Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aty píše:Shílenka píše:Ale velmi praktickádruhé mé to jméno![]()
![]()
Aty a to na to někam chodíš? Mě by tohle nenapadlo…
každopádně, když to bude někdo potřebovat, odkážu ho na tebe, protože ty to máš evidentně vymyšlené do detailu… ![]()
ATY, pravdu máš ![]()
Já tohle občas taky dělám.
Dneska jsem třeba koupila v akci 3 kašičky za 135kč,.
Koupila jsem i pro kamarádku a to jsem mu tam postavila a ukázala 9 krabic a musel to zaplatit:-) ![]()
Jasně, že kamarádka mi to zaplatí:-)
elenka12 píše:
ATY, pravdu máš
Já tohle občas taky dělám.Dneska jsem třeba koupila v akci 3 kašičky za 135kč,.
Koupila jsem i pro kamarádku a to jsem mu tam postavila a ukázala 9 krabic a musel to zaplatit:-)
Jasně, že kamarádka mi to zaplatí:-)
No tak vidíš
tak šup s tím do kasičky ![]()
hele já jsem fakt blbá. ![]()
Já bych mu to odpustila všechno, ale mám být pořád za blbce?
Potřebuju sílu ![]()
Tuco píše: ..tvoje sila ti spi prave v postylce…
Naprostý souhlas
![]()
Shílenka píše:Aty píše:Aty a to na to někam chodíš? Mě by tohle nenapadlo…Shílenka píše:Ale velmi praktickádruhé mé to jméno![]()
![]()
každopádně, když to bude někdo potřebovat, odkážu ho na tebe, protože ty to máš evidentně vymyšlené do detailu…
já nevím, pro mě je to tak přirozený jako dýchání. jsem asi převtělenej vynálezce. například je něco k řešení, já přijdu kouknu a hned sypu z rukávu nápady. škoda, že ke svému talentu mi nebylo dáno i ctižádostivost, ale spíš lenost a pohodlnost. nojono, jak je známo talent nestačí a když není píle není nic. ![]()
Ahoj, situaci nezavidim a preji at je brzy lepe, ale prvne bych si hned zacala nenapadne ulejvat penize bokem a nenapadne bych zvysovala vydaje na synka - naoko.
Az si jednou drahy sbali kufry a vypadnou za milkou ci jinou neokoukanou nadherou, ci ti rovnou oznami, ze ceka dite s jinou, ci se bude zenit - nebudes do zacatku uplne bez prostredku
Pote soudne bych si nechala sverit maleho do sveho pece.
Za treti - otce sveho syna bych brala jako jen a pouze otce sveho syna, budoucnost spolecnou bych s nim neplanovala - zacala bych pomalu zit a rozkoukavat se a az to budes nejmin cekat tak se ten pravy objevi.
Pote pevne bych stanovila otci decka dny/odpoledne/vecery, kdy hlida on s tim, ze ty si taky jdes vyrazit. Kdyby prskal, tak bych mu rekla, ze kdyby jste byli od sebe - bude mit hodiny na traveni s malym soudne urcene. I kdybys mela chodit kolem bloku nebo sedet v parku na lavicce…
S tim mne napada zacit treba s nejakym konickem, ktery si vzdy chtela delat a nebyl treba cas, penize.
Chodit cvicit, plavat, ruzne tvorive kurzy, uceni jazyka, pocitacove kurzy, ucetni kurzy - je toho mraky…
A v nejblizsi dobe bych se sbalila a vyrazila sama s malym na neplanovanou dovcu - treba jen k vasim a partnerovi bych vubec nic nerekla - at vi jake to je, prijit do prazdneho bytu…
Pevne nervy a at to brzy ustojis.
elenko, klidně buď dál za „blbce“, ale je to jenom ve tvé hlavě, určitě si to o tobě nikdo nemyslí.
dřív se ženský nerozváděly i když chlapy je podváděli kde mohli, prostě to ta ženská musela přijmout, my naštěstí žijeme úplně v jiné době a máme tu volbu odejít, ale jsme přece všechny rozumné ženské, tak proč jednat unáhleně. Ne?
Ahojky,tak jsem si to vše přečetla,tvojí situaci ti nezávidím,ale máš jeden velký poklad,který tě určitě dost drží,Jinak co píše Aty,zkus to tak praktikovat,Penízky se vždy hodí.A hlavu vzhůru,jsi mladá.Drž se.
elenka12 píše:
Nejhorší je, že já neuložim nic
Co mám, koupím malému pleny, kousátko, dudlík, jídlo, oblečky atd…
Máme se tak, že nestrádáme, ale nic navíc pro mě.Pro něj dá peníze na všeczhno, na jídlo, mýho holiče, ale vyloženě pro mě nic…
A z mé mateřské se platí nájem a poplatky…
To se s ním ale nijak moc dobře nemáš.
Nechci ti radit, abys odešla, třeba je to jen chvilková záležitost, krize. Asi bych si s ním promluvila a dala najevo, že takhle ti to nevyhovuje, aby neměl pocit, že ti může … na hlavu. A hlavně se dozvíš jak to plánuje dál.
A pak bych se snažila, aby měl trochu důvod žárlit, načinčej se, někam vyraž…
Ahoj, předně přeju spoustu vnitřní síly.
Já vím, jaké to je- protloukat se sama s malým dítětem- a není to žádná sranda. Naši na tom nejsou finančně nejlépe (oba v důchodu), ale hodně mi pomáhají s malou ohledně hlídání. Za to jsem jim opravdu vděčná. Práci mám sice slušnou, alimenty 2000 (
), nicméně i tak je to hodně složité a uživím nás tip ťop. Je pravda, že ze svého platu musím utáhnout nás dvě,dva psy, auto a náš domek. takže žijeme opravdu skromně, ale bez dluhů.
Na druhou stranu- já jsem dost hrdá a já bych asi trpěla jak pes, kdybych žila s chlapem, kterého miluju s tím, že on na mě dlabe a jezdí za jinou.To je lepší (pro mě !!!) se protloukat sama se vztyčenou hlavou.
Holky ti radí dobře- sama cítíš, že to s tvým přítelem asi nedopadne, takže si jisti zadní vrátka (šetři, hledej si útočiště jinde)- snaž se na přítele neupínat (vím, jak je to hrozně těžké
) a žít si po svém. Já se vždycky snažím si říct a věřit tomu, že kdo mě nechce, ten si mě nezaslouží. A věř, že jednou bude líp- určitě bude ![]()
Aty píše:
Hanka1:
vidím, že máme na věc stejný názor.
tak tak ![]()