Manžel stále v práci a má samota

Anonymní
6.2.11 13:10

Manžel stále v práci a má samota

:-( Ani nevím,jak bych začala.Asi tím,že manžel jezdí kamionem a je 6 dnů v týdnu v práci.Dneska měl mít po x měsících volnou neděli a kam se myslíte že šel,když ho šéf zavolal?Do práce.Já vím,že práce je dneska důležitá,nechci ho soudit ať je jakej chce,tak se pořád dost snaží.Spíš jde o mě a mou samotu.Máme nádhernou půlroční dcerku,je zdravá,prospívá,je hodňoučká.Ona se ale poslední dobu stala mým životem,manžel mě nijak neláká,odcizil se mi,když je doma,vadí mi tu.Když tu není,brečím že mi chybí,třeba jako teď.Cítím se moc prázdná,nenaplněná co se vztahu týče.Toužím po lásce,po tom,aby mě někdo objal a byl prostě s náma.Na všechny starosti,na všechny radosti a tak.Zase se to všechno na mě kupí,manžel ani nedostal za minulej měsíc výplatu,tak jsme v presu se splátkama…Potřebovala bych nějakou psychickou vzpruhu,něco co mě nakopne,abych zase šla dál.baterky mi „dobíjí“ ten náš úžasnej poklad,ale žít jen dítětem to asi taky není ono co …Omlouvám se za takovou slohovku,ale je mi vážně na nic…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
6.2.11 13:15

t je mne moc lito:(ale zkus se trosku zamyslet,ze jsu i mamink ktere jsu na tom hur,treba jsu sami s detmi,uplne bez partnera,neb jim tatinek umrel:(bud rada ze mas manzela,ktery vas zajisti,neb se snazi vas zajistit,a jeden mesic pre se splatkama neni az takova hruza,hlavne vsechn obtelefonuj a bude t k,a co se tyce tho nakopnuti,zkus si sehnat hlidani,a zajdi si sama treba na kafiii s kamaradku,neb na bazen zaplavat,a plne doprucuji kadernici,neb nejake mensi nakupy:)a kdyz nebude hlidani,nabal malu a jedte nekam na navstevu,nebo spolu se vycfakat na bazen:)drzim palecky,a nesmutni vsechn bude k,jen co mala trosku pvyriste bude to zase lepsi:) :hug:

• Citovat
  • Upravit
15674
6.2.11 13:21

Ahoj. Můj manžel nebývá pryč tak moc jako tvůj, pracuje od pondělí do pátku a spí doma, ale stejně, taky mě mrzí, že je s námi málo, že si holky moc neužije.. A když je mi nejhůř, vzpomenu si na kamarádku, která je se dvěma dětmi sama úplně, navíc musí po svém expříteli splácet šílené dluhy. V porovnání s ní se mám královsky ;) .

Držím pěstičky, ať je líp, já taky žiju hlavně dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lipkat
6.2.11 14:03

No jo, to je prostě taková doba na hovno :-? Můj táta chodil do práce na brzo ráno (mimochodem taky řidič), ve tři už byl doma. O tom si asi dneska může každý nechat zdát. Nejsem na tom až tak jako Ty (i když pár let jsme spolu byli taky jen o víkendech), manžel ráno odejde, kolem šesté chodí domů, ale taky mi to leze na nervy. Ale držím se. Je urvanej jak kůň, prachy se vydělat musej, ať člověk nežije jak dobytek. Takže to táhnu s ním a když je doma, tak se prostě ten vztah musí pěstovat o to víc. Tulení si prostě vychutnám a pak z toho chvilku žiju :roll:

• Citovat
  • Upravit
1837
6.2.11 14:10

Anonymní, chápu tě. Můj manžel pracuje hodně, v noci bývá většinou doma, ale často se stane, že ráno odchází a holky ještě spí a večer se vrací a holky už jsou zase v postelích. Pokaždé, když mě popadá depka, že holky vůbec nevidí a že jsem na všechno sama, tak si říkám, že to dělá kvůli nám, že je v práci, aby nás zajistil, nechodí po hospodách ani po kamarádech, prostě se jen snaží zabezpečit rodinu a jeho samotného to také trápí, že holky málo vidí. Já bych nechtěla být na jeho místě, fakt si myslím, že na těch chlapech leží hrozná zodpovědnost, když je ženská na mateřský a oni jsou jediní, kdo vydělává. Takže jsem ráda, že mám muže, který se o nás postará a spíš je mi ho líto, že nemůže trávit s dětma tolik času, kolik by chtěl. Tvého muže to taky určitě trápí, že vídá malou jen o víkendech a nakonec mu ještě zavolá šéf a něco potřebuje. Ale určitě to není tak, že by upřednostňoval práci před rodinou, ale vidí, že práce je dneska všude málo a pokud by párkrát šéfa odmítnul, tak by ho taky mohl vyhodit.
Drž se, určitě to všechno zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.2.11 18:33

Ahoj, mam to podobne, uz sem tady o tom zaklada i diskusi pod nazvem porad sama…holka musime se naucit s tim zit…nic jinyho se delat neda…prachy sou potreba, my ted navic dodelavame velky dum…do toho muz podnika a zaroven pracuje u zahranicni firmy…dny kdy odchazi a deti spi a prichazi a deti uz zase spi, jsou u nas velice caste…ja se naucila zabavit se sama jen s detmi…s muzem sme v kontaktu nekolikrat denne po telefonu, mailu…driv mi prislo hrozne vyrazit si na vylet jen s detmi, ted uz je to bezne…sami jezdime do nakupaku, deti jdou do koutku, ja nakoupim, dam si kafe, obcas s nemi jede kamaradka s detmi, navstevujeme sousedku s detmi, bo jsou oni u nas, jezdime ke kamaradce do vedlejsiho mesta, chodime k babi, mame krouzky, solnou jeskyni…dlouho mi trvalo, naucit se zit prevazne jen s detmi, ale da se to…a neboj, deti se tatovi neodcizi, nase ho milujou, kdyz ho vidi, nic jinyho pro ne neexistuje…uzivame si hrozne moc letni a zimni dovcu, vetsinou se nam podari vypadnout vsichni 3 tydny v lete a 2 tydny v zime…pro nekoho takovy zivot muze znit hrozne, ale v dnesni dobe to u nas jinak nejde…prachy hybou svetem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.2.11 18:49

Zakladatelko, asi chápu, co myslíš… Dáváš okolo sebe lásku a tobě ji nedává nikdo… a přitom by stačilo tak málo…do toho problém s penězi… Asi ti moc nepomůže slyšet, že jiný holky jsou třeba na tom hůř…
Radu nemám. Jen má známá má manžela také stále v práci a vyřešila to milencem. Alespoň občas se má na co těšit. Neříkám, že tohle je návod nebo řešení… Možná by sis s manželem mohla promluvit a říct mu, že párkrát za měsíc by doma být měl !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.2.11 18:52

Milenec je za me blby reseni, to bych chlapovi neudelala nikdy, vim, ze to vsechno dela pro nas, abychom se meli dobre, meli vlastni bydleni, mohly detem doprat more a hory…podle me, je dnes proste takova blba doba, ze si opravdu nezbyva, nez zvyknout, ze ten chlap je vzacnej…urcite jsou vyjimky…bohuzel jich moc neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
6.2.11 19:18

Tak já jsem výjimka,můj chlap si to umí zařídit,chodí mu různý renty,dědil po tátovi hodně peněz,a do práce chodit nemusí,splácet všechno zvládáme,koupí si co chce,i nám,doma je s námi teď pořád,ale opravdu,pořád ,A věřte že není nic horšího,pořád jen u televize,připadá mi už jak moje siamský dvojče,utíkám z domu jak můžu,zažila jsem i to,když to bylo obráceně,chlap pořád v práci,když dělal v Německu,a věřte,že tohle je mnohem horší,ženská potřebuje i čas jen pro sebe,nebýt závislá jen na chlapovi,užijte si to.Fakt vám to závidím.Vím že jsem vám moc nepomohla,snad jsem někoho nenaštvala,jako že si toho nevážím,ale ono to taky přestane bavit,buďte rády,že pracujou a že něco MUSEJ.To je hrozně důležitý,jinak zvlčej a nevědí co by dělali.To jen abyste věděly,že ta obrácená mince stojí ještě víc za hovno/pardon/,i když se to nezdá,a každej by to chtěl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.2.11 19:44

Havrani tak to ti nezavidim…ale musim rict, ze muj chlap by doma nevydrzel, on je hrozne akcni, treba to jeho podnikani, on by to ani delat nemusel, ale hrozne ho to bavi. Jinak hlavne, obdivuju, ze nekdo ma tolik penez, ze uz vic nepotrebuje…my jsme jak v tom vtipu potrebujeme pane doktore vseho hodne hooodne hooooooodne:-) ne vazne, ale vzdycky je preci na co vydelavat…v lete si doprejem chorvatsko, proc se nesnazit vydelat si mexico? mame transportera T4, proc se nesnazit vydelat si na T5…ja vim, asi je to hroznej konzum, ale my to tak mame, porad nas neco zene dopredu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.2.11 22:51

Ahojda , uplně ti rozumím protože u nás je to to samé mám taky 6 měsíční zlatíčko a k tomu ještě jedno 6leté a přítele pořád v práci. Ale věř tomu že holky mají pravdu jsou maminy které jsou na tom o hodně hůř. Ty víš že se ti domů vždycky vrátí a bude ti oporo i když ti to třeba tak nepřipadá. Dá se na to lehce zvyknout u mám taky vypěstovanou svojí pohodu a kolikrát mne i baví ty naše telefonáty. Vždycky si výjdu alespoň dvakrát v týdnu s kamarádkami a nenechám si vzít oreagování u cvičení.Občas je mi taky smutno ale když se podívám na ty moje holčičky hned je splín pryč a vím že druhý den tu bude zase chaoz a veselo. :lol: Tak hlavu vzhůru a netrap se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
7.2.11 10:35

Anonymní-perfektně to napsala Romik-Lumáťa dala strašný příklad a s Havraní bych neměnila.Můj odchází než se vzbudíme a vrací se v půl 8 nebo 9 unavený a také si pamatuji jak se můj táta vracel ve 3,ale byla holt jiná doba a než to mít jako Havraní,tak raději tohle-dá se na to zvyknout,tak to prostě je a dělají to pro nás-aspoň ty co jinak nikam nechoděj-tomu mému kvůli práci ani nezbývá síla a když není v práci,je nejraději doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.7.15 14:01

Ahoj já se cítím taky sama a hlavně odstrčená, partner dělá v lese vrací se v půl pátý a to je udajně tak unavenej, že jde spát, ale jakmile mu někdo zavolá nebo napíše sms tak je jak na koni, unava nikde a skáče jak hafík. Ale běda když něco chci já, to je unava hned spátky a ještě je schopnej mi vynadat, že sem bezohledná a otravuju. Už se mi z toho chce brečet. Můj život jsou moje děti, ale už je to ubíjející na všechno být sama. Děti musíte vychovávat s těmi si nepopovídáte jako s dospělým. Kolikrát už jsem se cítila tak, že bych nejradši nebyla. Omlouvám se všem kterým by tento příspěvek mohl vadit a děkuji všem co si přečtou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.7.15 14:12

@Petruaka najdi si koníčka :) ne, opravdu, pročti si tady pár deníčků na téma neplodnost a ono tě to hned přejde, uvidíš. Uvědomíš si, jak máš být šťastná za to, že máš děti a že žít pro ně je to nejkrásnější, co tě mohlo potkat. A nefňukej, že nemáš doma chlapa, nestojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.7.15 14:12

A ty nemáš žádné kamarádky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie