Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte…přišla jsem si pro rady od vás zkušenějších…před víc než rokem jsme měli krizi. Díky tomu jsme přestávali mít sex…já ho chtěla, ale on ne…díky těm hádkám přestával mít chut na sex…uběhli asi 3-5 měsíců..a to jsem byla zcela bez sexu. Já jsem měla zkrat a šla jsem ho podvést…
díky tomu jsem zjistila že ho strašně miluju, že nejsem s ním jen ze zvyku a chtěla vše spravit…Zcela jsem tuto vzpomínku vymazala.
Teď asi uběhlo půl roku…zase jsme měli krizi. Řekli jsme si, dáme si pauzu. Měla jsem rozbitý tel, a potřebovala jsem si najít na internetu něco, a nechtělo se mi na pc..takže jsem na přítelův tel. když v ten moment přišla sms od nějakého chlapa, jenže jak se ta sms v té liště pohybovala…psala to ženská. Psala: Je mi to líto, dostaň se z toho…to zvládneš. Jinak ti děkuju za zvednutí sebevědomí, aspoň nějaké mi zůstalo, to víš dnes je těžké najít hodného a věrného chlapa…no jak se to ve mě vzbouřilo…Řekl mi že si sní píše už 2 měsíce, že si ji přejmenoval protože bych vyváděla…že s ní řeší náš vztah.Ale že až ted si s ní píše častěji po té pauze, že je to kolegyně z práce. Vlastně tajně seděl na wc nebo se procházel se psem aby jí napsal. Já jsem díky tomu zjistila že můj partner neumí komunikovat když je nějaký problém. Vždy jsem chtěla vědět co ho štve, byla jsem otevřená…Vlastně naše krize byla v tom, že partner nepřišel a nesedl si a neřekl, co mu vadí. Zjistila jsem až teď po 6 letech že je na romantický sex.To mi řekl až ted…
Měli jsme pauzu…bydleli spolu, chodili na pivo…a já už to nedala..furt si s ní psal a tak mi ujeli nervy a řekla jsem mu že jsem ho podvedla…ho to zaskočilo, řekl že by to do mě nikdy neřekl…že kdyby něco měl s tou kolegyní že by mi to teď nejradši plivl do ksichtu, jenže prý že mi byl celou dobu věrný…ho to dostalo, nespal, brečel, nejedl…Pak mi řekl..že neví zda mě ještě po tom všem miluje. A pak byla jsem připitá a večer mě nenapadlo nic lepšího než kouknout…psali si že ona maluje, on jí že tak snad jí někdo pomáhá, že jí když tak pomůže…pak že já na něj prý tlačím, a že chce být ted prostě sám…my sme byli v jednom městě kde bydlí kalit…tak jí napsal ale nepsal ze sel se mnou a ona na to odp. že se mě stavit na panáka…pak jí napsal ahoj kočko jak se máš…psal jí i dobrou noc…ona že maluje, rekonstruuje a on ty jo jak to zvládáš..kdyby byli tolik žen na světě jako ty… prý v tom smyslu že po práci ještě toho tolik stíhá…
Já to psychicky nedala…nakonec jsem se odstěhovala s tím ať zjistí zda ke mě něco cítí…Miluju ho…vím že je to ten pravej…jsme takový spřízněný duše. Na jeho povaze mi nic nevadí…všechny problémy byli jen kvůli tomu, že neuměl říct, co mu vadí…nesednul a neřekl..zbytečně se hádáme, tohle je ten problém, vyřešíme ho… V té pauze se mnou spal snad stokrát, pořád se mě dotýkal, mazlil…při odstěhování po cestě to chtěl otočit zpět, že co to děláme za blbost…teď si celý dny píšeme..chce přijet v pátek…on chce aby jsme se viděli tak nejlíp každý víkend…ale mě dnes prostě cvaklo to, že jsem tak daleko od něj, že si s ní furt píše a kdo ví co ještě…tak jsem mu řekla že tohle já asi nedám. On na to pak řekl…kdybych s ní něco měl, proč bych si s tebou celý dny psal a chtěl se s tebou vídat? Já mu věřím…ale jak mu mám věřit když si přejmenuje kolegyni a tajně si s ní psal…Dali jsme si pauzu, protože neví co ke mě cítí a navíc že kdyby přišla krize, on by mi to vyčetl…Je to partner pro život..plánovali jsme už děti…holky, co by jste dělali vy…jak to vidíte vy…jeden den mu píšu hezké zprávy…druhý den přepnu a píšu špatné zprávy..
prostě poslouchám srdce, pak zas poslouchám hlavu…
Jinak já ho chci zpátky, kdyby sme se dali dohromady..musel by se přestěhovat ke mě a najít si novou práci - jsme od sebe teď 4 h daleko…a já už tam nechci jít…tady si budu totiž rekonstruovat dům. A jinak…že ta kámoška byla na rande…za týden mi řekl že už má kluka, tkže už si spolu moc tak nepíšou…a já na to..aha a když máš ty holku tak můžeš jo? A on..ale víš že nám to poslední dobou neklapalo..a že co řeším pořád jeho…že já se s někým vyspala a ne on…no já nevím holky…
Cítím že je to ten pravý…ale mozek mi nedá pokoj…Mám k němu důvěru, ale v tomhle co udělal…no chápete… ![]()
Ty ho podvedeš, ale on je ten špatný, že si píše s kolegyní??? ![]()
Je to dlouhy a pritom porad to stejny, odpoutej se, vykasli se na nej, bude to zezacatku tezky, ale slepovany vztahy uz stejne nefungujou, kor kdyz jsi ho podvedla a on tebe nejspis taky. Zij si svuj zivot a bude lip, jestli nemate deti, tak uz tuplem.
Uff… No nechala bych ho jít. Myslím, že ty potřebuješ jinýho chlapa, než je on.
Nevěříš mu a nejsi vyzrálá na to, abys mu věřit začala.
myslím, že v zdravém normálním vztahu je naprosto v pořádku, pokud si kamarádsky muž píše se ženou a naopak. Vždyť i z těch sms jsi nic závažnýho nevyčetla.
@Lucinka132 podělala jsi to hlavně ty, kdo ví jestli on skousne nevěru
Takhle se problémy ve vztahu prostě neřeší ![]()
Myslím, že hlavně on nemá důvod věřit tobě… nech ho být a srovnej si sama, co chceš. Nikdy nepochopím, jak může někdo cítit jako ten pravý vztah něco, co je slepenec krizí a scén.
@Lucinka132 není to jedno proč si ji přejmenoval když si ho podvedla ty?
pauzy, nevěra…
běžte od sebe, k čemu je takovej vztah
@Lucinka132 Mít takovou jako ty, tak si snad přejmenuju i vlastní mámu. Vidíš chyby jenom na něm, ale místo toho, abys z něj „vydolovala“ proč se chová chladně, tak se jdeš hned vyspat s jiným.
@Lucinka132 píše:
Já vím, věřila bych mu,…ale prostě proč si jí přejmenovává…spíše mi do toho mluví můj známej, že chlapi jsou vychcaní že by mi to neřekl kdyby s ní něco měl… Já nevím..já se nechci rozejít, já chci ty problémy řešit než před nimi utíkat…
tak jsi to hned ze začátku vyřešila tím že jsi ho podvedla, super
![]()
@Lucinka132 myslim ze jsi mladounka a nevyzrala.. bud pujdes do vztahu zpet tsim ze ho prestanes spiclovat a podezirat nebo se snim rozejdi. Bud naplno nebo nic.
no to je hezký že sis kvůli němu obarvila vlasy, ale pořád si spala s jiným… nechápu co chceš na tom řešit. Zřejmě si píše dál s jinou protože je na*ranej na tebe za to že si ho podvedla. Asi si s ní rozumí a řeší se mu líp problémy s ní než s tebou. Ona si s ním o tom povídá a ty podvádíš a cvičíš a barvíš si vlasy. Je to hnusný, ale asi toho chlapa celkem chápu. Jak má na druhou stranu věřit on tobě, že po další hádce nepoběžíš zas jinýmu do postele? nechápu fakt