Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle sebe soudím tebe?
To by mě teda taky hodně urazilo a chtěla bych vědět co ho k tomu vede.
A ptala ses ho jestli má nějaké podezření, že by nemuselo být dítě jeho nebo z jakého padneho důvodu chce test… Pro mě by to teda byla strašná podpasovka i když právo na to má, ale řekla bych mu, ze mě neskutečně zklamal a pokazil svou nedůvěrou váš vztah na vždy.
Z ničeho nic?
Asi má nějakou schýzu.. Třeba z toho, že on někde ujel.. A tak soudí Tebe, podle sebe. Že by chtěl test otcovství jen tak, aby měl jistotu, to se mi nezdá..
Příspěvek upraven 06.09.20 v 15:52
@alialiali Ptala, právě mi řekl, že já tu jistotu, že je moje mám a on si to chce potvrdit, že je jeho. Nechápu, vůbec. Řekla jsem mu, jak ponižující to je a že mu v tom bránit nebudu, protože já mám stoprocentně svědomí čisté..
Zakl.
@Anonymní píše:[podivej s ena svet kolem sebe,
Hezký den,manžel mě zaskočil. Máme 3měsíční mimi a on chce podstoupit testy otcovství. Předesílám, že jsem ho nikdy nepodvedla, on mě nikdy z ničeho takového nepodezíral, mimčo bylo plánované, snažili jsme se intenzivně.
Samozřejmě mu nebudu bránit, mimčo je jeho, ale dost mě tohle uráží a ponižuje.. Co si o tom myslíte? Prý já mám jistotu, že je mimi moje, když jsem ho porodila, ale on si to prý takhle chce potvrdit..
ale dobre si frajer zalozil na rozklad rodiny
Podle mě ti byl nevernej. To vis, hloda ho svědomí. Tak si to na tobě vybiji.
Zajímalo by mě proč? Komu je dítě podobné? Nenasadil mu někdo brouka do hlavy třeba jako to vaše mrně vypadá víc jako Pepa než jako ty.
@Anonymní píše:
@alialiali Ptala, právě mi řekl, že já tu jistotu, že je moje mám a on si to chce potvrdit, že je jeho. Nechápu, vůbec. Řekla jsem mu, jak ponižující to je a že mu v tom bránit nebudu, protože já mám stoprocentně svědomí čisté..Zakl.
To víš, někde četl, že 30% dětí, které otcové vychovávají, není jejich. Chce mít jen jistotu.
Řekla bych mu, že to je v pořádku, ale že stejnou částku chci utratit za naprosté kraviny, protože on jde také utrácet za kraviny.
Obecně, nějak to v sobě zpracuj, protože je lepší aby to udělal a měl jistotu, než aby vám rozložila jeho nejistota vztah. Dnes je to prostě k dispozici. Od něj to ani nemusí být nedůvěra, v dnešní dostupné době by asi chlap byl blbý kdyby to neudělal. Ale chápu, že tebe to rozkládá a bolí. Ten narušený vztah u takových myšlenek bude ať už to neudělá, či ne.
Příspěvek upraven 06.09.20 v 15:54
A doted se choval jak? Nikdy zadne zavazne spory jste nemeli? Vse ostatni je v poradku?
Teda ponizilo by me to silene, na testy bych sla, ale nejsem si jista, zda bych mohla pokracovat ve vztahu, pro me by to byl asi konec.
No tak, mohl si ho nechat udelat a nic ti nerict, ze jo?
Me by se hodne dotklo, ze mi manzel neveri. Vubec nevim, jak bych se zachovala ![]()
Třeba si přečetl o té záměně dětí v porodnici před pár lety.
@cecetka píše:
No tak, mohl si ho nechat udelat a nic ti nerict, ze jo?
Me by se hodne dotklo, ze mi manzel neveri. Vubec nevim, jak bych se zachovala
Třeba proč se testy nedělají hned v nemocnici, jak se dítě narodí? A zdarma? ![]()
Však takhle by měl muž 100% jistotu, že je dítě opravdu jejich.
Hezký den,
manžel mě zaskočil. Máme 3měsíční mimi a on chce podstoupit testy otcovství. Předesílám, že jsem ho nikdy nepodvedla, on mě nikdy z ničeho takového nepodezíral, mimčo bylo plánované, snažili jsme se intenzivně.
Samozřejmě mu nebudu bránit, mimčo je jeho, ale dost mě tohle uráží a ponižuje.. Co si o tom myslíte? Prý já mám jistotu, že je mimi moje, když jsem ho porodila, ale on si to prý takhle chce potvrdit..