Nedůvěra manžela? Nechápu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
6.9.20 16:31
@aquarian píše:
Anebo doma vyklopil, co mu nakukali chlapi v hospodě.Z toho, jak je to popsané, si myslím je trochu jednodušší.

Jednodušší odpověď je, že se dostal na nějakou diskuzi na emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.9.20 16:33

Asi mel nekdo z „kamaradu“ blbe kecy a mu to nejak vlezlo do hlavy stylem „kdyz mi nebyla neverna, tak se prece nema ceho bat.“ Uprimne, myslim, ze je lepsi, aby se ten test provedl, pokud to muz opravdu chce. Rekla bych mu, ze nez aby tady dalsich 20 let mel obcas kecy tohoto typu, nebo aby mel mit k diteti kvuli tomu horsi vztah, tak at ma jistotu a klid. No a taky bych mu predem rekla, ze ocekavam „bolestne“ dle vlastniho vyberu ve stejne hodnote jako je ten test, tj. nekolik tisic, pokud se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
6.9.20 16:33
@Anonymní píše:
Hezký den,

manžel mě zaskočil. Máme 3měsíční mimi a on chce podstoupit testy otcovství. , že jsem ho nikdy nepodvedla, on mě nikdy z ničeho takového nepodezíral, mimčo bylo plánované, snažili jsme se intenzivně.

Samozřejmě mu nebudu bránit, mimčo je jeho, ale dost mě tohle uráží a ponižuje.. Co si o tom myslíte? Prý já mám jistotu, že je mimi moje, když jsem ho porodila, ale on si to prý takhle chce potvrdit..

Nevím, přijde mi to dost divný vzhledem k tomu, co píšeš. Nenalháváš si něco? Nějak si neumím představit, že ve vztahu panuje naprostá a hlavně oboustranná důvěra, a zničeho nic prásk a chlapa napadne tohle.

Je jasný, že ti nedůvěřuje, otázka je proč. Nemáš kolem sebe někoho, kdo mu vadí a nevěří ti, že jste jen přátelé? Nikdy na nikoho nežárlil? Jak vycházíš s jeho rodinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
6.9.20 16:37
@pohledzdruhestrany píše:
Přesně, intuitivní člověk.

Hlavně to vypovídá o tom, že má shodné znaky s frustrátama s emimi. A od takových raději pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
6.9.20 16:39
@Ms.Ragdoll píše:
Nevím, přijde mi to dost divný vzhledem k tomu, co píšeš. Nenalháváš si něco? Nějak si neumím představit, že ve vztahu panuje naprostá a hlavně oboustranná důvěra, a zničeho nic prásk a chlapa napadne tohle.Je jasný, že ti nedůvěřuje, otázka je proč. Nemáš kolem sebe někoho, kdo mu vadí a nevěří ti, že jste jen přátelé? Nikdy na nikoho nežárlil? Jak vycházíš s jeho rodinou?

Na to stačí jeho matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.9.20 16:39
@Akinee píše:
Hlavně to vypovídá o tom, že má shodné znaky s frustrátama s emimi. A od takových raději pryč.

Ale že je na emimču frustratek, který lezou do mobilu s odkazem na intuici, neporovnatelně víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
6.9.20 16:41
Ale že je na emimču frustratek, který lezou do mobilu s odkazem na intuici, neporovnatelně víc :lol:

Co to má společného s mým příspěvkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.9.20 16:41
@Akinee píše:
Na to stačí jeho matka.

Která zná svoje rodný plemeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.9.20 16:42
@Akinee píše:

Vsechno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
6.9.20 16:42
Která zná svoje rodný plemeno :lol:

Jestli je tvoje matka ku.va, tak za to zakladatelka opravdu nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
6.9.20 16:43
Vsechno :pankac:

Tak na takové myšlenkové pochody fakt nemám kapacitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
6.9.20 16:44
@Anonymní píše:
Hezký den,

manžel mě zaskočil. Máme 3měsíční mimi a on chce podstoupit testy otcovství. Předesílám, že jsem ho nikdy nepodvedla, on mě nikdy z ničeho takového nepodezíral, mimčo bylo plánované, snažili jsme se intenzivně.

Samozřejmě mu nebudu bránit, mimčo je jeho, ale dost mě tohle uráží a ponižuje.. Co si o tom myslíte? Prý já mám jistotu, že je mimi moje, když jsem ho porodila, ale on si to prý takhle chce potvrdit..

Tak neco v nem rozhodne vyvolalo neduveru. Copak jsi provedla? :D

ps: cetl jsem jen 1.prispevek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.9.20 16:45
@Akinee píše:
Jestli je tvoje matka ku.va, tak za to zakladatelka opravdu nemůže.

Ty jsi nějaká dotčená kočičko, ale možná zná zakladatelčina tchýně tebe, to se pak nedá ubránit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
6.9.20 16:46

Ale tak on má pravdu v tom, že my ženský tu jistotu máme biologicky danou (případy záměny v porodnici se dají celkem pominout, to jsou fakt hodně velké výjimky). Moderní doba přinesla možnosti, jak si stejně jistí mohou být i chlapi. Když si ten test zaplatí, tak ať si to užije. Brala bych to tak, že se tím zároveň potvrdí, že nám miminko fakt v porodnici nevyměnili (ledaže by ho vyměnili za nějaké jiné manželovo dítě :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.9.20 16:47
@Akinee píše:

Vic, nez jses ochotna priznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek