Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodně si najít též kamaráda. Navíc s kamarádkou bych si promluvila od plic.
Často se tady píše, sice v opačném gardu, ale věřím, že to platí všeobecně. Kdyby byl doma spokojený, tak by to nedělal ![]()
Jakože si regulérně nabrnkl jinou a myslí si, že to budeš tolerovat?
twl to bych s ním zatočila
@pohledzdruhestrany
Toho jsem si samozřejmě vědomá. Probírali jsme proč, snažím se na všem pracovat, vycházet mu vstříc, ale kamarádka zůstává.
Najdi podobného kamaráda, to se lehce napíše a těžko udělá, vím. Ale Tobě by vážně dost pomohlo, když by sis našla nějaké rozptýlení (jakékoliv). Co si najít nějakou kamarádku a vyrážet s ní a dětmi ve volnu na výlet a celkově si zařídit život bez manžela, prostě se postupně od něj odpoutávat.
jinak o nespokojenosti, že by to jinak nedělal. Ony jsou věci, které můžeš dělat jinak, snažit se, stavět se na hlavu, ale bezstarostnost s kamarádkou prostě zůstane. On by také měl být soudný a nechtít po Tobě nemožné.
Příspěvek upraven 07.09.20 v 14:31
Kamarádka…
já bych mu dala kamarádku
jak píšou holky, odpoutat se…
Nechci ti přidávat sůl do rány, ale… Kamarádku? Bez sexu? O 20let mladší? A to si spolu jako jenom povídají? Nebo je té holce 13nact? Mě to s prominutím nějak nesedí. No asi krize středního věku, neřeší s ní běžné starosti, rozpočet, děti, ona mu podkuřuje, směje se jeho vtipům prostě jako ty zamlada bez dětí. Řešení je dvoje, být dětinská a oplácet stejnou mincí a nebo posbírat poslední střípky hrdostí, někam se uklidit a promyslet si, jak chceš svůj život dal žít. Děti jednou odrostou, zůstaneš jen s nim a jeho kamarádkou. Otázka je, zda máš zájem a žaludek na tuto trojku?
Je už v podstatě jedno jestli spolu spí nebo ne alespoň mě by to bylo jedno. Prostě je emocialne zainteresované a veškerou pozornost věnuje jinde. Myslím že to chápe velice dobře ale je mu to jedno.
Ona je taky otázka kdy spolu spát začnou.
Já bych to brala jako k svolení k volnému vztahu a našla si taky kamaráda.
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany
Toho jsem si samozřejmě vědomá. Probírali jsme proč, snažím se na všem pracovat, vycházet mu vstříc, ale kamarádka zůstává.
Tak zrovna v takové situaci bych na vztahu pracovat přestala a dělala co nejvíc věcí pro sebe. Včetně toho, že by musel pravidelně hlídat v takovém rozsahu, v jakém se schází s „kamarádkou“ ( málem jsem napsala s milenkou). Teď není doba na budování vztahu - to musejí oba. Teď si on jede po své koleji, ty se na něj nevěš a hledej si tu svou. Život není jen o vztahu, máš sebe, jsi zdravá děti taky - nevidím důvod být nešťastná.
Holka je chytra, od te je treba se ucit. Darecky, vecere a ani nemusi s o generaci starsim chlapikem spat.
Zakladatelko, tak naivni snad nejsi, ze bys verila, ze to tvuj muz nedela za ucelem vrznuti si, ze
? Kdyby chtel konat dobro, podporuje charitu a ne (jiste jen shodou nahod) o dvacet let mladsi kocku. Tohle je podle meho jeste horsi varianta, nez mit nekoho jen na sex a po aktu sprchu a hura domu.
@roba18
Já se samozřejmě snažím soustředit se teď i víc na sebe a snažím se zaměstnat, ale je mi moc líto, že nám vše to krásné společné utíká mezi prsty a nevím jak s tím něco udělat. Nikdy bych to do něj neřekla, vždy to odsuzoval a navíc věkově jsou jak otec s dcerou
naše děti jsou jen o trochu mladší než ona. ![]()
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany
Prosím tě prober se, to není žádná kamarádka ale normální milenka. A on ani nemá tolik ohledu, aby to tajil. Jak jako večeře, dárečky
proč už jsi mu dávno nešlápla na krk??
@Anonymní píše:
@roba18
Já se samozřejmě snažím soustředit se teď i víc na sebe a snažím se zaměstnat, ale je mi moc líto, že nám vše to krásné společné utíká mezi prsty a nevím jak s tím něco udělat. Nikdy bych to do něj neřekla, vždy to odsuzoval a navíc věkově jsou jak otec s dcerounaše děti jsou jen o trochu mladší než ona.
Holt je zblblej asi už i zamilovanej to se logicky vysvětlit nedá.. málokterej chlap nebo i žena tohle zblbnutí ustojí.
Ahoj, přišla jsem se vypovídat, ze svého trápení. S manželem jsme spolu už spoustu let, máme spolu děti, řekla bych, že i celkem spokojené manželství. Vždy jsme si spolu hodně povídali…a před pár měsíci si manžel našel „kamarádku“ o dvacet let mladší než jsem já. Začalo to zprávami, které byste za den nespočítali, intimními osloveními a takovým tím flirtováním, postupně to přešlo ve schůzky, kávičky, večeře, dárečky a já s dětma šla stranou. Manžel má pocit, že když s ní nespí, nic špatného nedělá. Jenže mě se od doby co to vím zhroutil svět. Moc mě tím zraňuje a nejsem schopná normálně fungovat a věřit mu. Zároveň ho ale moc miluji, pojí nás spousty společných let, zážitků…vše jsem s ním mockrát probírala, vysvětlovala proč a jak se cítím…jemu ale vadí jaká plačka teď ze mě je. Má nás rád a opustit nás nechce, ale s ní je stále v kontaktu. Prý je mu s ní dobře. A já nevím jak se k tomu celému postavit. Vyhodit ho nemám zatím sílu, ale přihlížet tomu taky ne