Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
pocas randenia som si vsimla, ze partner cumi a sleduje v mojej pritomnosti ine zeny, vyslovene ju pozoruje, zahladi sa a cumi bud na zadok, prsia alebo na to co je proste v ten moment vyzyvave. Povedala som mu, ze som si vsimla, ze sa otaca za zenami, on o tom nevie a tlacil na mna nech mu poviem konkretnu situaciu. Povedala som mu to, ze som si to vsimla. Povedal, ze si to neuvedomuje a dost ho to rozculilo, ze som precitlivena. Po druhom upozorneni, si daval pozor ale dosla som k nemu do bytu, ukazal mi vyhlad z okna, ze vidi na balkony a poznamenal, ze na jednom z nich sa opaluju zeny a hore bez. Nereagovala som v ten moment. Z auta sme videli babu co mala velku rit a kratasy mala extremne kratke, bolo jej vidno polku zadku, on to hned komentoval „hm..vyzyvave“. Behom dna mi to srotovalo v hlave, vyvolalo to vo mne tlak, hnev a vecer som razne povedala, ze sa mi ta poznamka o nahych zenach nepacila, preco to vlastne spomina predomnou.
On sa uz nastval zacal na mna vyvijat tlak, ze ja mam problem a ze on tomu vobec nechape preco mi to vadi..zacal mi davat psychologicke otazky..ci mam nejake strachy, co som zazila v minulosti s partnermi, zacal ma do detailov rozoberat ale seba vobec neriesil, jeho spravanie je v poriadku. Ze je to normalne ze sa pozera a ked vidi holu rit na ulici a je to vyzyvave, ze tam proste cumi, ze je to telo, je to sexualny podton a ze si este vsimol cyklistku ked zasvietilo slnko tak jej presvitali tangace, ale snazil sa byt v ocumovai nenapadny aby mi to nevadilo, ale spomenul mi to.
Som ja blazon a sialena? Alebo to co robi on nie je normalne??
Muzi se divaji po zenach, stejne jako zeny se divaji po muzich. Co je ale dulezite, je to, jakym zpusobem se divaji. To pak totiz vypovida o jejich charakteru a ucte vuci partnerovi/partnerce. Tvuj pritel je cistokrevny buran. On si to nejspise ani neuvedomuje, ze se chova naprosto nevhodne. Bude to jenom horsi. Tomu bych zamavala
Každý kluk se koukne, musím říct, že mi to taky vadilo, ale na druhou stranu i my ženský se občas koukneme. Jen teda ty jeho připomínky mi připadají přehnaný. Když už se kouká tak ať si to nechá pro sebe a nekomentuje to před tebou.. Určitě kvůli tomu nejsi šílená, taky mi to nepřijde moc normální. Můj přítel se taky podívá, ale nekomentuje to. Zas si říkám, ať se kouká a i když vím, že vidí strašně moc krásných a krásnějších ženských i přesto ho mám doma já. A vůbec co teprv kdyby jste měli jít někam k vodě? Nějak bych mu domluvila a řekla že ti to prostě vadí a nebo zkus dělat to co on. Určitě se mu to líbit nebude. Vím není to kdejaká rada, ale snad bude líp. Držím ti palce☘️️
Normální je, že se koukne tak nějak nepřítomně, ale to civění, to je buranství. A že to i okomentuje, to už je fakt hodně velký blbec. Kdyby nevěděl, že to dělá, tak nebude komentovat, ne? Poslala bych ho do oběhu, jsou i jiní chlapi, kteří ani moc nečumí, protože mají oči jen pro svou partnerku ![]()
Tak to dělej taky. Uvidíš jak mu to bude příjemný. Jak dlouho jste spolu?
Sme spolu mesiac.
Stravili sme spolu tyzden na dovolenke, bolo to velmi pekne, len vedla naha prsatica on zizal a zizal, potom siel do vody a z vody na nu zizal. Ja som sa postavila a sla sa prejst. Sli pekne baby okolo, on radar premeriaval a otocil sa. Potom som mu to povedala co mi vadi a trochu sa kontroluje, ale dokedy?
On je z toho hotovy a citi sa odomna pod tlakom, ze mam prehnane reakcie a na seba sa nepozrie, on je v poriadku. Pozorovat svet je normalne.
Ze je to podvedome, neuvedomuje si to ale pritom vedome komentuje?
Vobec nechape, ze mne to ublizuje, zranuje ma to a ponizuje.
Povedala som mu, ze je to buranske spravanie a on sa nastval, ze ho urazam.
Ja neviem, ci ma zmysel to s nim riesit dalej.
A navyse, ked pri kazdom probleme, bude rozoberat on mna. Je to asi kolotoc a nikam to nepovedie…
Příspěvek upraven 07.09.20 v 10:17
Je to normální že se kouká, ženy se také koukají, ale mohl by si nechat pro sebe ty připomínky. Mě to dělat chlap taky a ještě jsem byla blbá, žárlivá atd. no tak jsem to taky zkusila něco prohlásit. Honem rychle si své připomínky nechal pro sebe.Bud tedy pochopí, že má držet pusu, nebo tě schválně ještě víc začne provokovat. V podstatě tě tím i shazuje.
Tak za 1. je to buran
za 2. je to slaboch, ktery pri jakemkoliv problemu bude hazet vinu na tebe
za 3. mas to zapotrebi?
@elide píše:
Je to normální že se kouká, ženy se také koukají, ale mohl by si nechat pro sebe ty připomínky. Mě to dělat chlap taky a ještě jsem byla blbá, žárlivá atd. no tak jsem to taky zkusila něco prohlásit. Honem rychle si své připomínky nechal pro sebe.Bud tedy pochopí, že má držet pusu, nebo tě schválně ještě víc začne provokovat. V podstatě tě tím i shazuje.
Nepochopí, je to slinták. ![]()
Ano, jsi precitlivena. Blázon a šialená asi nie, ale precitlivena áno.
Ano zhadzuje ma, ponizuje. Preco to asi robi? Citi sa pri mne menej cenny? Ja ho nicim neponizujem. On nepatri medzi atraktivnejsich muzov, nizsi, hola hlava a postava sa da. Mne bol sympaticky, lebo je s nim sranda, je vtipny, vesely, spontanny sportuje a rad cestuje, povedala som si, ze fajn partak.
Co sa tyka mna, mozem povedat, ze som atraktivna zena a uspesna. A mozno prave tam je jeho problem…
Slibuje se věrnost, nikoli slepota. Ale přítele nepředěláš, ani emimino, takže se s tím nějak vypořádej.
Zkus se od něj trochu odpoutat a nevěnovat pozornost jen jemu, ale sobě. Když jdete na procházku, tak se dívěj na to, co se líbí tobě, občas sama sebe zkoukni ve výloze, dívej se na lidi kolem sebe. Užívej si to sama za sebe, ne jako jeho doprovod, co pořád sleduje, co on. Soustřeď se na sebe, aby tobě bylo dobře
. Pokud zjistíš, že ti tu pohodu narušuje, najdi si jiného. Dvěma lidem má být spolu dobře. To je celé ![]()
@Lavenderka666 píše:
Ano zhadzuje ma, ponizuje. Preco to asi robi? Citi sa pri mne menej cenny? Ja ho nicim neponizujem. On nepatri medzi atraktivnejsich muzov, nizsi, hola hlava a postava sa da. Mne bol sympaticky, lebo je s nim sranda, je vtipny, vesely, spontanny sportuje a rad cestuje, povedala som si, ze fajn partak.Co sa tyka mna, mozem povedat, ze som atraktivna zena a uspesna. A mozno prave tam je jeho problem…
Ano, může být. Nebo je to jenom trouba.
Je rozdíl mezi uchylným zíráním a zběžným pohledem… Je rozdíl mezi slušným mužem, který umí mluvit a postavit se čelem k tomu, když je načapán a mezi sobeckým blbem jehož jedinou argumentací je útok (ať už slovní či fyzický). Jste spolu měsíc, v této době by ho měli zajímat hlavně tvoje tangáče. Takže spolu tak nějak randíte, zamilovaní podle popisu asi nejste. Moje otázka tedy zní, proč s ním vlastně pořád ztrácíš čas. Mě vůbec nevadí když se manžel podívá na jinou ženu, není slepej takže je to logické… ale dělá to slušně, netlemí a když mu řeknu na co se dívá tak mi popravdě odpoví, jenže on ví, že nebudu dělat hysterku a trpět méněcenným čuměním do zrcadla, proč kouká po ní a ne po mě.