Pořád sama, má jinou - co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
12.8.10 20:16
milhaus píše:
No do Ústí to mám asi 30km,ale to neřeš.Jojo,máme to k sobě daleko,ale tohle je fakt bomba. :palec:

No já si tě totiž pamatuju, protože můj bratr tě šíleně „žral“ v simpsnech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
12.8.10 20:22

SHÍLENKO,jsem mimo jak ta jedle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
12.8.10 20:31
milhaus píše:
SHÍLENKO,jsem mimo jak ta jedle :nevim:

Milhaus já ti to písnu do SZ, ať tady neřešíme něco, co sem nepatří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.8.10 14:39

Tak co Elenko,co účes a jak jinak doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.8.10 15:13

Holky jsem tmává :mrgreen:
Z blondýny docela skok :potlesk:
Ale každý mi to chválí a já se cítím nádherně:-)
Hned mám lepší náladičku :mrgreen:
S prckem děláme blbiny a to člověk zapomene na nějaký starosti :mrgreen: Venku je krásně, co víc si přát:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.8.10 15:21

Tak to gratuluji, to už chce velkou kuráž. Hlavně, že se cítíš dobře. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.8.10 19:28

Tak to můžu jen gratulovat :kytka:,drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.8.10 19:53

ahoj i já se přidávám (-: je fakt krásně, zítra jdeme na zahrádku dělat kotlíkovej gulášek a bude tam pět dětí, co víc si přát ((-: pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.8.10 08:44

Docela byl hezký holky :mrgreen:
Doma vládne docela příměří a klid :palec:
A mě je fajn, díky všem :potlesk:
Ani nějak nemám čas sem nakouknout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.8.10 08:49
:palec: :palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
16.8.10 08:30

…ahoj, píšeš, že nechceš začínat ve 30 znova, já začínala znova v 38…8 let jsem vydržela to, že bývalý manžel jezdil za jinou…nebylo to denně, ale byly to spíš delší výlety/pobyty (snowbord, motorky, voda,…)…jezdil dost často služebně pryč a když byl v Brně, dny trávil s ní…po 8 letech jsem to nevydržela…za pár dní mi bude 40, mám děti 16 a 10 a jsem 11+1tt. a za ppár dní se vdávám…neboj se nového začátku…rozhodně si nezasloužíš trpět. Trápit se nejde pořád…navíc zastávám názor „šťastná máma, šťastné dítě“…a je to pravda! Děti to vycítí a syn mi nedávno řekl, že mi rozumí, že už jsem to nedávala dál, hodně jsme si o tom popovídali. Navíc děti mého partnera přijaly skvěle, a hvězdu od bývalého nemají rády…nijak nikoho nehaním, ale názor si udělaly samy…držím ti palečky, ať se vše v dobré obrátí a ty můžeš být šťastná. Život není přeci o přežívání, ale prožívání…ale vím, co prožíváš a jak se cítíš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.10 09:27

sama

Ahoj Elen,tak jsem ráda,že v tom nejsem sama.Ale my už to rosekly.Byla jsem na tom skoro stejně.Akorád,že po porodu přítel začal zapíjet malou a už nepřestal.Chodil po hospodách a domů jen vyspat.Chodil opilý a dělal v noci bordel a budil mě i malou.S malou my nepomáhal a ještě házel klacky pod nohy.Měly jsme malý 1+1 a občas si přivedl i své hospodské kamarády.Tak už jsem to nevydržela,byla jsem už unavená a ještě jsem musela bránit malou a řekla mu bud my nebo chlast.Tak jsem pochopila,že nebyl připravený být otec a vybral si chlast.Tak jsem si něco hledala přiměřeného k mateřský,ale nic jsem nenacházela a byla jsem,už hrozně unavená a tak jednou přišel opilý a řek at táhnem.K 15lednu at ,už tam nejsme.Takže jsem ve 30 začla sama s dítětem též od nuly.Vyhodil nás bez ničeho.Po 8letech co jsme daly do kupy byt a vybaly,tak nás vyhodil.Dal my 16tis kč,ale co to je ted.KOupila jsem lednici,pračku zaplatila kauci za byt a nic my nezbylo.Je podnikatel zatajil příjem a jámám drahý nájem a jeho to nezajímá.Má rodina my taky nepomáhá.Hned si našel novou a to kamarádovo manželku,ale tu ted odklopl kvůly holce s bordelu.U soudu se hádal o malou a ted si jí nebere ta prostitutka má přednost.A to mě mrzí.Soud kvůly němu my zakázal kojit,ale kojím dál odvoláváme se.Nikdo my nezakáže kojit mé dítě.On tvrdí,že ve 20měs je to psychol. blog,který se má odstranit.No jo a nejhorší je,že i po tom všem vím,že ho pořád miluju a to mě bolí.Nebýt malý,tak to asi nezvládnu ona mě drží snažím se nebrečet,ale občas,když malá spý,tak se neudržím a brečím.Je to těžký,ale zkus nejdřív ušetřit nějaké peníze než to rosekneš.To ti tu radí dobře.Je to opravdu těžky,ale když budeš mít začáteční kapitál bude to lepší věř my.Takže jsem ráda,že nejsem sama,tak neštastně zamilovaná do někoho kdo lásku neopětuje.Hodně my ublížím a žárlím na jeho nové,ale kvůly malý to musím zvládat.Když tak koukni víc je v debatě jak dlou je vhodné kojit a proč.Sice tam nepíšu,že ho pořádmiluji spý jsem potřebovala rady,byla jsem zoufalá,ale je to nějak tam.Promin za ten román,ale nějak jsem ráda,že jsem se mohla vypovídat a nejsem v tom sama.Tak držím palečky at to vše zvládneš,ale uvidíš že at to vyřešíš tak nabo tak bude ti líp a budeš se moc věnovat víc prckovi a nemyslet ještě na to co dál.Jak tu říkaly štastná máma šzastné dítě.Potom co nás vyhodil jsme se s malou poprvé v noci vyspaly a pak pořád uklidnila jsem se a jsme štastné,ikdyž mám málo peněz a tahá mě posoudech a jáho pořád miluju,ale snažím se žít dál jsme ještě mladé a může nas potkat štěstí.Tak ahoj a držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.10 13:22

Jo a je fakt,že ten prcek my dodává sílu.Proto jsem štastná.Vždyt pohled,smích a to jak roste učí se a tyhle všechny maličkosti života stojí za to něco obětovat je to lék ten prcek.Takže díky němu jsem štastná a snad mě i malou ještě nějaké to štěstí potká snad na nás někde ten hodný chlap čeká.A ne ten sobec,které nemůžu pustit s hlavy a který myslý jen na sebe svou zábavu.Tak hodně štěstí budeš ho potřebovat :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.8.10 23:54

piškotko, moc ti držím palečky, je vidět, že jsi silná ženská (((-: a prostě to s malou zvládnete ((((-: posílám sílu a hooodně podpory. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.8.10 09:18

Děkuji za podporu,ale ted jí hlavně potřebuje Elen,aby se správně rozhodla co dál.Je fakt,že my to taky trvala.Stále jsem čekala,že se změní a začne nás mít rád,ale marně.Bylo to jen jednostrané a to bolí pořád to bolí,ale kvůly malý jsem musela udělat radykální řez.Ted sice žijem od mateřské k mateřské na příspěvky nemám zatím nárok.Počítak lonský příjmy můj a jeho.Tak snad to nějak překlepem a bude klid.Ještě ten soud at můžu ještě,těk 9měs.kojit a budu štastná.Ted vyhrád soud to odvolání a i bez chlapa budu nejštastnější ženská na světě,protože budu mít s malou klid a budu moc pro ní dělat to nejlepší co matka může.Tak Elen ze začátku je to těžký,ale už jsme přes půl roku samy a nějak to jde.Když nás vyhodil,tak jsem si řekla budu skrz malou silná a zvládnu to zvládly to jiný,tak proč né já.Tak držím palce v tvém rozhodováním a at je jaký koliv věřím,že nakonec uděláš to co je pro malého nejlepší.A věřím,že ta láska k partnerovi je snad to nejhorší,fakt to ještě pořád moc bolí moc.....Tak hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí