Druhé dítě s novým partnerem

785
11.10.16 19:42

Druhé dítě s novým partnerem

Hezký večer všem :)
Ležím v nemocnici a tak mám čas napsat a zeptat se na něco, o čem přemýšlím již delší dobu.
Podle čeho a za jak dlouho jste se rozhodli jit s novým partnerem do druhého dítěte?
Se svým nynějším přítelem jsem přes rok, měli jsme pár pernějších chvilek, ale zároveň se ke mně chová a miluje mě tak, jak jsem zatím ještě nezažila..
Nejvíce si na něm vážím toho, jak se chová k mojí 6-ti leté dceři.
Poslední dobou nad miminkem přemýšlím čím dál častěji, ale pár věcí mě od toho odrazuje..
Třeba to, že už mu bude 40, mně je 25.
Dále se bojím, že to opět nevyjde a já zůstanu sama s dvěma dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
11.10.16 19:45
@Kirstenn píše:
Ležím v nemocnici a tak mám čas napsat a zeptat se na něco, o čem přemýšlím již delší dobu.
Podle čeho a za jak dlouho jste se rozhodli jit s novým partnerem do druhého dítěte?
Se svým nynějším přítelem jsem přes rok, měli jsme pár pernějších chvilek, ale zároveň se ke mně chová a miluje mě tak, jak jsem zatím ještě nezažila..
Poslední dobou nad miminkem přemýšlím čím dál častěji, ale pár věcí mě od toho odrazuje..
Dále se bojím, že to opět nevyjde a já zůstanu sama s dvěma dětmi…

Jestli to citis ze to tak chces tak bych do toho sla. Kdyby clovek cely zivot se bal ze zklamani nemohl by zit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.10.16 19:45

A partner nějaké své dítě má? mluvili jste o společném potomkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
11.10.16 19:48

Já když jsem si našla nového chlapa věděla jsem ze s nim dítko budu chtít ale az tak cca za 2 roky abych věděla. Nakonec to za nás rozhodla antikoncepce která selhala a po 5 měsících jsem otěhotněla. Co bude bude… Když to tak cítíš tak di do toho a promluvte si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.16 19:49

@Kirstenn přemýšlím nad 3.dítětem s novým partnerem. On sám tak děti má.
Tvůj partner ve 40 má za sebou nějakou minulost nebo ne? To by byl pro mě signál.

Anonym kvůli rodině, díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7211
11.10.16 19:52

Těžko říct ale rok je upřímně fakt málo, to by měla být ještě ta totální zamilovanost. Jestliže to skřípá už v prvním roce, co bude za let deset? Rozhodně bych počkala, jsi už poučená že by jsi měla mít dítě s tím pravým ne? Jsi mladá, času dost, rozhodně se víc poznejte.

U mě to bylo to co píšeš ty, jak se choval k synovi. To hodně ukáže. A taky to že je to rodinný typ. Ale dřív jak po společných 3 letech bych do toho nešla, rok je fakt málo. Na to já jsem poučená dost. Píšeš že tě miluje, miluješ ho taky?

K tomu věku - musíš v tom mít jasno, protože jde o tebe. Představit si že jemu bude 60 a tobě 45, pokud i s touhle budoucností počítáš tak hurá na to. Ale musíš si být jistá, už nemůžeš znovu „zkoušet“ to už by bylo dost smutné pro ty děti.

Příspěvek upraven 11.10.16 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
11.10.16 19:52

Taky přemýšlím o třetím s novým partnerem. Znám ho dlouho, jeste nám nebylo 35, tak uvidíme. Sama se trema bych zůstat nechtěla, ale věřím že tento vztah vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.10.16 19:54

Dcera se narodila přesně po 2 letech. Taky jsem se bála, ale chtěla jsem pro dceru sourozence bez velkého věkového a taky aby mi co možná nejvíc navazovaly rodičáky, abych to měla „jedním vrzem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.10.16 19:56

Děkuji za názory a rady všem :kytka:
Myslím, že tak nejméně rok počkám. Nevím čím to, že mě poslední dobou ti malí tvorecci tak rozněžňují.. nikdy jsem nebyla mateřský typ..
Partner děti nemá a říkal mi několikrát, že se mnou by chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
11.10.16 19:58
@Kirstenn píše:
Děkuji za názory a rady všem :kytka:
Myslím, že tak nejméně rok počkám. Nevím čím to, že mě poslední dobou ti malí tvorecci tak rozněžňují.. nikdy jsem nebyla mateřský typ..
Partner děti nemá a říkal mi několikrát, že se mnou by chtěl.

Hele já mám „baby“ náladu asi rok, ale prostě si racionálně řeknu že jsou věci na které se vyplatí si počkat. A sebevětší pud mít dítě není silnější než jistota pevné rodiny. Zatím můžeš začít šetřit aby jsi se potom mohla u výbavičky vyřádit, já to tak dělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
11.10.16 19:59

Já mám zkušenost z druhé strany: jsem nová partnerka muže se závazky z předchozího vztahu… Asi po roce a půl jsem přišla s tématem společného dítěte (já jsem bezdětná), on se k tomu stavěl dost odmítavě, ač to do budoucna nevyloučil… Také měl strach, že to znova nevyjde. Na chvilku jsme se kvůli tomu i rozešli ale pak jsme to spolu ještě zkusili s tím, že se pokusí na svém strachu pracovat, aby náš vztah měl vůbec nějakou perspektivu… Teď to vypadá na dobré cestě, partner sám začíná o dítěti mluvit a těší se na to… Myslím, že potřebuješ ještě čas, jste spolu relativně krátce, ale pokud partner dítě do budoucna chce, tak bys měla na svém strachu nějak zapracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.16 20:00

@Aletheia 3roky je ideál, ale my, co nám je 40, tak dlouho čekat nemůžeme. My musíme jen věřit, že nám to prostě vyjde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36504
11.10.16 20:01
@Kirstenn píše:
Dále se bojím, že to opět nevyjde a já zůstanu sama s dvěma dětmi…

až se narodí to druhé, pokrevně jeho, taková idylka to už nemusí být. Košile bývá bližší než kabát, u dětí to platí dvojnásob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.10.16 20:05
@Aletheia píše:
Hele já mám „baby“ náladu asi rok, ale prostě si racionálně řeknu že jsou věci na které se vyplatí si počkat. A sebevětší pud mít dítě není silnější než jistota pevné rodiny. Zatím můžeš začít šetřit aby jsi se potom mohla u výbavičky vyřádit, já to tak dělám :mrgreen:

To máš pravdu, nic mi neuteče. Já to i tak nějak vím, ale mám dny, kdy jsem opravdu přesvědčená o tom, že bych chtěla být těhotná hned :D nějaké hormony asi, protože o pár dní dál, když má dcera své dny, tak si zase řeknu, jsi blázen? Fakt bys tohle chtěla mít dvakrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.10.16 20:05
@Burj Chalifa píše:
až se narodí to druhé, pokrevně jeho, taková idylka to už nemusí být. Košile bývá bližší než kabát, u dětí to platí dvojnásob.

a pod to bych se klidně podepsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria