Manžel sází tipsport

13.10.16 14:39

manžel sází tipsport

Zdravím vás,
potřebuji poradit, protože jsem v situaci kdy nevím moc jak to řešit.

Manžel sází tipsport. Sázel už co jsme se poznali ale byly to max stovka dvě a docela i vyhrával třeba tisícovku. Pak říkal že už s tím skončí a teď zase asi tak dva tři měsíce sází. Ale už mnohem větší sumy.
Nemáme jeden účet on má svůj a já taky (já jsem na RD). On je kamionák takže není moc doma ale peníze mi dává. Už asi dva měsíce co mi skončila mateřská se snažíme šetřit, já všechno poctivě zapisuji a stejně moc nevycházím. No a nyní jsem náhodou zjistila že sází dost peněz (stalo se to tak že já měla vybitý mobil a mamka se mi nemohla dovolat tak volala na jeho on mi ho dal a když jsme domluvily tak tam skočily sms zprávy potvrzovací z banky na platby pro internet a bylo tam přímo psané pro tip sport a každý den 1000 nebo i 2000kč.)Nejhorší je že má účty dva a já se bojím že si u toho druhého zřídil kontokorent.
Pořád mu říkám ať nesází a on mi říká neee to já jen za stovku a přitom vím že mi kecá. Nevím, jak z toho ven protože pak budu vypadat že se mu hrabu v mobilu ale zase nechci aby takhle rozhazoval peníze :,( Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
13.10.16 14:43
@frozendarkness píše:
Zdravím vás,
potřebuji poradit, protože jsem v situaci kdy nevím moc jak to řešit.Manžel sází tipsport. Sázel už co jsme se poznali ale byly to max stovka dvě a docela i vyhrával třeba tisícovku. Pak říkal že už s tím skončí a teď zase asi tak dva tři měsíce sází. Ale už mnohem větší sumy.
Nemáme jeden účet on má svůj a já taky (já jsem na RD). On je kamionák takže není moc doma ale peníze mi dává. Už asi dva měsíce co mi skončila mateřská se snažíme šetřit, já všechno poctivě zapisuji a stejně moc nevycházím. No a nyní jsem náhodou zjistila že sází dost peněz (stalo se to tak že já měla vybitý mobil a mamka se mi nemohla dovolat tak volala na jeho on mi ho dal a když jsme domluvily tak tam skočily sms zprávy potvrzovací z banky na platby pro internet a bylo tam přímo psané pro tip sport a každý den 1000 nebo i 2000kč.)Nejhorší je že má účty dva a já se bojím že si u toho druhého zřídil kontokorent.
Pořád mu říkám ať nesází a on mi říká neee to já jen za stovku a přitom vím že mi kecá. Nevím, jak z toho ven protože pak budu vypadat že se mu hrabu v mobilu ale zase nechci aby takhle rozhazoval peníze :,( Poradíte někdo?

Já bych ho požádala, ať řekne pravdu, protože ohrožuje celou rodinu. Pokud sází, je třeba se rozvést, protože tam spadneš s ním a celým majetkem. Nechala bych si to dát od něj písemně.

• Citovat
  • Upravit
13196
13.10.16 15:17

Nad sportovním sázením se dá udržet kontrola, pokud si člověk nemyslí, že tím zbohatne.
Znám lidi, co jsou v plusu.
Jenže ti opravdu sázejí rozumně a jsou v plusu. Tak 2-3 tisíce za měsíc.
Rozhodně nesázejí tisícovku za den.
Já bych se okamžitě rozvedla, je jen otázka času, kdy toto půjde i do dluhů. To by ohrožovalo finančně celou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 15:31

Rozveď se, stáhně te ke dnu a budeš platit za jeho dluhy i TY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.10.16 15:35

Bohužel i s tipsportem jde rozvinou závislost na sázení. Většinou to člověk dělá, když se utápí v pocitu, že nemá svůj život pod kontrolou a je otho na něj moc.

Vlastní vůlí to téměř jistě nezvládne, je potřeba, aby sám sobě skutečně přiznal, že má problém a začal ho řešit - s odborníkem na gambling.

Jinak vy zajděte třeba do nejbližší občanské poradny a zajistěte se, jak se ochránit před případnými dluhy, co se mohou velmi rychle vynořit, pokud kromě tipsportu zkusí i třeba automaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.16 15:40

Nejvetsi problem je v tom online sazeni, kdyby sazel na pobocce da se to ukocirovat… nevyjde prvni zapas na tiketu tak ho zahodi a konec na pobocku si vsadit znovu nepujde.. ale to online je peklo.. vsadi treba jen za pade nevyjde prvni zapas tak tam ten tiket hodi znovu bez nej a tak dal.. nekdo pouziva system nasobeni sazek.. nevyslo za 50 priste dam za 100.. ja to zkousel od 5kc kdyz jsem se dostala na 1500 tak jsem to stopla.. penize uz jsem si tam neposlala a uz nesazim.. vydelat se na tom skoro neda.. ja ale sazela hlavne pro zabavu za 5kc atd. az na zkousku tyhle sracky teda :mrgreen: spadnout se do toho da hrozne lehce.. no ja zavisla nebylo podarilo se mi to utnout ze dne na den takze dobry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
660
13.10.16 15:41

Zkusim ti dát jinou radu než okamžitej rozvod, tím se to dá řešit kdykoliv později. Spíš se ho na to normálně zeptej jak to doopravdy je, že si to viděla v telefonu. Určitě je tisíckrát menší zlo se podívat do telefonu než případné dluhy :mrgreen: vlastně ten telefon je asi tak to poslední co by se mělo řešit :nevim: třeba to vůůbec není tak horký jak to vypadá a nebo taky je, ale to nevíš a nebudeš vědět dokud se nezeptáš :) třeba ho i požádej o případný přístup k účtu a pokud to bude chtít řešit, tak opět ne rozvodem ale třeba společným účtem o který se budeš starat ty. Vždycky se to dá nějak řešit, tak proč hned zbaběle rozvod 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
13.10.16 15:51

@Denina01 Nu rozvod se tu zmiňuje proto, že pokud muž nadělá v manželství dluhy tak padají i na hlavu ženy. A co si budem říkat, exekutor pak jde tam, kde ví že je tam žena a děti než aby honil chlapa Bůh ví kde.

Nicméně moje rada zní podobně, udeřila bych ať ti ukáže účet, ať vidíš kolik prosázel. Musíš z něj dostat kolik a kde má dluhů, zda je na tom dalším účtu v mínusu. Určitě bych po tom pátrala, je to lepší než pak exekuce před domem. Společný účet mi nepřijde jako špatné řešení. Bohužel, když chlap bude chtít tak si bude dávat něco bokem nebo si vezme půjčku. Doufej, že když hodně cestuje, tak že třeba nedošlo k zadlužení v zahraničí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
13.10.16 20:52

@Bohulinka to je jasný, jen mi přijde jako blbost okamžitý rozvod :) nejprve bych si něco zjistila a pokud s ním nehne ani pár volů, je opravdu závislý a nehodlá s tím nic dělat, tak rozvod rozhodně právě z těchto důvodů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.16 01:57

@frozendarkness Je to cesta do pekel, muj muz takhle prosazel 320 tisic. Ty rady s okamzitym rozvodem jsou nesmysl, na ten je vzdycky cas. Pokud ho mas rada a zalezi ti na nem, musis mu pomoct. Je to zavislost jako kazda jina, ale musi to uznat i on sam. U nas pomohlo, ze mame jeden ucet, ktery je pouze na me jmeno, chodi tam vsechny penize a hospodarim s nimi vyhradne ja. On dostava 1000 kc na tyden na svacu, kafe, setri si na vanoce a tak. Takhle to funguje uz nekolik let a ke vsi spokojenosti. Ja ale mela vyhrano tim, ze muj muz uznal, ze ma problem. Pokud to tvuj muz neuznava a jeste ti lze ohledne castek, ktere do toho dava, tak bych mu to rekla, co jsi videla a zeptala se ho, proc lze. A pokud by se neprobral, tak bych mu naznacila mozna i ten rozvod. Kazdopadne mate velky problem, ktery MUSITE vyresit.

• Citovat
  • Upravit
1836
14.10.16 02:12

Myslím, že ty, co radily rozvod, tím nemyslely současně rozchod. Myslely to tak, že budou spolu i nadále žít, může ho podpořit v boji s gamblingem, ale musí chránit sebe i děti před finančním peklem, které je u sázení tohoto typu výhledově spíše pravděpodobné. Rozvodem se zbaví odpovědnosti za jeho dluhy, které by v manželství byly společné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.16 09:38
@Anonymní píše:
@frozendarkness Je to cesta do pekel, muj muz takhle prosazel 320 tisic. Ty rady s okamzitym rozvodem jsou nesmysl, na ten je vzdycky cas. Pokud ho mas rada a zalezi ti na nem, musis mu pomoct. Je to zavislost jako kazda jina, ale musi to uznat i on sam. U nas pomohlo, ze mame jeden ucet, ktery je pouze na me jmeno, chodi tam vsechny penize a hospodarim s nimi vyhradne ja. On dostava 1000 kc na tyden na svacu, kafe, setri si na vanoce a tak. Takhle to funguje uz nekolik let a ke vsi spokojenosti. Ja ale mela vyhrano tim, ze muj muz uznal, ze ma problem. Pokud to tvuj muz neuznava a jeste ti lze ohledne castek, ktere do toho dava, tak bych mu to rekla, co jsi videla a zeptala se ho, proc lze. A pokud by se neprobral, tak bych mu naznacila mozna i ten rozvod. Kazdopadne mate velky problem, ktery MUSITE vyresit.

To je dobrý, litr na svacu, kafe a tak… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.16 11:24
@OlgojChorchoj píše:
To je dobrý, litr na svacu, kafe a tak… 8o

A to se ti zda malo? Nebo moc? :think:

• Citovat
  • Upravit
6388
14.10.16 11:43

No tak to je pěkný, ty šetříš kde můžeš a on je vyhazuje oknem a takové částky 8o Taky bych radila rozvod-né rozchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.10.16 11:58
@PerlaMarina píše:
Myslím, že ty, co radily rozvod, tím nemyslely současně rozchod. Myslely to tak, že budou spolu i nadále žít, může ho podpořit v boji s gamblingem, ale musí chránit sebe i děti před finančním peklem, které je u sázení tohoto typu výhledově spíše pravděpodobné. Rozvodem se zbaví odpovědnosti za jeho dluhy, které by v manželství byly společné.

Přesně tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí