Co uvařit milenci?

12.10.16 16:50

Co uvařit milenci?

Ahoj dámy a pánové,

nejsem tady moc zběhlá, tak se omlouvám za blbý dotaz :mrgreen:

Schyluje se mi k večeru s milencem, kdy bych ho chtěla překvapit něčím dobrým na zub. Moc se neznáme :oops:, bereme to čistě jako zábavu - žádné vážné otázky a témata, diskuze, sliby a tak, takže nemám moc tucha, co rád jí.

Je to sportovec, posiluje a na to, že je mu 40 se udržuje v top formě :pankac: Sladký mu prý nechutná :(

Co byste mu udělali jako překvápko k večeři? Něco jakože neutrálního… Uvařím všechno, na co si kdo vzpomene, ale zrovna u něj bych si nerada udělala trapas :mrgreen: Já jsem spíš na zeleninu a maso. Nevim ale, jak by se tvářil, kdybych před něj postavila mísu lupení, a nechci ho zase ani nacpat třeba svíčkovou nebo gulášem se sedmi… abych si nezabila hezký večer 8)

Napadá vás něco? Klidně i něco jako minijídlo na zobání k vínu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11981
12.10.16 16:52
@Barca_Funny píše:
Ahoj dámy a pánové,

nejsem tady moc zběhlá, tak se omlouvám za blbý dotaz :mrgreen:

Schyluje se mi k večeru s milencem, kdy bych ho chtěla překvapit něčím dobrým na zub. Moc se neznáme :oops:, bereme to čistě jako zábavu - žádné vážné otázky a témata, diskuze, sliby a tak, takže nemám moc tucha, co rád jí.

Je to sportovec, posiluje a na to, že je mu 40 se udržuje v top formě :pankac: Sladký mu prý nechutná :(

Co byste mu udělali jako překvápko k večeři? Něco jakože neutrálního… Uvařím všechno, na co si kdo vzpomene, ale zrovna u něj bych si nerada udělala trapas :mrgreen: Já jsem spíš na zeleninu a maso. Nevim ale, jak by se tvářil, kdybych před něj postavila mísu lupení, a nechci ho zase ani nacpat třeba svíčkovou nebo gulášem se sedmi… abych si nezabila hezký večer 8)

Napadá vás něco? Klidně i něco jako minijídlo na zobání k vínu :)

vidím to na nějaký Gothaj na tácku do postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.10.16 16:54
@ontario7 píše:

Na co tácek? Rovnou na holý těéééélo, ne? 8) :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 16:54
@ontario7 píše:

Jo, ocet s pivem k tomu…a jdu si koupit baterky do vibrátoru, až to vedle mě zařízne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
12.10.16 16:55

Steak a k tomu grilovaná zelenina, to by mohl ocenit ;) Je to chlap takže já bych na něj se „salátem“ nechodila :mrgreen: Prostě kus masa je kus masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.10.16 16:55

@Barca_Funny Co losos s bramborama a oblohou? Rychlý, zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.10.16 16:56

Tomu rikam nastaveni roli hned od zacatku. Proc se radsi nesetkate v pekne restauraci. Nebudes muset resit tyto otazky a navic se tam dozvis co milenec rad a nebudes se na to muset ptat cizich lidi na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.10.16 16:57

Na ryby a morske plody pozor, nekdo to neji, popr. jsou to i silne alergeny.

Ja bych to take videla na dobry steak, salat a bud peceny brambor nebo proste jen rozpecenou bagetku s bylinkovym maslem.
Doufam, ze to muj potencialni milenec vidi :mrgreen: a tesi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 16:57
@Black Cat píše:
@Barca_Funny Co losos s bramborama a oblohou? Rychlý, zdravý…

Když já právě nevím, jestli jí ryby a tak… jako říkala jsem si, že se určitě vyhnu houbám a tak… Prostě takový ty rizikový věci. Což si myslím, že ryby zrovna jsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 17:00
@Aragua píše:
Tomu rikam nastaveni roli hned od zacatku. Proc se radsi nesetkate v pekne restauraci. Nebudes muset resit tyto otazky a navic se tam dozvis co milenec rad a nebudes se na to muset ptat cizich lidi na netu.

To prostě nechceme, máme to nastavený trochu jinak… Ne že bychom se za sebe styděli, ale prostě to nejde. A myslím si, že se neptám na nic tak hroznýho, padlo tady spoustu už horších dotazů. mě jde jen o nápady a inspiraci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.10.16 17:01
@Barca_Funny píše:
Když já právě nevím, jestli jí ryby a tak… jako říkala jsem si, že se určitě vyhnu houbám a tak… Prostě takový ty rizikový věci. Což si myslím, že ryby zrovna jsou :think:

Ryby, morske plody, houby a aromaticke syry bych urcite vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 17:05
@vonajebohyne píše:
Doufam, ze to muj potencialni milenec vidi :mrgreen: a tesi se.

Kdyby to tak viděl ten muj :mrgreen: Tyhle přípravy jsou na palici, ale výsledek stojí za to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
12.10.16 17:05

@Barca_Funny tak se ho zeptej co vůbec jí at zrovna neuvaříš něco co fakt nejí. Já bych udělala nějakou minutku ;) Nebo jen velký obložený talíř, jinak se poptej co nejí at to neni spíš trapná situace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.10.16 17:08
@Barca_Funny píše:
Kdyby to tak viděl ten muj :mrgreen: Tyhle přípravy jsou na palici, ale výsledek stojí za to :pankac:

Ono to teseni je na tom celem procesu kolikrat nejhezci, ze ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.10.16 17:08

Myslím, že si určitě rád dá prsíčka a stehýnka :mrgreen:
Jinak jak se psalo výše…pořádný steak, zeleninu a čersvou bagetu. To musí potěšit každého chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí