Co uvařit milenci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.10.16 17:35

Hele, já ti poradím. Vezmi kredit kartu. Jdi do lahůdkářství. Tam si nech nakrájet:

Pravou parmskou šunku (PROSCIUTTO di PARMA) nebo SAN DANIELE

Uherák (PRAVÝ! PICK)

Upeč na pánvi ten steak -4min a pak ho dej zatáhnout do trouby na 10min a v troubě steakový brambory (nic těžkýho, posypat kořením, v šlupce a péct 3/4 hodiny.)

Kup skvělou zmrzlinu… Hagen Dacz nebo něco co je z mléka… ne žádnej sajrajt umělej.

No a malý talířky…

Všechno to narovnej na ty talířky…

no a pak se svlékni donaha, lehni si na stůl narovnej na sebe ty talířky a zavolej milence - miláčku pojď ke stolu - nevěděla jsem co máš rád tak jsem ti to tady nachystala a já jsem ten tvůj největší dezert…

Doporučuje 10 z 10 Japonců…

• Citovat
  • Upravit
12.10.16 17:36
@Fantagirro píše:
Ať se naji venku než přijde nebo po akci. :mrgreen:

To by nebyl problém, když ale já bych mu chtěla prostě udělat pomyšlení :dance: a láska přeci prochází žaludkem, nee? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.16 17:42

A v žádném! Opakuju v žádném případě nedělej panenku! Řekne si - neumí vařit!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.16 17:44

:mrgreen: Skoro mi to prijde, ze sis za milence nasla toho sameho, co jsem mela ja. Uz s nim tedy par mesicu nastesti nejsem. Ten mel rad steak se zeleninou, na zapiti nejlepe whisky s colou, tu jeho „Grandsku“, taky vyposilovany v top forme a uzasny mazlici typ s recma „ted bych mohl klidne umrit“ a „tohle jsem jeste nikdy nezazil“… Nez jsem ho mela nekolik mesicu nastehovaneho doma a litovala, ze jsem mu do prvni uvarene vecere nezamichala konskou davku projimadla :lol:.

At nejsem OT: steak, zelenina, na zapiti instantni BCAA a potom nejaky alkohol. Super vecere pro kulturistu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
55
12.10.16 17:45

@Barca_Funny To je sice pěkný, ale rozmazlovat ho hned od začátku… Já teda radši si dám záležet na tom, aby byl paf ze mě. Možná časem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.10.16 17:45
@Anonymní píše:
A v žádném! Opakuju v žádném případě nedělej panenku! Řekne si - neumí vařit!

A ty sis prisel zasuskat nebo vyjist lednicku a mrazak :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
12.10.16 17:46

Já bych ze sebe selku od plotny na prvním setkání nedělala a už vůbec bych nepodrizovala svůj jídelníček pouze k jeho bicepsům. Fakt to vypadá že se mu chceš zavděčit přes jídlo a pak k Tobě bude přistupovat, že mu uděláš co mu na očích vidíš, takže jako k samozřejmosti která mu půjde kdykoliv na ruku. Volila bych večeři v restauraci místo domácích načančaných obložených mís. Ať se nejprve chlap předvede a podle zásluh konej další kroky a né že bude mít bez práce hned koláče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.10.16 17:47

Muchomůrku zelenou s vraním okem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.10.16 17:55
@Malina7 píše:
Já bych ze sebe selku od plotny na prvním setkání nedělala a už vůbec bych nepodrizovala svůj jídelníček pouze k jeho bicepsům. Fakt to vypadá že se mu chceš zavděčit přes jídlo a pak k Tobě bude přistupovat, že mu uděláš co mu na očích vidíš, takže jako k samozřejmosti která mu půjde kdykoliv na ruku. Volila bych večeři v restauraci místo domácích načančaných obložených mís. Ať se nejprve chlap předvede a podle zásluh konej další kroky a né že bude mít bez práce hned koláče :roll:

No ja to tak striktne nevidim a to v pripade, ze to zakladatelku takto bavi pripravovat. Ale osobne si od milence bez zavazku slibuju neco navic, hezky vylet, veceri v restauraci kam normalne nejdu, hotel…nejaky zazitek coz vecer straveny doma u plotny neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.10.16 17:56
@Barca_Funny píše:
Ahoj dámy a pánové,

nejsem tady moc zběhlá, tak se omlouvám za blbý dotaz :mrgreen:

Schyluje se mi k večeru s milencem, kdy bych ho chtěla překvapit něčím dobrým na zub. Moc se neznáme :oops:, bereme to čistě jako zábavu - žádné vážné otázky a témata, diskuze, sliby a tak, takže nemám moc tucha, co rád jí.

Je to sportovec, posiluje a na to, že je mu 40 se udržuje v top formě :pankac: Sladký mu prý nechutná :(

Co byste mu udělali jako překvápko k večeři? Něco jakože neutrálního… Uvařím všechno, na co si kdo vzpomene, ale zrovna u něj bych si nerada udělala trapas :mrgreen: Já jsem spíš na zeleninu a maso. Nevim ale, jak by se tvářil, kdybych před něj postavila mísu lupení, a nechci ho zase ani nacpat třeba svíčkovou nebo gulášem se sedmi… abych si nezabila hezký večer 8)

Napadá vás něco? Klidně i něco jako minijídlo na zobání k vínu :)
špízy na grilu :jazyk: zrovna toto budu vařit v pátek a zmínila jsem se o tom dneska před známým a reakce…přijde prý na oběd :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
12.10.16 17:58

Rýžové nudle s kuřecím masem, zeleninou, sezamem, chilly a sojovkou. Případně třeba jen avokádové sushi. A jako drobné jídlo bych dala kvalitní sýry a k těm brusinky a červenou řepu, zeleninu, bylinkový dip, olivy a dobré červené víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
12.10.16 18:01
@ropucha 02 píše:
@Sofierules Proč? Masa nakrájená na studeno s oblohou- já to vídám na všech rautech. Navíc, dá se to jist i v posteli a rukama :nevim:. Sekaná není nutná, ale víš, že právě na skvělou sekanou jsem sbalila svého nového přítele? (mladší než já, hezkej a prachatej ;) )

no tak ty možná jo, ale tady zakladatelka chce očividně zapůsobit a vidina, že jdu zapůsobit na chlapa na prvním romantickém rande u sebe doma česnekovou sekanou mi příjde prostě komická -nic proti sekaný ta je ok ale nějak mi evokuje k tomu lahváče nebo chalupu..a ne sexy prádlo a milence :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.16 18:08

Není spíš každý chlap - takříkajíc - jedinečný? Někdo může mít rád i tu sekanou, někdo vídeňáka s brkaší, jiný to suši a někdo je vegan a spokojí se zeleninou. A jiný se rozpláče u štrudlu nebo buchet vzpomenuvší si na zesnulou maminku, babičku, tetičku které pekly přesně takové… A je li to milenec, tak předpokládám že cílem schůzky není jídlo :o)

• Citovat
  • Upravit
1054
12.10.16 18:17

Kdybys mu udělala pěkný striptýz, tak si s jídlem nemusíš dělat starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
12.10.16 18:19

Sushi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie