Manžel má dnes narozeniny

Anonymní
17.4.25 23:37

Manžel má dnes narozeniny

Kvůli jeho práci jsme se neviděli téměř 2 měsíce… chtěla jsem mu udělat překvapení, měl být od 4 hodin doma, koupila jsem mu dort, svíčky… a takový dárek, docela drahý na utužení našeho vztahu. Přišel před chvílí, dort se už nekonal, dala jsem mu dárek a jeho reakce : co to jako je??? Říkám tak se na to podívej… bez reakce. Pak mu začal pipat mobil. Psala mu bývalá, tak si s ní psal… ve mně to bouchlo a řekla jsem mu, však si piš. Se mnou si už skoro nepíšeš, tak pohoda… že prý co dělám, že prý si se mnou TAKY píše. Říkám ok. A spí 🤯 🤦‍♀️ 😪 😪

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.4.25 23:38

Je to normální? A ještě mi řekl, proč mi něco kupuješ, já jsem ti taky nic nekoupil

• Citovat
  • Upravit
35792
17.4.25 23:45

Nevim, co je dárek na utužení vztahu, ale jak jste spolu dlouho? Máte děti? Jinak vše normální, nebo to je takhle mezi vami pořád? On ti teda dárky taky nedal, nebo proč to říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
18.4.25 00:48
@Anonymní píše: Více

Jen darek na utuzeni vztahu? :roll: Mimisek to mel byt! :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69001
18.4.25 00:51

Jsme spolu prakticky čtvrt století a nikdy jsme ani jeden neměli potřebu si dávat dárky na utužení vztahu. Na druhou stranu nikdy neprošly narozeniny bez povšimnutí a aspoň nějakou drobnost jsme si dali, jen tak, pro radost. Vztah utužujeme jinak, hodně jinak. Každopádně po dvouměsíční absenci bych tak nějak čekala, že se předem domluvíte, ne? Těším se na tebe, ráda bych oslavila tvoje narozky, kdy dorazíš? A nebo to necháme na víkend? Celý to máte mezi sebou dooost divný a nemyslím si, že se to dá utužit drahým dárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
18.4.25 01:35

Vybodni se mu na narozeniny, neřeš je. Neřeš nic, ani večeři, nic mu neper. Nech ho. Klidně odjeď s kámoškama na víkend. Neoznamuj mu to. Ono mu to dojde. A když ne, tak máš aspoň o práci míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
18.4.25 06:05

Hnala bych ho svinskym krokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
18.4.25 06:51

Děti máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
18.4.25 07:17
@Ahep píše: Více

S černochem ale 😁

• Citovat
  • Upravit
32138
18.4.25 07:31

Tak mně by stačilo, že si píše s bývalou, byl by za ní i odeslán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.4.25 08:33

Jak u koho, u vás zřejmě ano. On na tebe dlabe, ty sis ho chtěla kopit dárkem, nevyšlo to. Dlabat na tebe bude dál. Jestli jsi s tím v pohodě, tak to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
18.4.25 10:01

Takovýho blbečka bych vedle sebe taky moc toužila mít… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
18.4.25 10:49

Ve 4 měl být doma a dojel před půlnocí? To jsi mu nezavolala kde je? Nebo je normální, že má přijet a nepřijede. Jestli ty poslední dva měsíce to hodně práce není něco jiného. Chová se divně. Něco ve vašem vztahu není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
18.4.25 10:57

Pro mě by to byla poslední kapka. Dárek, pokud bych sama neužila, bych vrátila nebo dala někomu, kdo ho ocení. A dort bych sežrala sama, na oslavu toho, že jsem zase singl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí