Chtějí muži potvory?

21
7.9.20 07:02

Chtějí muži potvory?

Ahoj holky, rada bych znala vas nazor.. myslite, ze muzi vazne chteji potvory, nebo radsi oceni hodne holky? Ja tedy spis patrim do te druhe kategorie, ale uz nekolikrat se mi stalo, ze proste jsem asi az moc hodna a mila :zed: i muj ex si nasel takovou mrchu, a svete div se, slape s ni jak hodinky :cert:
Co myslite, mate i vy zkusenosti s potvorama a maji proste ten zivot jednodussi nez my hodne holky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32125
7.9.20 07:04

Tak já asi budu ta potvora ;) a ano, řekla bych, že potvory to s chlapama umí lépe…být moc hodná a milá taky není dobré…všeho moc prostě škodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.9.20 07:09

Nemusíš být zrovna potvora, ale poslušná nanynka bez názoru, co dělá první poslední, aby se chlap měl dobře, bys být nemusela. Takový zlatý střed. Aspon teda na dlouhodobější soužití. Na špásování stačí být ta potvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14954
7.9.20 07:10
@Kacka6666 píše:
Ahoj holky, rada bych znala vas nazor.. myslite, ze muzi vazne chteji potvory, nebo radsi oceni hodne holky? Ja tedy spis patrim do te druhe kategorie, ale uz nekolikrat se mi stalo, ze proste jsem asi az moc hodna a mila :zed: i muj ex si nasel takovou mrchu, a svete div se, slape s ni jak hodinky :cert:
Co myslite, mate i vy zkusenosti s potvorama a maji proste ten zivot jednodussi nez my hodne holky? :nevim:

A jak se projevuješ coby hodná holka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.20 07:12

Ta potvora bude možná atraktivnější, ale je otázka, jak dlouho to bude chlap dávat a jestli nakonec neuteče za tou hodnou holkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
7.9.20 07:18

Hele já bych neřekla asi potvory, ale holky, který věří samy sobě, nejsou na nich úplně závislé a mají svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
7.9.20 07:20

Asi bys měla blíž specifikovat, co si pod těmi pojmy představuješ. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.9.20 07:20

Tak na to se můžou obdobně ptát i chlapi, jestli ženské chtějí jen grázly a ne hodné kluky. Když se nad tím zamyslíš, odpovíš si sama. Pro život to chce ten zlatý střed - nebýt zákeřná, ale mít prostě svůj názor a nepodřizovat se furt tomu druhému, občas si prosadit taky to své a pokud se chlap chová zrovna jako blbec, nebát se ho zpražit, nedovolit mu prostě nějaké hulvátské chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.20 07:27

Tak citové závisláky asi nechce nikdo, ale proč hned potvory nebo „hodné“ holky… Určitě je ještě hodně mezistupňů… Ale být chlap, tak se přikloním pro dlouhodobý vztah k samostatné hodné nezávislé holce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
7.9.20 07:30

Častokrát člověk chce to co nemá. A častokrát ta potvora hledá jako protějšek hodného partnera, který spíš bude poslouchat. Stejně jako ten grázl potřebuje hodnou nanynku. Potvora a grázl nemůžou spolu dlouhodobě fungovat. Hodná holka a hodný kluk ano. Já bych chtěl, aby moje byla trochu potvora. Je na mě hrozně hodná a já na ni taky. Jenomže když dlouhodobě nemáš ve vztahu moc co řešit, tak začneš řešit blbosti. :roll:

• Citovat
  • Upravit
42484
7.9.20 07:31
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tak citové závisláky asi nechce nikdo, ale proč hned potvory nebo „hodné“ holky… Určitě je ještě hodně mezistupňů… Ale být chlap, tak se přikloním pro dlouhodobý vztah k samostatné hodné nezávislé holce ;)

A to je právě ono, nejsi chlap :mrgreen: Oni mají úplně jiné uvažování. A ano, asi mají radši ty potvory, co to s nimi umí, se kterými není nuda a přilévaji jim adrenalin do žil. S putkou domácí se každý chlap nudí a má roupy. Bylo mi to takto vysvětleno, není to z mé hlavy.

Příspěvek upraven 07.09.20 v 07:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
7.9.20 07:32

Tak když ti ho přebrala, tak je jasný, že je to mrcha a potvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
7.9.20 07:36
@Betty MacDonald píše:
A to je právě ono, nejsi chlap :mrgreen: Oni mají úplně jiné uvažování. A ano, asi mají radši ty potvory, co to s nimi umí, se kterými není nuda a přilévaji jim adrenalin do žil. S putkou domácí se každý chlap nudí a má roupy. Bylo mi to takto vysvětleno, není to z mé hlavy.Příspěvek upraven 07.09.20 v 07:32

Naprosto přesně.

• Citovat
  • Upravit
7.9.20 07:37
@Betty MacDonald píše:
A to je právě ono, nejsi chlap :mrgreen: Oni mají úplně jiné uvažování. A ano, asi mají radši ty potvory, co to s nimi umí, se kterými není nuda a přilévaji jim adrenalin do žil. S putkou domácí se každý chlap nudí a má roupy. Bylo mi to takto vysvětleno, není to z mé hlavy.Příspěvek upraven 07.09.20 v 07:32

Jasně, ale jak jsem psala mezi potvorou a puťkou jsou i mezistupně… Třeba jako andělská mrcha a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.20 07:38

Musím se doma zeptat, co jsem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat