Manžel je bisexuální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6422
19.10.22 19:03
@Premek_Orac píše:
Kdybych chtěl žertovat, tak napíšu, že teď budete na placení hypotéky tři, ale chápu, že na žerty nálada není.
Upřímně, když už by mi partnerka byla nevěrná, asi bych lépe snesl, když by to bylo se stejným pohlavím. Možná to zní divně, ale bral bych to jako opravdu čistě volání přírody, neměl bych tam tak silný prvek toho, že jsem nebyl dost dobrý jak muž.
Myslím, že je to stále o Vás dvou. Hledat řešení, které bude nejméně bolet, dovolí Vám oběma jít životem dál a najít zase spokojenost, radost.
Teď to musí být těžké, složité, náročné, ale jednou se probudíš a tvé myšlenky budou už patřit jiným věcem. Přijde to. Znám to.

No, ale ženy to mají jinak. Zatímco pro spoustu chlapů je vzrušující představa dvou žen, pro spoustu žen je představa dvou chlap, zvlášť je-li jeden z nich jich manžel, dost odpuzující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
19.10.22 19:10
@ZuzaM píše:
No, ale ženy to mají jinak. Zatímco pro spoustu chlapů je vzrušující představa dvou žen, pro spoustu žen je představa dvou chlap, zvlášť je-li jeden z nich jich manžel, dost odpuzující.

Jenže on si to nevybral, to paní přírody. A jsem žena a pro mě to odpuzive není pro mě je to prostě normální sex se stejným pohlavim :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.10.22 19:11
@ZuzaM píše:
Zrovna u manžela zakladatelky bych si tipla, že je homosexuál, který si po letech konečně přiznal pravdu. Jsou jistě i muži, kteří si chtějí jen zaexperimentovat, ale pokud už to dojde tak daleko, že se přizná manželce a chce od ní nejspíš i odejít, tak to jen experiment nebyl. Spousta homosexuálů na začátku zkoušela žít s ženou, protože nemohli nebo nechtěli přiznat, jak to s nimi opravdu je.

Tak ti typujes :lol:. Hobby sexuolozka

• Citovat
  • Upravit
6422
19.10.22 19:23
@Cizinka1 píše:
Jenže on si to nevybral, to paní přírody. A jsem žena a pro mě to odpuzive není pro mě je to prostě normální sex se stejným pohlavim :pankac:

Ale číst moc neumíš, viď? Nebo jen nechápeš slovo spousta? Každý není úchyl jako ty.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
19.10.22 19:24
@Cizinka1 píše:
Tak ti typujes :lol:. Hobby sexuolozka
Čeština taky dost hapruje, že?:-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
19.10.22 19:26
@ZuzaM píše:
Ale číst moc neumíš, viď? Nebo jen nechápeš slovo spousta? Každý není úchyl jako ty.:-)

Ja číst umím. A laskave mě neurazej. Jestli je pro tebe uchylak homesexualni nebo bisexualni jedinec tak to by ty jsi měla uvažovat o tvém uvazovani sex. mensin

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.10.22 19:28
@ZuzaM píše: Čeština taky dost hapruje, že?:-))

Ano, 25 let nežiji v CR, kdo si nemá do čeho jiného rypnout, tak to zkouší takhle, jak ubohe

• Citovat
  • Upravit
18149
19.10.22 19:32
@Premek_Orac píše:
Kdybych chtěl žertovat, tak napíšu, že teď budete na placení hypotéky tři, ale chápu, že na žerty nálada není.
Upřímně, když už by mi partnerka byla nevěrná, asi bych lépe snesl, když by to bylo se stejným pohlavím. Možná to zní divně, ale bral bych to jako opravdu čistě volání přírody, neměl bych tam tak silný prvek toho, že jsem nebyl dost dobrý jak muž.
Myslím, že je to stále o Vás dvou. Hledat řešení, které bude nejméně bolet, dovolí Vám oběma jít životem dál a najít zase spokojenost, radost.
Teď to musí být těžké, složité, náročné, ale jednou se probudíš a tvé myšlenky budou už patřit jiným věcem. Přijde to. Znám to.

Mám to stejně, nevěra s ženskou by mi vadila mnohem víc, než kdyby mi zahýbal s chlapem. Tam bych to brala asi jinak, že si prostě nepřiznal jak na tom je a je to čistě jeho problém, že já na tom nenesu žádnou vinu. Ženská by pro mě byla sokyně, chlap ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
20.10.22 07:00
@honza273 píše:
Manžel není bisexuální. Něco jako mužská bisexualita neexistuje., manžel je gay, který je v procesu sebepřiznání. Nerozumím, proč se zśńaažit o vztah s gayem…

Ale existuje, doporučuji se dovzdělat, rozumíš tomu jako koza petrželi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
20.10.22 10:29
@ZuzaM píše:

Asi rozumím, ale neuměl bych napsat že ženy nebo muži to mají tak a tak. Považuji to za individuální. Ale rozumím, že lze třeba tvrdit, že většina žen to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.10.22 11:59
@Kfětoslava píše:
Prosím o zdroj, kde se píše, že mužská bisexualita neexistuje.

vysoká škola života přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
20.10.22 15:02
@Anonymní píše:
@HornyHippo a mohlo by to tak fungovat i na orální sex? Že ho má od partnerky málo a tak jde za chlapem kterej to udělá? Ten druhej co tu činnost vykonává je samozřejmě gay

Jo a není to úplně nezvyklé. Znám rodinu, kde chlap má ženu jen jako matku svých dětí, a žena je prostě frigidní. A chlap by ji nikdy nebyl nevěrný s ženou, protože k ní chová určité city, ale na druhou stranu na amatérech loví chlapy na jednorázový sex, samozřejmě vždy s ochranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 15:07

No nevím jak popsat naší situaci. Tady se mi to asi řešit nechce, aby to náhodou někdo nepoznal. Ale prostě řešíme teď ve vztahu jednu takovou věc. Šlo teda jen o jednorázovku s chlapem ohledně toho oralu. Jinak nám sexuální život funguje perfektně, ale nedávala jsem mu ten oral no. A místo ženský mě podvedl s chlapem

• Citovat
  • Upravit
18149
20.10.22 15:18
@HornyHippo píše:
Jo a není to úplně nezvyklé. Znám rodinu, kde chlap má ženu jen jako matku svých dětí, a žena je prostě frigidní. A chlap by ji nikdy nebyl nevěrný s ženou, protože k ní chová určité city, ale na druhou stranu na amatérech loví chlapy na jednorázový sex, samozřejmě vždy s ochranou.

Aha, takže když to dělá s chlapem, ta to bere, že není nevěrný, jo? :lol:
No to je taky pěkná ptákovina.
Já jsem ti byl lásko celý život věrný, šu. kal jsem jen s chlapama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
20.10.22 15:40
@bigl píše:
Aha, takže když to dělá s chlapem, ta to bere, že není nevěrný, jo? :lol:
No to je taky pěkná ptákovina.
Já jsem ti byl lásko celý život věrný, šu. kal jsem jen s chlapama. :mrgreen:

No nerozbíjí tím rodinu, nehrozí že by se zamiloval, nehrozí že by ten ským sexuje otěhotněl. Svou logiku to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí