Manžel na livechatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
10.7.19 22:33
@e-Surfařka píše: :mrgreen: :mrgreen:
Ale mne manžel ničim nenaštval :DJe ale fakt, že jako odplatu si to zakladatelka ještě může promyslet :think:

Tak to máš buď štěstí na dokonalost nebo špatně zapisujes do deníčku hříchů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
10.7.19 23:00
@pohledzdruhestrany píše:
Tak to máš buď štěstí na dokonalost nebo špatně zapisujes do deníčku hříchů :D

Tak já si zatim založim deníček pomsty :mrgreen: A teď nevim, jestli jsem to blbě nenapsala - manžel mě momentálně ničim nenamíchl, ne že by nikdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.7.19 23:58
@e-Surfařka píše:
Tak já si zatim založim deníček pomsty :mrgreen: A teď nevim, jestli jsem to blbě nenapsala - manžel mě momentálně ničim nenamíchl, ne že by nikdy :D

Neexistuje a v dějinách země, vesmíru a všech paralelních vesmírů ani neexistoval jedinej chlap, kterej by dříve či později neměl aspoň jeden záznam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.7.19 00:28
@Elath píše:
Tak to chce zjistit proc. Co mu chybi.

Ono mu nic chybět nemusí. Prostě ho to může bavit. A to se pak těžko řeší. A pokud to dělá rok po svatbě, když ještě nemají děti, žádné velké problémy, co bude dělat pak? Až bude zakl. třeba těhotná, v šestinedělí a pod. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17897
11.7.19 04:48

Ja nevim, mne se to zda jak XY-ta trolli diskuze. :)

Ale pokud :) se nejakou vesmirni nahodou mylim a je to pravda a ty o tom vazne pises na emimino, anebo se to stalo nekomu jinemu… je dobre si uvedomit, ze tvuj manzel je pravdepodobne polygamnej typ, vztahove nevhodnej, neni zkoncentrovanej na tebe, nefascinujes ho, neni schopnej navazat hlubsi, exkluzivni, intimni vztah a navic, a to je sakra :D dulezite, ma mizernej vkus na zeny, protoze platit tezke prachy, aby mu nejaka ne prilis inteligentni holka, ktera se neumi uzivit jinak, zahrala divadylko a zvijela se pred kamerou a on ji to predstaveni bastil, vyzaduje mimoradne mizernej vkus na zeny.

Stracis cas s vadnym kusem. Reseni je rozvodovy papir a hlavne s nim probuh neplod deti, pac za rok sem budes psat, ze mate miminko a manzel te podvadi, chodi do bordelu a oxyduje na seznamkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17897
11.7.19 05:06
@Aduš8 píše:
Snažila bych se vztah zachránit a řešit to. Jenže já mám s manželem dítě a druhé se brzy narodí. Být to jen o mně, uvažovala bych o rozvodu. Rok po svatbě :nevim:

Nic nezachranovat a nic neresit. Nebude ze psa spek, ani z vlka ovci runo. Nemaji dite, jedine efektivni reseni je takovyho ogrgela poslat do obehu, ( poslat do obehu, jak originalni vyraz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.7.19 07:28

@My Melody právě proto to píšu.. V mé situaci, s batoletem a brzy novorozencem bych se možná o nějakou záchranu snažila. Pokud by o to druhý stál. Člověk přemýšlí trochu jinak, než dřív. Ale být sami, bezdětní a rok po svatbě, tak chlapeček letí. Nepřekousla bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17897
11.7.19 08:11
@Aduš8 píše:
@My Melody právě proto to píšu.. V mé situaci, s batoletem a brzy novorozencem bych se možná o nějakou záchranu snažila. Pokud by o to druhý stál. Člověk přemýšlí trochu jinak, než dřív. Ale být sami, bezdětní a rok po svatbě, tak chlapeček letí. Nepřekousla bych to.

Ja souhlasim s tebou, proto rikam nic neresit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
11.7.19 09:05
@pohledzdruhestrany píše:
Neexistuje a v dějinách země, vesmíru a všech paralelních vesmírů ani neexistoval jedinej chlap, kterej by dříve či později neměl aspoň jeden záznam :D

To ani v nejmenšim nevyvracim ;) Zrovna v případě zakladatelky je to ale hodně blbej druh prohřešku. Hlavně proto, že teď už ví, že nahání ženský přes net (samozřejmě jí za zády). Ale jakej je skutečnej rozsah jeho „aktivit“, nemůže vědět. On se s něma taky klidně může scházet nebo v reálu skočit po všem, co projde. To ví jenom on. S dětma už bych kvůli pochybnosti-nejistotě asi tak radikální nebyla, ale za bezdětna bych se vydala hledat kvalitnější materiál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí