Manžel je bisexuální

Anonymní
19.10.22 03:59

Manzel je bisexualni

Po 15 letech se mi manzel přiznal, že je bi.
Prý něco tušil 2 roky, řešil to i s psychologem. Pořád čekal, že se to spraví, že to přejde, ale někoho potkal a šel s pravdou ven. Nejhorší na tom je že spal zároveň i se mnou. Moc ho to prý mrzí, ale to mě taky. Máme dítě. Hypotéku, půjčky, barák jako kráva.
Nemam kam jít, nevím co dělat. Nikoho krom něj nemám. Žila jsem jen pro nej a dceru.
Nemůžu už 4 noc spat, nemůžu normálně fungovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.10.22 04:01

Porad doufám že se z té noční můry probudím. Nikdy by mě nenapadlo z se tohle může stát. Nevím jak dál.

• Citovat
  • Upravit
485
19.10.22 04:53

Takže chce odejít za nějakým pánem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
19.10.22 05:05

No bohužel, musíš si to přiznat, pokud mu tedy nehodláš tolerovat, občasný pánský výlet, ale to by bylo horší než rozchod, mohl by se totiž zamilovat.

Utni to, bude to složité, ale takový scénář nemá smysl žít s bisexualem, píšu jako Gay, kdyby můj byl Bi, useknu mu ho, ať je pokoj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 05:31

@Rotha to už se myslím stalo. Jinak by mi to totiž neřekl kdyby to nebylo vážné.

• Citovat
  • Upravit
14940
19.10.22 05:49

Pokud chce odejít, tak je jedno za kým, prostě rozvod je velká krize. Pokud ti byl nevěrný a zůstane, pak musíte řešit nevěru a co dál. To, že je někdo bi, neznamená automaticky, že je nevěrný a potřebuje spát s oběma pohlavími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.10.22 06:33

Tak pokud s tím chlapem spal a je rozhodnutý a ním být, tak není o čem. Je mi to líto, ale vypadá to na rozchod. A nebo vedle sebe žít a každý si žít vlastním životem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.10.22 06:44

Problém není, že je bisexuální, ale že je nevěrnej. Fakt je prakticky úplně jedno, zda s mužem nebo ženou :nevim: Je mi to líto, ale pokud chce odejít, udělá to i bez tvého svolení. Holt prostě rozvod, majetkové vypořádání a vyřešení péče o dítě.
PS: žít jen pro partnera a dítě není nikdy správná cesta. Máš rodinu, přátele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
19.10.22 06:54

On se chce rozvest?
Tebe stve vic ta nevera nebo fakt, ze je schopen homosexualniho sexu/vztahu?

Pokud to bylo jen objevovani sexuality a nema v planu v tom pokracovat, zvaz jeste to ukoncovani manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
19.10.22 07:24

Spíš než to, že je bi, bych řešila čistě jen tu nevěru a jakej je závěr z toho.
Jestli se tedy zamiloval jinde a odchází od rodiny, nebo má v hlavě bordel a svěřil se ti, nebo jestli očekává, jestli mu budeš něco paralelního tolerovat nebo ne.
A je vlastně úplně jedno, jestli jde o jinou ženu nebo jiného muže :nevim:

A jak nemáš kam jít. Tak barák je ještě pořád váš. Při případným rozvodu se může prodat, uvidíte, co případně zbyde. Kámošce, co se takhle rozváděla s barákem s čerstvou hypo pořád ještě zůstalo snad třičtvrtě milionu (a to už je to X let zpátky), třeba zbyde na menší byt (nebo se zaplatí vysoká akontace a zbylá hypo už bude malá). Prostě s holým zadkem nepůjdeš.
Navíc se ještě pořád můžete domluvit, že bys třeba ještě nějakou dobu zůstala, pokud je dítě malé a ty třeba na rodičáku.
Každopádně bych ti doporučovala využít toho, že má momentálně máslo na hlavě, lituje toho, omlouvá se - máš šanci z toho"vytřískat" výhody pro sebe a dítě. Udělat to dřív, než se z toho oklepe a pak se budeš hádat o každou cihlu. Člověk se prostě musí kousnout a bojovat za své dítě.
Jinak, když to řeknu blbě, rozvedená s jedním dítětem, to zase taková tragedie není. Zvládneš to. Takových nás jsou tisíce a dáváme to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
19.10.22 08:05
@Anonymní píše:
Po 15 letech se mi manzel přiznal, že je bi.
Prý něco tušil 2 roky, řešil to i s psychologem. Pořád čekal, že se to spraví, že to přejde, ale někoho potkal a šel s pravdou ven. Nejhorší na tom je že spal zároveň i se mnou. Moc ho to prý mrzí, ale to mě taky. Máme dítě. Hypotéku, půjčky, barák jako kráva.
Nemam kam jít, nevím co dělat. Nikoho krom něj nemám. Žila jsem jen pro nej a dceru.
Nemůžu už 4 noc spat, nemůžu normálně fungovat.

Kazdyho chlapa pritahuji i ostatni zeny, toho tveho i ostatni muzi, ale to nic nemeni na slibu, ktery ti dal (budto je hajzl, nebo ne, ale to nesouvisi s orientaci).

spis res, jestli budes zustavat s nekym, kdo ti je neverny

(samozrejme chapu, ze je o chlup akceptovatelnejsi soulozit s nekym, kdo nestrkal pero nekomu do konecniku, ale jen do cizi vaginy, to uz je o individualnim nastaveni).

a neni to uplny gay? spousta gayu ma obdobi, kdy se chovaji hetero, maji vztahy i deti, snazi sebe presvedcit, ze jsou normalni… ale nikdy to nebylo vono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 08:23

Rodinu nemam. Pratel moc ne. V domě bydlí ještě další clovek. Nemůžeme ho prodat. Sama nevydelam tolik abych zaplatila podnájem a dívat se na někoho kdo podvádí taky nemůžu. Vše se rozpadlo že dne na den. Nechápu kde jsem udělala chybu. Je to šílené. Je mi líto dcery, že to takto dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
10245
19.10.22 08:55

Kdybych chtěl žertovat, tak napíšu, že teď budete na placení hypotéky tři, ale chápu, že na žerty nálada není.
Upřímně, když už by mi partnerka byla nevěrná, asi bych lépe snesl, když by to bylo se stejným pohlavím. Možná to zní divně, ale bral bych to jako opravdu čistě volání přírody, neměl bych tam tak silný prvek toho, že jsem nebyl dost dobrý jak muž.
Myslím, že je to stále o Vás dvou. Hledat řešení, které bude nejméně bolet, dovolí Vám oběma jít životem dál a najít zase spokojenost, radost.
Teď to musí být těžké, složité, náročné, ale jednou se probudíš a tvé myšlenky budou už patřit jiným věcem. Přijde to. Znám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11537
19.10.22 09:34
@Premek_Orac píše:
Kdybych chtěl žertovat, tak napíšu, že teď budete na placení hypotéky tři, ale chápu, že na žerty nálada není.
Upřímně, když už by mi partnerka byla nevěrná, asi bych lépe snesl, když by to bylo se stejným pohlavím. Možná to zní divně, ale bral bych to jako opravdu čistě volání přírody, neměl bych tam tak silný prvek toho, že jsem nebyl dost dobrý jak muž.
Myslím, že je to stále o Vás dvou. Hledat řešení, které bude nejméně bolet, dovolí Vám oběma jít životem dál a najít zase spokojenost, radost.
Teď to musí být těžké, složité, náročné, ale jednou se probudíš a tvé myšlenky budou už patřit jiným věcem. Přijde to. Znám to.

Přesně to jsem chtěl napsat, ale možná je to tím, že jsme chlapi. Já to mám dokonce tak, že bych to jako nevěru vůbec nebral. Nejvíc by mě bolelo to, že žiju s někým v přetvářce, že ten, s kým roky žiju, vlastně vůbec není tím, kým se zdál.

Pro spoustu žen, které nechtějí se svým manželem spát, by tohle ale bylo vysvobození (což není případ tazatelky, jen mě to napadlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.10.22 09:47

Manžel není bisexuální. Něco jako mužská bisexualita neexistuje., manžel je gay, který je v procesu sebepřiznání. Nerozumím, proč se zśńaažit o vztah s gayem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí