád sama.Když přijede z práce, jede pryč a hlavně, přiznal se mi, že někoho má a už bez studu mi řekne, že jede za ní.S námi čas vůbec netráví.Co mám dělat?Nechci ve 30 začínat znovu.Bez ničeho a bez peněz.Ani rodiče mi pomoci nemohou, protože nemají jak.Musim koukat na synka.Dodávám, že finančně si stěžovat nemůžu, to nám peníze dá.Musim se trápi a mlčet?Nemá cenu už o něj bojovat a ani už nechci, ale musím zůstat 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2972
11.8.10 19:16

Ahoj Elenko, píšeš že nechceš ve 30 začínat znova, ale chceš takhle žít dál??? Dala bych mu vybrat, buď to skončí a bude s vámi nebo bych šla já. Takhle se žít nedá!!! Držím palce ať to dopadně pro vás co nejlépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.10 19:22

Jsi mladá a takhle žít je docela ponižující. Nemusíš odcházet hned, ale být tebou, začala bych se dívat okolo sebe a začala zase žít. Navíc čím bude malý starší, tím to bude horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 19:25

Tahle témata jsou vždycky strašně smutná :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
11.8.10 19:27

..me by tohle vubec nevadilo…jestli vas nechce opustit a jezdi jen za zabavou tak proc ne…hlavne ze soli a nemate nouzi…alespon se muzes plne soustredit na mimco..pohodicka..neresila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.8.10 19:33

jo holky, sice se stará, ale to je vše.Jako žena si připadám k ničemu.Když mu řeknu, že odejdu, řekne, tak si jdi.jsem mu lhostejná.Dělj si co cheš.Tak si to představuje, že si každý budee dělat, co chceme, ale to já nezvládám.
Je hrozný někoho milovat.Milovat, když ta láska není opětovaná a je tady malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.8.10 19:34

Já už nemá sílu ani brečet:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 19:36

Tak nebreč, tím se stejně nic nespraví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.8.10 19:38

Já vím, ale srdci člověk neporučí.
Máš asi pravdu.Ty bys tohle opravdu dala?Stalo se ti něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
11.8.10 19:39

no prave,ze je tady male dite tak bych to zatim nechala plavat a soustredila se na prcka hlavne..byt dnes sama s ditetem bez penez to nic moc teda…to radsi se zaletnym manzelem,kterej plati…navic deti vyciti kdyz maji maminky trapeni tak bych to uz v zajmu toho prozatim hodila za hlavu a radovala se ze syna… zadny zbytecny scenky a stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.8.10 19:41

Tohle může říct asi jen člověk, kterej to prožil:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 19:47
Tuco píše:
no prave,ze je tady male dite tak bych to zatim nechala plavat a soustredila se na prcka hlavne..byt dnes sama s ditetem bez penez to nic moc teda…to radsi se zaletnym manzelem,kterej plati…navic deti vyciti kdyz maji maminky trapeni tak bych to uz v zajmu toho prozatim hodila za hlavu a radovala se ze syna… zadny zbytecny scenky a stres

Já bych třeba takhle žít neuměla. Navíc bych dítěti dost nerada dávala do života to, že je tohle normální, protože není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
11.8.10 19:51

..ja nic podobnyho neprozila a urcite ani neproziju..chlapy mam u zadku…jen vim co to je za opruz byt sama s ditetem po financni strance(co ja bych dala za chlapa,kterej mi vysoli penizky,neopruzuje a hned zas vypadne jinam:))..nebyt myho otce tak bychom asi chcipli hlady…proto mi prijde fajn ze alespon manzel plati a jste po tyhle strance v pohode…coz je mnohem dulezitejsi nez naky srdicko..a jak uz jsem psala dite je nade vse a uz jen kvuli nemu by jsi mela zatnout zuby a nejakou dobu vydrzet a hodit to za hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.8.10 19:52

elenko, pokud zatím chceš zůstat, odkládej si peníze, pokud dává peníze na domácnost, postupně a nenápadně navyšuj částku a tu si odkládej, i když si myslíš, že chceš zatím zůstat, jednoho dne se to změní. Nejpozději, kdy ti oznámí, že se svou milenkou splodili potomka nebo s jinou. a pak budeš mít alespoň něco do začátku, než se soudně určí výživné a další věci. pokud máš nějakou možnost, odkládej si je. a jinak takto se dá žít, ale jenom chvíli, ale jak dlouhá chvíle to bude, záleží jenom na tobě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
11.8.10 19:54

to shilenka: porad lepsi tohle nez se nekde placat bez penez coz uznas je dneska celkem dulezita vec kdyz mas prcka a zakladatelka pise,ze proste jinou moznost nema..ze neni kdo by ji pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí