Opět urážlivý, nevšímavý partner

Anonymní
6.9.20 21:43

Opět urážlivý, nevšímavý partner

Ahoj, chtěla bych od vás slyšet, jaký máte názor. Sama už prostě nevím, jak dál. S partnerem spolu budeme 8 let. Poslední rok začal být urážlivý (více než kdy předtím) a celkově vůči mně nevšímavý. Urazí se kvůli každé hovadině a když mu to vytknu, urazí se ještě víc. Vydrží být uražený i několik dní s gesty, že třeba uvaří, ale neřekne ani půl slova (asi čeká, že přijdu jako předtím vždycky já). Dále s tou nevšímavostí - nezeptá se, jak se mám, nezeptá se, co jsem celý den dělala, nezeptá se, jak bylo na cvičáku (psím, děti nemáme), nepochválí mě. A já už začínám být taky taková vůči němu (byť je mi to proti srsti, protože taková prostě nejsem). Jsem z toho už dost vyčerpaná a nebaví mě to. Nejsem zvědavá na nějaký jeho protažený obličej kvůli každé kravině. Spousta lidí říká, že jsou daleko horší věci. Ano to já beru, ale komunikace je přeci taky důležitá ne? Děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
6.9.20 21:50

Horší věci? Tak to nevím tohle by mě teda pořádně sralo, kdyby se dospělý chlap choval jak patnáctiletý smrad, nic proti. Řekla bych mu to jednou, dvakrát, že mi to vadí a pak bych to řešila dost razantně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
6.9.20 21:51

Mě by to taky nebavilo. Pokud by to nehodlal změnit, udělala bych za ním tlustou čáru. Horší věci sice jsou, ale nevím proč by ses měla spokojit se zapšklím chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.9.20 21:53
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych od vás slyšet, jaký máte názor. Sama už prostě nevím, jak dál. S partnerem spolu budeme 8 let. Poslední rok začal být urážlivý (více než kdy předtím) a celkově vůči mně nevšímavý. Urazí se kvůli každé hovadině a když mu to vytknu, urazí se ještě víc. Vydrží být uražený i několik dní s gesty, že třeba uvaří, ale neřekne ani půl slova (asi čeká, že přijdu jako předtím vždycky já). Dále s tou nevšímavostí - nezeptá se, jak se mám, nezeptá se, co jsem celý den dělala, nezeptá se, jak bylo na cvičáku (psím, děti nemáme), nepochválí mě. A já už začínám být taky taková vůči němu (byť je mi to proti srsti, protože taková prostě nejsem). Jsem z toho už dost vyčerpaná a nebaví mě to. Nejsem zvědavá na nějaký jeho protažený obličej kvůli každé kravině. Spousta lidí říká, že jsou daleko horší věci. Ano to já beru, ale komunikace je přeci taky důležitá ne? Děkuji za názory

Přechodili jste to. :nevim: Obávám se, že se to už nespraví, no a jen na vás záleží, jak dlouhou agónii si dopřejete.

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6871
6.9.20 22:04

Klasická krize po 7 letech. Trvá to rok nevím jestli jste nepromeškali čas kdy to šlo ještě opravit a neřítíte se ke konci. Nevěřím, že on je takhle šťastnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
6.9.20 22:08

Proč s ní jsi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
6.9.20 22:10

A je za co tě pochválit? Chválí se pejsek, když aportuje a nebo dá pac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
6.9.20 22:21

Klasický prechozeny vztah. Buď se musíte nějak významně posunout dal nebo to rozpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.9.20 23:49

Mela jsem to zajimavejsi jeste o to, ze jsem nikdy netusila, co ho vytoci. Nasledovala nekolikadenni az nekolikatydenni urazenost a mluveni na pul slova. Takze neustaly stres, co ho zase nastve.
Ted s manzelem me porad neprestava udivovat, jak odlisne funguje chlap, ktery je normalni.
Nemate deti, zdrhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
8.9.20 13:53

To by som nezvládla a utekala kade ľahšie. Život je plný stresu, človek stále niečo rieši a domov má byť miesto kde nájde pokoj a pohodu. Ak sa máš ešte aj doma trápiť a stresovať, tak načo je to dobré? Radšej byť sama a v pohode než so zdutým chlapom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí