Co uvařit milenci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
12.10.16 17:09

Medailonky z panenky, sýrová omáčka a šťouchané brambory, fazolky na slanině. To si snad dá i sportovec a třeba v Prostřeno to dělají skoro všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
12.10.16 17:09

Já bych mu asi naférovku zavolala a zeptala se co jí a co má rád. nejste malý děti, od toho se pak můžeš odrazit a další večeře už může být třeba překvapení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 17:10
@Markéta80 píše:
@Barca_Funny tak se ho zeptej co vůbec jí at zrovna neuvaříš něco co fakt nejí. Já bych udělala nějakou minutku ;) Nebo jen velký obložený talíř, jinak se poptej co nejí at to neni spíš trapná situace :?

Když já bych to chtěla právě jako překvápko… :nevim: ale přesně, aby z toho nebyl spíš trapas. :oops: taky mě napadlo udělat něco pestřejšího a víc druhů, aby si vybral. navedli jste mě třeba na špíz ze tří druhů mas proložený zeleninou a k tomu nějaký pečivo a zeleninu na talíř. mno a k vínku sýry a tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 17:11
@vonajebohyne píše:
Ono to teseni je na tom celem procesu kolikrat nejhezci, ze ;)?

Přesně! jsem zase jak malá holka :dance: a když jsem si byla kupovat nový prádélko, tak jsem si už v kabině představovala, jak to ze mě svlíká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
12.10.16 17:13

Upekla bych maso, klidně víc druhů (plecko, sekaná), nechat vychladit a hezky nakrájet, obložit nakládanejma okurkama… Když ne před akcí, po akci přijde k chuti. Mně se to osvědcilo (víckrát) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.10.16 17:15
@Barca_Funny píše:
Když já bych to chtěla právě jako překvápko… :nevim: ale přesně, aby z toho nebyl spíš trapas. :oops: taky mě napadlo udělat něco pestřejšího a víc druhů, aby si vybral. navedli jste mě třeba na špíz ze tří druhů mas proložený zeleninou a k tomu nějaký pečivo a zeleninu na talíř. mno a k vínku sýry a tak… :think:

Ten spiz je dobry napad-drubezi, veprova panenka a hovezi rostena a opravdu jen salat a rozpecena bagetka.

@Barca_Funny píše:
Přesně! jsem zase jak malá holka :dance: a když jsem si byla kupovat nový prádélko, tak jsem si už v kabině představovala, jak to ze mě svlíká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
12.10.16 17:18

@Barca_Funny ty špízy jsou fajn nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
12.10.16 17:22
@ropucha 02 píše:
Upekla bych maso, klidně víc druhů (plecko, sekaná), nechat vychladit a hezky nakrájet, obložit nakládanejma okurkama… Když ne před akcí, po akci přijde k chuti. Mně se to osvědcilo (víckrát) :oops:
:lol: to teda úplně vidím tu romantiku jak ke mně příjde poprvé chlap, těžká romantika…a já na něj vytáhnu sekanou, to je pro mě hrozně legrační představa :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 17:27
@Sofierules píše: :lol: to teda úplně vidím tu romantiku jak ke mně příjde poprvé chlap, těžká romantika…a já na něj vytáhnu sekanou, to je pro mě hrozně legrační představa :lol: :lol:

No já osobně bych potom vždycky sežrala ježka i s bodlinama :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.10.16 17:29
@Barca_Funny píše:
No já osobně bych potom vždycky sežrala ježka i s bodlinama :mrgreen: :oops:

Ehmmm…ja taky a chce se mi spat :mrgreen:. Asi jsem trochu chlap.
Nejhorsi scenar je pro me „pokecej potom“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.10.16 17:29

Ať se naji venku než přijde nebo po akci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
12.10.16 17:30

@Sofierules Proč? Masa nakrájená na studeno s oblohou- já to vídám na všech rautech. Navíc, dá se to jist i v posteli a rukama :nevim:. Sekaná není nutná, ale víš, že právě na skvělou sekanou jsem sbalila svého nového přítele? (mladší než já, hezkej a prachatej ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 17:33
@vonajebohyne píše:
Ehmmm…ja taky a chce se mi spat :mrgreen:. Asi jsem trochu chlap.
Nejhorsi scenar je pro me „pokecej potom“.

Tak spát se mě teda nechce vůbec, ale strašně mě překvapilo, že on je takový tulicí typ :oops: Prostě mě po tom ovine jak břečťan a nepustí 8) kecat nechce, já teda taky ne, ale vysloveně si užívám jeho blažený oddychování v tichu :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8152
12.10.16 17:34

Hlavně nic co nadýmá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.16 17:35

Hele, já ti poradím. Vezmi kredit kartu. Jdi do lahůdkářství. Tam si nech nakrájet:

Pravou parmskou šunku (PROSCIUTTO di PARMA) nebo SAN DANIELE

Uherák (PRAVÝ! PICK)

Upeč na pánvi ten steak -4min a pak ho dej zatáhnout do trouby na 10min a v troubě steakový brambory (nic těžkýho, posypat kořením, v šlupce a péct 3/4 hodiny.)

Kup skvělou zmrzlinu… Hagen Dacz nebo něco co je z mléka… ne žádnej sajrajt umělej.

No a malý talířky…

Všechno to narovnej na ty talířky…

no a pak se svlékni donaha, lehni si na stůl narovnej na sebe ty talířky a zavolej milence - miláčku pojď ke stolu - nevěděla jsem co máš rád tak jsem ti to tady nachystala a já jsem ten tvůj největší dezert…

Doporučuje 10 z 10 Japonců…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí