Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Medailonky z panenky, sýrová omáčka a šťouchané brambory, fazolky na slanině. To si snad dá i sportovec a třeba v Prostřeno to dělají skoro všichni ![]()
Já bych mu asi naférovku zavolala a zeptala se co jí a co má rád. nejste malý děti, od toho se pak můžeš odrazit a další večeře už může být třeba překvapení ![]()
@Markéta80 píše:
@Barca_Funny tak se ho zeptej co vůbec jí at zrovna neuvaříš něco co fakt nejí. Já bych udělala nějakou minutkuNebo jen velký obložený talíř, jinak se poptej co nejí at to neni spíš trapná situace
Když já bych to chtěla právě jako překvápko…
ale přesně, aby z toho nebyl spíš trapas.
taky mě napadlo udělat něco pestřejšího a víc druhů, aby si vybral. navedli jste mě třeba na špíz ze tří druhů mas proložený zeleninou a k tomu nějaký pečivo a zeleninu na talíř. mno a k vínku sýry a tak… ![]()
@vonajebohyne píše:
Ono to teseni je na tom celem procesu kolikrat nejhezci, ze?
Přesně! jsem zase jak malá holka
a když jsem si byla kupovat nový prádélko, tak jsem si už v kabině představovala, jak to ze mě svlíká
![]()
Upekla bych maso, klidně víc druhů (plecko, sekaná), nechat vychladit a hezky nakrájet, obložit nakládanejma okurkama… Když ne před akcí, po akci přijde k chuti. Mně se to osvědcilo (víckrát) ![]()
@Barca_Funny píše:
Když já bych to chtěla právě jako překvápko…ale přesně, aby z toho nebyl spíš trapas.
taky mě napadlo udělat něco pestřejšího a víc druhů, aby si vybral. navedli jste mě třeba na špíz ze tří druhů mas proložený zeleninou a k tomu nějaký pečivo a zeleninu na talíř. mno a k vínku sýry a tak…
Ten spiz je dobry napad-drubezi, veprova panenka a hovezi rostena a opravdu jen salat a rozpecena bagetka.
@Barca_Funny píše:
Přesně! jsem zase jak malá holkaa když jsem si byla kupovat nový prádélko, tak jsem si už v kabině představovala, jak to ze mě svlíká
![]()
![]()
@ropucha 02 píše:
Upekla bych maso, klidně víc druhů (plecko, sekaná), nechat vychladit a hezky nakrájet, obložit nakládanejma okurkama… Když ne před akcí, po akci přijde k chuti. Mně se to osvědcilo (víckrát)
@Sofierules píše:to teda úplně vidím tu romantiku jak ke mně příjde poprvé chlap, těžká romantika…a já na něj vytáhnu sekanou, to je pro mě hrozně legrační představa
![]()
No já osobně bych potom vždycky sežrala ježka i s bodlinama
![]()
@Barca_Funny píše:
No já osobně bych potom vždycky sežrala ježka i s bodlinama![]()
Ehmmm…ja taky a chce se mi spat
. Asi jsem trochu chlap.
Nejhorsi scenar je pro me „pokecej potom“.
@Sofierules Proč? Masa nakrájená na studeno s oblohou- já to vídám na všech rautech. Navíc, dá se to jist i v posteli a rukama
. Sekaná není nutná, ale víš, že právě na skvělou sekanou jsem sbalila svého nového přítele? (mladší než já, hezkej a prachatej
)
@vonajebohyne píše:
Ehmmm…ja taky a chce se mi spat. Asi jsem trochu chlap.
Nejhorsi scenar je pro me „pokecej potom“.
Tak spát se mě teda nechce vůbec, ale strašně mě překvapilo, že on je takový tulicí typ
Prostě mě po tom ovine jak břečťan a nepustí
kecat nechce, já teda taky ne, ale vysloveně si užívám jeho blažený oddychování v tichu
![]()
Hele, já ti poradím. Vezmi kredit kartu. Jdi do lahůdkářství. Tam si nech nakrájet:
Pravou parmskou šunku (PROSCIUTTO di PARMA) nebo SAN DANIELE
Uherák (PRAVÝ! PICK)
Upeč na pánvi ten steak -4min a pak ho dej zatáhnout do trouby na 10min a v troubě steakový brambory (nic těžkýho, posypat kořením, v šlupce a péct 3/4 hodiny.)
Kup skvělou zmrzlinu… Hagen Dacz nebo něco co je z mléka… ne žádnej sajrajt umělej.
No a malý talířky…
Všechno to narovnej na ty talířky…
no a pak se svlékni donaha, lehni si na stůl narovnej na sebe ty talířky a zavolej milence - miláčku pojď ke stolu - nevěděla jsem co máš rád tak jsem ti to tady nachystala a já jsem ten tvůj největší dezert…
Doporučuje 10 z 10 Japonců…