Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brení ahoj můj ex přítel také odjížděl tenkrát na misi no dokud nedojel bylo to ok ale pak už byl ten den brečela sem a pak se asi měsíc byla úplně mimo pořád nás vším přemýšlela pořádně nespala apod nebylo mě moc fajn každý říkal že první měsíc je nejhorší a měli pravdu opravdu ten první měsíc byl nejhorší pak už to šlo ale stejně strach byl velký ozval se jak mohl pak třeba řekl že 3 dny se neozve že nebude moct tak sem porad měla tel sebou i na záchod sem ho nosila.
Buď ráda, aspoň si vydělá. To víš, každý by chtěl mít doma vojáka s vysokým platem, ale sedět doma v teplíčku. Určitě se vám peníze budou hodit, ne? Už takhle jsou vojáci dost přepláceni.
@Kaliopa píše:
Buď ráda, aspoň si vydělá. To víš, každý by chtěl mít doma vojáka s vysokým platem, ale sedět doma v teplíčku. Určitě se vám peníze budou hodit, ne? Už takhle jsou vojáci dost přepláceni.
a nebo ho tam pro pár šupů odstřelí to jí to pak bude platný
Ze všichni řeší peníze to mě fascinuje.
Kdo nakyho vojáka má nebo alespoň zná, jo neříkám někdy jsou opravdu peníze v uvozovkách za nic někdy opravdu ne. Kdo zná myslím že se k tomu víc vracet nemusím.
Nepíšu sem kvůli tomu abych četla názory ohledně peněz.
Někdo má někdo ne. Tak to bohužel je.
@pavla.velova
Dík, právě teď je všechno ok. Jo už přemýšlím nad tím co bude až odjede jak to zvládnu, spíš nad detma než nad sebou. Jsem zase držák, smutno mi bude, ale existuje internet atd. Dřív nebyla možnost takovyho spojení a taky to šlo.
@Anonymní píše:
Záleží kam jede, na jakou pozici, jak máte staré děti. Všechno se dá zvládnout, musíte. Anonym - manžel je voják a kdybych odpovídala dál, nechci být s tím spojována.
Jestli to jde napis/te mi do zpráv, nejde mi o zveřejnění jen o zkušenost.
@Brení přesně tak my si také volali přes Skype aby viděl malou ale tenkrát byla malinká tak ještě z toho neměla rozum dá se to zvládnout a hlavně kvůli dceři sem se hodně držela.
@Kaliopa co se týká plazů tady v ČR co mají vojáci tak zase takový zázrak jak si každý mysli to není možná ano ty na vyšších místech co sedí v kanceláři. A na misi ano mají hezké peníze ale k čemu jsou pak peníze když se něco stane???
@pavla.velova myslim že kvůli dětem se drží každá přece jenom nestarás se už jen o sebe:)
@Brení přesně tak. Ke mě tenkrát chodila i slečna od kolegy byla sama děti neměli tak ta to nešla hodně špatně a když přítel odjel pak znova už sem to zase nesla jinak protože už pak sem věděla jak to chodí apod. Ale ten poslední měsíc je hrozně dlouhý než se vrátí mě přišlo že se zastavil čas
@pavla.velova píše:
@Kaliopa co se týká plazů tady v ČR co mají vojáci tak zase takový zázrak jak si každý mysli to není možná ano ty na vyšších místech co sedí v kanceláři. A na misi ano mají hezké peníze ale k čemu jsou pak peníze když se něco stane???
Přesně tak, peníze jsou hezký ne že ne, kupodivu v armádě záleží i na vzdělání, máš vysokou máš víc peněz. Jak to říkají rodiče, uč se a budeš mít.
@Brení píše:
Ze všichni řeší peníze to mě fascinuje.
Kdo nakyho vojáka má nebo alespoň zná, jo neříkám někdy jsou opravdu peníze v uvozovkách za nic někdy opravdu ne. Kdo zná myslím že se k tomu víc vracet nemusím.
Nepíšu sem kvůli tomu abych četla názory ohledně peněz.
Někdo má někdo ne. Tak to bohužel je.
Hezky napsáno ![]()
@pavla.velova
Já už spíš teď myslím na to jak se vrati
![]()
No když to vezmu Teda co se teď děje na těch misích je to docela síla.
@Brení přesně tak on si každý mysli ze rady v ČR sedí na zadku a mají 50 a víc měsíčně
neříkám jsou dny kdy se nepredrou ale pak jsou dny kdy jsou pryč třeba na 14 dní na 3 týdny a maknou si dost. A pak lidi závidí něco a přitom nemají co každý může si tu práci vyzkoušet každý má tu šanci
Záleží kam jede, na jakou pozici, jak máte staré děti. Všechno se dá zvládnout, musíte. Anonym - manžel je voják a kdybych odpovídala dál, nechci být s tím spojována.