Druhé dítě s novým partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
11.10.16 20:07
@Anonymní píše:
@Aletheia 3roky je ideál, ale my, co nám je 40, tak dlouho čekat nemůžeme. My musíme jen věřit, že nám to prostě vyjde :nevim:

To určitě, ale je to prostě risk. Toho člověka neznáš :nevim: Zakladatelka je mladá, tak může počkat klidně lete deset, chlapi jsou plodní do aleluja. Ale chápu že pokud má člověk 40 na krku nemůže čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.10.16 20:08
@Burj Chalifa píše:
až se narodí to druhé, pokrevně jeho, taková idylka to už nemusí být. Košile bývá bližší než kabát, u dětí to platí dvojnásob.

Já si myslím že je to obráceně ne? Že vlastní může upřednostňovat. Lidi jsou většinou na nevlastní „zlejší“ než na vlastní. Nebo se pletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.10.16 20:09
@Burj Chalifa píše:
až se narodí to druhé, pokrevně jeho, taková idylka to už nemusí být. Košile bývá bližší než kabát, u dětí to platí dvojnásob.

Děkuji. Ano, z toho mám také strach. Ale tak nějak podvědomě myslim, že by to nepocítila.
Nejsem typ, který jde do něčeho po hlavě, spíš si asi potřebuji s někým popsat o podobných touhách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.10.16 20:10
@Kirstenn píše:
To máš pravdu, nic mi neuteče. Já to i tak nějak vím, ale mám dny, kdy jsem opravdu přesvědčená o tom, že bych chtěla být těhotná hned :D nějaké hormony asi, protože o pár dní dál, když má dcera své dny, tak si zase řeknu, jsi blázen? Fakt bys tohle chtěla mít dvakrát?

To mám každý měsíc, že chci být těhotná :mrgreen: Naštěstí se vždy zabrzdím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.16 20:12

Pokud jsem s přítelem rok a už máme za sebou peprnější chvilky, jsem dost mladá, nidko mě nedonutí mít s ním po téhle krátké fázi vztahu dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.10.16 20:12
@Aletheia píše:
To mám každý měsíc, že chci být těhotná :mrgreen: Naštěstí se vždy zabrzdím :mrgreen:

No, musíme být silné :D
Ale ne, zase vím, že by mi hrozně chyběla práce, dělala bych az do porodu, pokud by to bylo možné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.10.16 20:14
@terinka4444 píše:
Pokud jsem s přítelem rok a už máme za sebou peprnější chvilky, jsem dost mladá, nidko mě nedonutí mít s ním po téhle krátké fázi vztahu dítě.

Děkuji za názor, vidím, že mé touhy a představy jsou hodně předčasné a naivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.10.16 20:15
@Kirstenn píše:
No, musíme být silné :D
Ale ne, zase vím, že by mi hrozně chyběla práce, dělala bych az do porodu, pokud by to bylo možné :)

Právě, já chci vydělat co nejvíc to jde, užít si společnost. Naškudlit, protože tenkrát jako svobodná mladá holka jsem si výbavu nemohla nakoupit jak jsem chtěla ale co jsem dostala a sehnala levně a fakt se těším že na to nebudu sama a budu mít i ty finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.16 20:32

Jestli chceš slyšet i něco ze života nepříjemného, já jsem ta, které to nevyšlo ani podruhé 8) :oops: Kdyby mi to někdo říkal 10 let zpátky, nevěřila bych mu to :oops: Já jsem se tedy rozhodla mít druhé dítě s tím, že mám zázemí a záložní plán, kdyby to nevyšlo.

• Citovat
  • Upravit
785
11.10.16 20:42
@Aletheia píše:
Právě, já chci vydělat co nejvíc to jde, užít si společnost. Naškudlit, protože tenkrát jako svobodná mladá holka jsem si výbavu nemohla nakoupit jak jsem chtěla ale co jsem dostala a sehnala levně a fakt se těším že na to nebudu sama a budu mít i ty finance.

Ano, to je rozhodně příjemnější, mít možnost si koupit co se ti líbí a chceš. :)
Ty maličké věci jsou prostě nádherné. Moje úchylka jsou třeba kočárky. Tedy okukování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.16 20:44
@Kirstenn píše:
Děkuji za názor, vidím, že mé touhy a představy jsou hodně předčasné a naivní :D

rok je málo, fakt jo, zvláště není-li idylický. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.16 20:45
@Aletheia píše:
Já si myslím že je to obráceně ne? Že vlastní může upřednostňovat. Lidi jsou většinou na nevlastní „zlejší“ než na vlastní. Nebo se pletu? :think:

tak to bylo přesně myšlené, že už to nemusí být taková idylka k té dcerce, jako je to teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.10.16 20:46
@Anonymní píše:
Jestli chceš slyšet i něco ze života nepříjemného, já jsem ta, které to nevyšlo ani podruhé 8) :oops: Kdyby mi to někdo říkal 10 let zpátky, nevěřila bych mu to :oops: Já jsem se tedy rozhodla mít druhé dítě s tím, že mám zázemí a záložní plán, kdyby to nevyšlo.

Tak já jsem spíš pesimista, takže už dopředu vidím, že to spíše nevyjde.. i když je úžasný a k předchozímu příteli, se kterým jsem byla 8 let, jsem nikdy nic takového necítila..
Muzu se zeptat jak dlouho jste spolu před otěhotněním byli? A je super, že jsi myslela na zadní kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.10.16 20:51
@terinka4444 píše:
rok je málo, fakt jo, zvláště není-li idylický. :nevim:

Ano, máte pravdu. Ale když má člověk v okolí sama miminka tak se tím trochu nakazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.10.16 20:53
@terinka4444 píše:
tak to bylo přesně myšlené, že už to nemusí být taková idylka k té dcerce, jako je to teď.

tak s tím souhlasím, hlavně pokud chlap ještě vlastní nemá. Je to trochu risk, ale kdo ví jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí