Pořád sama, má jinou - co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
11.8.10 19:56

Holky, moc vám děkuju.Je to strašně fajn, že si můžu s váma takhle popovídat.Malej chodí brzo spinkat a jájsem sama doma a koukám do zdi.
Je pro mě o nejdůležitější na světě:-)
Je hrozný sundat si růžový brejle :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.8.10 20:04

elenko a jinak někdy je dobré tu lásku k manželovi zcela přesunout na tvoje dítě (-: a je fajn, že ač jste mu lhostejní, tak vás nepakuje na ulici, takže hlavu vzhůru, ženská na nic nejsi, jsi matka a to je min. do tří let věku dítěte to nejvíc a během té doby měj plán, kde si pomalu odškrtávej položky. jinak bych trvala ať přítel platí malému nějaký sporožirový účet, vybratelný v plnoletosti na cokoliv, studia, bydlení. Když si na to zvykne, přeci je to jeho syn, taky nebude mít ten pocit, že peníze dává jenom tobě, tak aspoň bude mít malej za těch x něco našetřeno do začátku. nebreč, vyčisti si hlavu a staň se ženskou, která jedná za sebe a své dítě, vyždímej ho co se dá, buď milá, dělej mu servis, najdi si přátele, kecej tady s náma (-: nechoď na seznamky, pečuj o sebe, hraj si se synem a kašli na jakékoliv jeho projevy, ať negativní nebo pozitivní. Roky děsně letí, tak s ním nepromarni ani chvilku pláčem a zoufáním, ber to, že lidi se rozcházejí, ale i seznamujou a znovu zamilovávají, holt to není princ, ale chvíli to s ním vydrž a pak fnkni jak holubička ((-:, ale „zazobaná“ :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 20:04
Tuco píše:
to shilenka: porad lepsi tohle nez se nekde placat bez penez coz uznas je dneska celkem dulezita vec kdyz mas prcka a zakladatelka pise,ze proste jinou moznost nema..ze neni kdo by ji pomohl…

Toť otázka a je to dost individuální. Vím, jaké to je odejít s 2 dětmi od chlapa, ale člověk se otřese, otevřou se jiný možnosti. Já jsem si práci našla a rozhodně jsme nestrádali, spíš naopak a měli jsme se tisíckrát líp než předtím. Takže si myslím, že buď člověk padne na kolena a zvedne se anebo taky ne. Je to strašně individuální.
Jinak by zakladatelka samozřejmě dostávala alimenty a myslím, že by asi nebyly nejnižší. Mimo to má nárok na stejný životní standart jako za manželství, takže nevím.
ALE JAK JSEM UŽ PSALA, JE TO INDIVIDUÁLNÍ!!!

Každopádně souhlasím, že nejlepší je ještě chvilku vydržet, dávat korunky stranou a pak nazdar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 20:05
Aty píše:
elenko a jinak někdy je dobré tu lásku k manželovi zcela přesunout na tvoje dítě (-: a je fajn, že ač jste mu lhostejní, tak vás nepakuje na ulici, takže hlavu vzhůru, ženská na nic nejsi, jsi matka a to je min. do tří let věku dítěte to nejvíc a během té doby měj plán, kde si pomalu odškrtávej položky. jinak bych trvala ať přítel platí malému nějaký sporožirový účet, vybratelný v plnoletosti na cokoliv, studia, bydlení. Když si na to zvykne, přeci je to jeho syn, taky nebude mít ten pocit, že peníze dává jenom tobě, tak aspoň bude mít malej za těch x něco našetřeno do začátku. nebreč, vyčisti si hlavu a staň se ženskou, která jedná za sebe a své dítě, vyždímej ho co se dá, buď milá, dělej mu servis, najdi si přátele, kecej tady s náma (-: nechoď na seznamky, pečuj o sebe, hraj si se synem a kašli na jakékoliv jeho projevy, ať negativní nebo pozitivní. Roky děsně letí, tak s ním nepromarni ani chvilku pláčem a zoufáním, ber to, že lidi se rozcházejí, ale i seznamujou a znovu zamilovávají, holt to není princ, ale chvíli to s ním vydrž a pak fnkni jak holubička ((-:, ale „zazobaná“ :huban:

:palec: :palec: :palec: hezky promyšlené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.8.10 20:07

elenko měli jsem teď doma malou krizi kdy jsem si přišla pro manžela lhostejná (jádro problému bylo jinde než milenka) a přišlo mi to děsné a sama jsem přemýšlela jak dlouho se dá takhle žít. Nezajímalo ho jak se mám, nepohladil, nedal pusu. Naštěstí jsme o překnoali ale bylo to děsný. Takže vím jak ti je aspoň částečně. Pokud ti přiznal milenku a řekne ti tak jdi, je si tebou až moc jistý. Možná až se jednou rozhoupeš tak začne plakat, abys neodcházela. V tu chvíli už ale musíš být rozhodnutá a neotáčet se zpět.

to co radí Aty není úplně od věci. Asi bych hned neodcházela, ale na ten odchod se připravila. Zjistila si kolik stojí podnájem, kolik utratíš měsíčně pokud budeš sama apod. Případně si i dát nějaké peníze bokem. Děti toto hodně vycítí a poznají že ta láska není mezi rodiči tak jak má být. Dřív nebo později. Sice nechceš ve 30 začínat znovu ale lepší mi přijde ve 30 než ve 40 :nevim: :nevim: Jsi mladá, sice s děckem, ale to nemusí být překážkou. Takže pokud chceš zůstat zůstaň, ale neseď doma, snaž se si užívat případně i pokukovat. On třeba když zjistíš že nejsi pořád doma a nečekáš na něj tak se taky začne chovat jinak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
11.8.10 20:12

to shilenka: no prckovi je 5 mesicu podle me ted nic nevymysli…nerikam v tomhle stavu vydrzet donekonecna,ale zatim jinou moznost asi nema…a samozrejme jak uz psala Aty vymyslet a pomalicku polehoucku ho stahnout z kuze zaziva…a s tema alimentama …dneska si to chlapi umej zaridit…znam spousty pripadu,kdy frajeri co berou treba 40 (neofiko)plati dva litry mesicne..na to bych zase tak moc nespolihala…proste nekdy musi jit hrdost a idealy stranou prakticnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.8.10 20:13

ATY-bože, to mi pomalu vlilo sílu do žil.brečela jsem u toho jak želva, ale máš pravdu.
Já vím, že se musim sebrat, ale nějak se mi podlamujou kolena.
Někdy bych ten internet zrušila, ale tohle je nejlepší na světě.Mít komu to říct a hlavně říct to žnskejm, který myslí jako já a chápou!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.8.10 20:14

Jo holky, nejsme manželé a neofiko máme hodně, ale ofiko jsme na pracáku:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.8.10 20:15

ahojky,
nemáš to lehké :hug: ale co třeba jak už tu někdo radil odkládat pomalu nějaké penízky a najít si taky někoho jiného, se kterým bys byla šťastná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.8.10 20:17

Aty: :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.8.10 20:18

Nejhorší je, že já neuložim nic :roll:
Co mám, koupím malému pleny, kousátko, dudlík, jídlo, oblečky atd…
Máme se tak, že nestrádáme, ale nic navíc pro mě.Pro něj dá peníze na všeczhno, na jídlo, mýho holiče, ale vyloženě pro mě nic…
A z mé mateřské se platí nájem a poplatky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 20:24
elenka12 píše:
Jo holky, nejsme manželé a neofiko máme hodně, ale ofiko jsme na pracáku:-(

Tak to je blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.8.10 20:26

a nakupovat chodíš ty nebo on? protože jako chlap těžko pozná např. jaký pleny kupuješ ne? malej zvládne klidně levné tesco, nebo tak, ale ty přece můžeš tvrdit, že jeho jemná pokožka zvládne jenom např. pampers a ty když vybalíš, obaly hodíš sousedům do popelnice ((((-:, tak ty pleny pro chlapy jsou všechny stejné, nebo další věc, koupí pleny, řekni, že malej má najednou vyšší spotřebu a prodej je třeba za polovic někomu na netu a penízky si dávej do kasy (-: oblečení to samé, utrhni v obchodě cedulku z nějakého nového dražšího oblečení, když budeš chtít malému něco koupit, tak za levno, dej na to tu dražší cenovku a zase si rozdíl strč do kapsy… já jsem ale svi..ě :pankac: :pankac: :pankac: sorry, bych mohla vymýšlet do nekonečna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.8.10 20:29
:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 20:31
Aty píše:
a nakupovat chodíš ty nebo on? protože jako chlap těžko pozná např. jaký pleny kupuješ ne? malej zvládne klidně levné tesco, nebo tak, ale ty přece můžeš tvrdit, že jeho jemná pokožka zvládne jenom např. pampers a ty když vybalíš, obaly hodíš sousedům do popelnice ((((-:, tak ty pleny pro chlapy jsou všechny stejné, nebo další věc, koupí pleny, řekni, že malej má najednou vyšší spotřebu a prodej je třeba za polovic někomu na netu a penízky si dávej do kasy (-: oblečení to samé, utrhni v obchodě cedulku z nějakého nového dražšího oblečení, když budeš chtít malému něco koupit, tak za levno, dej na to tu dražší cenovku a zase si rozdíl strč do kapsy… já jsem ale svi..ě :pankac: :pankac: :pankac: sorry, bych mohla vymýšlet do nekonečna.

Ale velmi praktická :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria