Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy a pánové,
nejsem tady moc zběhlá, tak se omlouvám za blbý dotaz ![]()
Schyluje se mi k večeru s milencem, kdy bych ho chtěla překvapit něčím dobrým na zub. Moc se neznáme
, bereme to čistě jako zábavu - žádné vážné otázky a témata, diskuze, sliby a tak, takže nemám moc tucha, co rád jí.
Je to sportovec, posiluje a na to, že je mu 40 se udržuje v top formě
Sladký mu prý nechutná ![]()
Co byste mu udělali jako překvápko k večeři? Něco jakože neutrálního… Uvařím všechno, na co si kdo vzpomene, ale zrovna u něj bych si nerada udělala trapas
Já jsem spíš na zeleninu a maso. Nevim ale, jak by se tvářil, kdybych před něj postavila mísu lupení, a nechci ho zase ani nacpat třeba svíčkovou nebo gulášem se sedmi… abych si nezabila hezký večer ![]()
Napadá vás něco? Klidně i něco jako minijídlo na zobání k vínu ![]()
@Barca_Funny píše:
Ahoj dámy a pánové,nejsem tady moc zběhlá, tak se omlouvám za blbý dotaz
Schyluje se mi k večeru s milencem, kdy bych ho chtěla překvapit něčím dobrým na zub. Moc se neznáme
, bereme to čistě jako zábavu - žádné vážné otázky a témata, diskuze, sliby a tak, takže nemám moc tucha, co rád jí.
Je to sportovec, posiluje a na to, že je mu 40 se udržuje v top formě
Sladký mu prý nechutná
Co byste mu udělali jako překvápko k večeři? Něco jakože neutrálního… Uvařím všechno, na co si kdo vzpomene, ale zrovna u něj bych si nerada udělala trapas
Napadá vás něco? Klidně i něco jako minijídlo na zobání k vínuJá jsem spíš na zeleninu a maso. Nevim ale, jak by se tvářil, kdybych před něj postavila mísu lupení, a nechci ho zase ani nacpat třeba svíčkovou nebo gulášem se sedmi… abych si nezabila hezký večer
vidím to na nějaký Gothaj na tácku do postele ![]()
@ontario7 píše:
vidím to na nějaký Gothaj na tácku do postele
Na co tácek? Rovnou na holý těéééélo, ne?
![]()
@ontario7 píše:
vidím to na nějaký Gothaj na tácku do postele
Jo, ocet s pivem k tomu…a jdu si koupit baterky do vibrátoru, až to vedle mě zařízne ![]()
Steak a k tomu grilovaná zelenina, to by mohl ocenit
Je to chlap takže já bych na něj se „salátem“ nechodila
Prostě kus masa je kus masa.
@Barca_Funny Co losos s bramborama a oblohou? Rychlý, zdravý…
Tomu rikam nastaveni roli hned od zacatku. Proc se radsi nesetkate v pekne restauraci. Nebudes muset resit tyto otazky a navic se tam dozvis co milenec rad a nebudes se na to muset ptat cizich lidi na netu.
Na ryby a morske plody pozor, nekdo to neji, popr. jsou to i silne alergeny.
Ja bych to take videla na dobry steak, salat a bud peceny brambor nebo proste jen rozpecenou bagetku s bylinkovym maslem.
Doufam, ze to muj potencialni milenec vidi
a tesi se.
@Black Cat píše:
@Barca_Funny Co losos s bramborama a oblohou? Rychlý, zdravý…
Když já právě nevím, jestli jí ryby a tak… jako říkala jsem si, že se určitě vyhnu houbám a tak… Prostě takový ty rizikový věci. Což si myslím, že ryby zrovna jsou ![]()
@Aragua píše:
Tomu rikam nastaveni roli hned od zacatku. Proc se radsi nesetkate v pekne restauraci. Nebudes muset resit tyto otazky a navic se tam dozvis co milenec rad a nebudes se na to muset ptat cizich lidi na netu.
To prostě nechceme, máme to nastavený trochu jinak… Ne že bychom se za sebe styděli, ale prostě to nejde. A myslím si, že se neptám na nic tak hroznýho, padlo tady spoustu už horších dotazů. mě jde jen o nápady a inspiraci ![]()
@Barca_Funny píše:
Když já právě nevím, jestli jí ryby a tak… jako říkala jsem si, že se určitě vyhnu houbám a tak… Prostě takový ty rizikový věci. Což si myslím, že ryby zrovna jsou
Ryby, morske plody, houby a aromaticke syry bych urcite vynechala.
@vonajebohyne píše:
Doufam, ze to muj potencialni milenec vidia tesi se.
Kdyby to tak viděl ten muj
Tyhle přípravy jsou na palici, ale výsledek stojí za to ![]()
@Barca_Funny tak se ho zeptej co vůbec jí at zrovna neuvaříš něco co fakt nejí. Já bych udělala nějakou minutku
Nebo jen velký obložený talíř, jinak se poptej co nejí at to neni spíš trapná situace ![]()
@Barca_Funny píše:
Kdyby to tak viděl ten mujTyhle přípravy jsou na palici, ale výsledek stojí za to
Ono to teseni je na tom celem procesu kolikrat nejhezci, ze
?
Myslím, že si určitě rád dá prsíčka a stehýnka ![]()
Jinak jak se psalo výše…pořádný steak, zeleninu a čersvou bagetu. To musí potěšit každého chlapa.