Manžel je bisexuální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10245
19.10.22 10:00

@Ploskutáček Je to možné, že to máme obecně trochu jinak… Hlavně, ať se najde pro zakladatelku řešení, kdy si s odstupem řekne, že bylo nejlepší ze všech těch špatných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
19.10.22 10:47
@honza273 píše:
Manžel není bisexuální. Něco jako mužská bisexualita neexistuje., manžel je gay, který je v procesu sebepřiznání. Nerozumím, proč se zśńaažit o vztah s gayem…

Prosím o zdroj, kde se píše, že mužská bisexualita neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 11:17
@Anonymní píše:
Po 15 letech se mi manzel přiznal, že je bi.
Prý něco tušil 2 roky, řešil to i s psychologem. Pořád čekal, že se to spraví, že to přejde, ale někoho potkal a šel s pravdou ven. Nejhorší na tom je že spal zároveň i se mnou. Moc ho to prý mrzí, ale to mě taky. Máme dítě. Hypotéku, půjčky, barák jako kráva.
Nemam kam jít, nevím co dělat. Nikoho krom něj nemám. Žila jsem jen pro nej a dceru.
Nemůžu už 4 noc spat, nemůžu normálně fungovat.

Ahoj, řeším stejnou situaci s partnerem se kterým mám dítě a zjistila jsem, že mi byl nevěrný s mužem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.22 11:48

No, jen to že je bisexuální, bych asi nebrala fatálně. No tak je, to je spousta lidí, já jsem taky, akorát jsem měla to štěstí, že jsem to zjistila před vztahem s manželem, vyzkoušela jsem to co jsem potřebovala abych měla sama se sebou jasno, pak až jsem potkala manžela, začala vztah s ním a žádný vztah s jinou osobou už dál nevyhledávala, ani se ženou, ani s mužem. Průšvih je, že má jiný vztah, kvůli kterému chce zabalit vaše manželství. Ono pro ten důsledek je celkem jedno jestli s ženskou nebo chlapem, prostě chce z rodiny odejít. Je otázka, jak moc v tom má jasno, a to bych s ním možná zkusila v klidu probrat, i když je mi jasné jak těžké to teď musí být. Jestli potřebuje nepopírat určitou část svojí sexuality a prožít si sex s mužem, je to teda radost v manželství s dítětem, ale zase mi nepřijde rozumné kvůli tomu rodinu zničit. V takovém případě bych byla významně víc tolerantní k nějakému uspořádání na čas, kde bychom si dali volnost, ale rodinu nerozbíjeli. Nebrala bych to úplně jako nevěru, která znamená jasný konec, protože sama vím, že kdybych si to nikdy neprožila, asi by mi to taky strašilo jako problém v dalších vztazích. Jestli se zamiloval a prostě chce odejít, pak bohužel není co řešit, a je jedno, jestli je to chlap nebo ženská. No a nebo je fakt spíš gay, uvědomil si to plně až teď a už ženu vůbec nechce, tak to by se taky nedalo nic dělat, ale vlastně ani vyčítat. Nic z toho ale určitě není tvoje chyba.

• Citovat
  • Upravit
455
19.10.22 12:33
@Anonymní píše:
Rodinu nemam. Pratel moc ne. V domě bydlí ještě další clovek. Nemůžeme ho prodat. Sama nevydelam tolik abych zaplatila podnájem a dívat se na někoho kdo podvádí taky nemůžu. Vše se rozpadlo že dne na den. Nechápu kde jsem udělala chybu. Je to šílené. Je mi líto dcery, že to takto dopadlo.

Ty chybu neudělala, on je sexuální deviant. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
19.10.22 13:08
@Anonymní píše:
Rodinu nemam. Pratel moc ne. V domě bydlí ještě další clovek. Nemůžeme ho prodat. Sama nevydelam tolik abych zaplatila podnájem a dívat se na někoho kdo podvádí taky nemůžu. Vše se rozpadlo že dne na den. Nechápu kde jsem udělala chybu. Je to šílené. Je mi líto dcery, že to takto dopadlo.

neříkej si, jak to nejde. Hledej způsob, jak to půjde. Čí je dům? Čí je hypo? Kdo je ta další osoba a jaký má právní vztah k domu?
Je to velký dům, který by se, dočasně, dal rozdělit na patra třeba? Část pronajmout? Řešení jistě nějaká budou, jen je potřeba utřít slzy a pořádně se podívat.
Pokud máš nějakou práci + dostaneš alimenty a stejně neuplatíš nějaký malý pronájem, můžeš si zažádat o příspěvek na bydlení, přídavky na děti.
Nic není tak horké, jak se uvaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
19.10.22 13:17
@neznamnick píše:

zalez, tro/vo/le… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.10.22 13:42

Chapu, ze je to sileny sok. Sok u nevery byva vzdy a tady je to dvojnasob, protoze tohle by asi zadna zena cekala. Tak hlavhe ted, aby te zdravotne neohrozil, protoze napr. aids je v gay komunite vice rozsireny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
19.10.22 16:56

Spíše je otázka jestli je opravdu reálně bisexuál.
Nebo si tím jen kompenzuje (neukojenou) touhu po pasivním análním sexu (a že takového chlapa fakt znám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 18:43

@HornyHippo a mohlo by to tak fungovat i na orální sex? Že ho má od partnerky málo a tak jde za chlapem kterej to udělá? Ten druhej co tu činnost vykonává je samozřejmě gay

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.10.22 18:44
@Anonymní píše:

No a „kamarada“ bys mu občas nedovolila?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.10.22 18:45
@Anonymní píše:
@Premek_Orac píše:
Kdybych chtěl žertovat, tak napíšu, že teď budete na placení hypotéky tři, ale chápu, že na žerty nálada není.
Upřímně, když už by mi partnerka byla nevěrná, asi bych lépe snesl, když by to bylo se stejným pohlavím. Možná to zní divně, ale bral bych to jako opravdu čistě volání přírody, neměl bych tam tak silný prvek toho, že jsem nebyl dost dobrý jak muž.
Myslím, že je to stále o Vás dvou. Hledat řešení, které bude nejméně bolet, dovolí Vám oběma jít životem dál a najít zase spokojenost, radost.
Teď to musí být těžké, složité, náročné, ale jednou se probudíš a tvé myšlenky budou už patřit jiným věcem. Přijde to. Znám to.

Taky bych to tak brala

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.10.22 18:45
@Anonymní píše:
@Premek_Orac píše:
Kdybych chtěl žertovat, tak napíšu, že teď budete na placení hypotéky tři, ale chápu, že na žerty nálada není.
Upřímně, když už by mi partnerka byla nevěrná, asi bych lépe snesl, když by to bylo se stejným pohlavím. Možná to zní divně, ale bral bych to jako opravdu čistě volání přírody, neměl bych tam tak silný prvek toho, že jsem nebyl dost dobrý jak muž.
Myslím, že je to stále o Vás dvou. Hledat řešení, které bude nejméně bolet, dovolí Vám oběma jít životem dál a najít zase spokojenost, radost.
Teď to musí být těžké, složité, náročné, ale jednou se probudíš a tvé myšlenky budou už patřit jiným věcem. Přijde to. Znám to.
Taky bych to tak brala
@honza273 píše:
Manžel není bisexuální. Něco jako mužská bisexualita neexistuje., manžel je gay, který je v procesu sebepřiznání. Nerozumím, proč se zśńaažit o vztah s gayem…

Co to kecas

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.10.22 18:47
@neznamnick píše:

Sexuální deviant? No a ty si asi blazen

• Citovat
  • Upravit
6421
19.10.22 19:00

Zrovna u manžela zakladatelky bych si tipla, že je homosexuál, který si po letech konečně přiznal pravdu. Jsou jistě i muži, kteří si chtějí jen zaexperimentovat, ale pokud už to dojde tak daleko, že se přizná manželce a chce od ní nejspíš i odejít, tak to jen experiment nebyl. Spousta homosexuálů na začátku zkoušela žít s ženou, protože nemohli nebo nechtěli přiznat, jak to s nimi opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí