Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@demian píše:
@Malina7 Já bych si spíš tipla opak. Zajíčkem je chlapec, starším mužům není až tak nepříjemné se ukazovat s mladou holčinou. A i právě proto ten zájem a snaha ho připoutat i kuchyní;)
Zakladatelko, co udělat fondue? Sýrové nebo s masem…čokoládové není zrovna tip na večeři. Je to rychlé, téměř bez námahy a navíc příprava je společenská. A Tvůj ideál se aspoň může projevit a nabídnout gentlemansky pomoc, než aby jen seděl u stolu a čekal, až ho obsloužíš.
Tip by ti nevyšel, mě je 20 a jemu 44
A žijeme na menším městě, kde by to okolí fakt blbě komentovalo, takže nechci riskovat, že, i když nám to spolu vyhovuje, mu to znechutí blbé řeči… A navíc si říkám, že ho fakt třeba bude rajcovat (kromě nového prádla
) i to, že „mladá holka“ umí uvařit a postarat se o něj i jinak ![]()
Jinak díky za tip, fondue mě vůbec nenapadly! ![]()
@Barca_Funny píše:
To by nebyl problém, když ale já bych mu chtěla prostě udělat pomyšlenía láska přeci prochází žaludkem, nee?
![]()
![]()
Nee… Je to milenec, at se snazi on
@Anonymní píše:
A v žádném! Opakuju v žádném případě nedělej panenku! Řekne si - neumí vařit!
Proc?
@Barca_Funny píše:
Tip by ti nevyšel, mě je 20 a jemu 44A žijeme na menším městě, kde by to okolí fakt blbě komentovalo, takže nechci riskovat, že, i když nám to spolu vyhovuje, mu to znechutí blbé řeči… A navíc si říkám, že ho fakt třeba bude rajcovat (kromě nového prádla
) i to, že „mladá holka“ umí uvařit a postarat se o něj i jinak
Jinak díky za tip, fondue mě vůbec nenapadly!
To vypadá, že to spíš vadí jemu. Protože kdyby o Tebe stal víc, tak je mu jedno, co si kdo myslí. A jídlem ho neudrzis, spíš bych řekla, že budes za trapku. Nemyslím to zle, ale přijde mi, že se snazis až moc. To fondue je dobrý nápad, když teda mermoci musíš oslnovat jídlem. ![]()
No já bych tipla, že ženatý bude on a ne ona a proto se jde k ní ![]()
@Barca_Funny
Zeptej se jeho manželky. Ta určitě ví, co on rád jí, případně vše ostatní.
@Barca_Funny píše:
Tip by ti nevyšel, mě je 20 a jemu 44A žijeme na menším městě, kde by to okolí fakt blbě komentovalo, takže nechci riskovat, že, i když nám to spolu vyhovuje, mu to znechutí blbé řeči… A navíc si říkám, že ho fakt třeba bude rajcovat (kromě nového prádla
@Barca_Funny píše:
@Barca_Funny tak jestli neni zenaty/zadany, tak se omlouvam za rypnuti. Spis abys ze sebe nedelala onuci. Vis, on treba ma nekde oficialni partnerku (aniz bys vedela), tak nechce ukazovat na verejnosti tebe. Nebo je to znamy donchuan a jeho povest by te venku nejakym zpusobem dohonila.
Kazdopadne, i kdyz sis pro tyto rady neprisla, nevar mu. Nebude si toho vazit, beztah ho lovily zkusenejsi kucharky a mnohem fikanejsi zenske, on ma nad tebou tak navrch, ze si to neumis ani predstavit. To si vzpomenes az po letech. Ja jsem taky byla zamilovana ve dvaceti do 35 leteho, moc jsem ho chtela a on to se mnou koulel tak vyborne, ze az po 13 letech zkusenosti bych mu to umela vratit a smeju se, jak jsem si myslela, ze ho utahnu na krasu a sex a kdo vi co jeste.
Takze zvaz, abys tim spis neklesla na pozici „tajne“ lovkyne. Protoze ty ho budes treba lakat na vyborne vecere a on te bude tahat na varene nudli.
Hodne stesti ![]()
Po fondue chci vidět teda nějakou ekvilibristiku v posteli. Jasně, taky je mám rád, ale je to těžké jídlo!
Já bych objednala pizzu a koupila nějakej šnaps ![]()
Když budeš vařit, nebudeš mít dost času připravit sebe, abys byla neodolatelnááááá.
Nehledě na to, že to on by tě měl pozvat do nějaké dobré restaurace a on by se měl snažit udělat dojem na tebe, ne ty na něj.
Tady není hlavním problémem co uvařit, ale nedostatečné sebevědomí zakladatelky. Protože kdyby si věřila, požadovala by víc než jen sex. Ženy často předstírají, že jim jde také jenom o sex, ale téměř nikdy to tak není, i když tomu mnohdy ony samy věří.
…ale jestli mu opravdu chceš uvařit něco, co má rád, tak se ho prostě zeptej, co by chtěl uvařit, ne? Jaký prdy, copak je to nějakej bůh, že se to tady tak řeší? Moc ho řešíš…moc na to, že je to jen sex a nic víc.
Uvařila bych mu lehkou polévku z delfína…
A jako druhý chod pečenou pandu…