Manžel zlobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
22.3.06 11:23

zkusím někam zavolat, ale vůbec netuším, kam.
A manžel dneska na emailu nebyl. Já když to včera zjistila, tak jsem hned věděla, co a jak bych mu vmetla do tváře, ale než přijel, tak jsem to nějak vstřebala a začala uvažovat, co dělat.

Na prvním a nejdůležitějším místě je pro mě rozhodně dcerka.

Jen se říkám, že já blbá jsem se vdávala. Bez toho by to bylo jednodušší.

P.

• Citovat
  • Upravit
zoo
61
22.3.06 11:43

zas jsi mela urcite hezky saty… :wink: :wink:

(pokus se na tom brat to lepsi…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.3.06 11:57

.

A co takhle se pořádně nachystat, dát si záležet (kdyby ti někdo pohlídal malou, tak i zajít ke kadeřníkovi.......) Prostě udělat na sobě změnu a jít tam. Zkusit to bez výčitek - přistoupit na jeho hru. Třeba by to mělo nečekanou dohru.....................asi fantasmagorie, co? A taky málokterá by to zvládla. Ale jsou páry, který to tak dělají¨(my jsme - ještě bez dětí - dělali různý výmysly pro zpestření). A je možný, že ho na tom všem láká „to jiný“.
Ale vůbec se ho nezastávám. To jen, kdybys ještě měla sílu zachraňovat vztah…
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
22.3.06 12:30

To je drsný, vůbec nevím co napsat a to jsem - jak už jsem několikrát psala, zažila vlastně to samé.
Je pravda, že chlapi dokážou zatloukat naprosto jasné věci. Několikrát se stalo, že jsem mu našla sms od ženské a on mi úplně klidně řekl, že žádnou sms nedostal :! Dokonce i když jsem s těma ženskýma mluvila, tak se mi to snažil vyvracet, jako bych si to vymyslela :evil:
Klidně mi napiš, můžeme si o tom pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.3.06 12:30

Bubu - to je super příspěvek, a určo na tom něco je:-))

Jinak ohledně toho, když už jsi dřív věděla, že něco takového dělá tak jsi se měla rovnou rozhodnout, že něco takového tolerovat nebudeš a jak se říká, ,když už člověk něco jednou udělá tak o to snáž to udělá i příště:-(
Neber to jako nějakou kritiku, ale vím, že mezi náma žije hodně párů, kteří vystupují jako super manželé, ale jinak si každý žije po svém, prostě je zahlti stereotip. Nebo pak je mezi náma spousta manželek, které dělají nevidím neslyším, prostě neřeší a zvyknou si žít s manželem, který si občas odskočí pak z toho mají spoustu dárků atd.
Já bych toto nezkousla, ale jak psala Bubu zkus nějakou tu změnu a uvidíš třeba je to jen tento hnací motorek, který je potřeba nastartovat a a pak už bude vše OK:-)
Držím palaečky a papa HL.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
22.3.06 12:31

Ahoj Péťo,
co radí holky je sice fajn, ale já bych radši zkusila tu manželskou poradnu nebo to probrat s nějakým psychologem. Kdyby ty inzeráty dávali s kamarádama, tak pochopím, že šlo o srandu. Ale když ti tvrdí, že si to minule dával pro pobavení sám, tak má trochu problém.
Samozřejmě se nechci tvého manžela dotknout, ale tohle opravdu není normální, obzvlášť když má doma ženu, dceru a k tomu si mimo milenky hledá i chlapa :?
Peťko budu ti moc držet palce a pokud si s ním zkusíš dát to rande, co radily holky, tak hlavně pevné nervy a hodně síly, protože to nebude nic lehkýho :( !!!
Hlavu vzhůru, určitě to zvládneš :) A kdyby se nezměnil, tak ho pošli k šípku, máš právo na svůj hezký život a tvoje holčička taky!
 Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
22.3.06 12:34

asi máš dvě možnosti - smířit se s tím, že ti to bude dělat pořád( protože jak sjmepochopila není to poprvé) anebo se s ním rozejít- byt máte mimčo. protože jinak se budeš pořád jen trápit a situace se bude opakovat… Ale to vše je teorie, nikdo nezná přesně tvou situaci, tu telef. psychol. linku bych ti taky doporučila- abys měla jasno, co chceš, co očekáváš a kam jsi až ochotná ustoupit.¨
pa a drýím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 12:44

Nechci se žádného chlapa zastávat, jsou to často mizerové, ale to že si dal i inzerát na chlapa mi připadá, že se možná chce jenom bavit a má legraci z toho, kdo mu pošle fotky a představuje se mu. Vždyt tohle dělají i nějaké holky, že z nudy píší na seznamovací stránky, ale nikdy se nakonec s nikým nesejdou. Tak jestli si jinak rozumíte a má dobrý vztah s vaší dcerou, tak bych hned s rozvodem nespěchala. Kukučka

• Citovat
  • Upravit
1005
22.3.06 12:44

Ale zase na druhou stranu není tak jednoduchý poslat chlapa „dopryč“. Pokud vaši rodiče nefungují jako zaopatřovací ústav, horko těžko vyjdete s tím minimem, co by jste od státu dostaly..................si říkám vždycky. A dětem nevysvětlíte jednoduše, že máte právo na spokojený život, tak je tatínek pryč :? . A botky za to taky nekoupíte.
Určitě neprohloupíš, pokud necháš (v případě, že se rozhodneš bojovat) mysl vychladnout.......
A ve všech manželstvích jsou krize a troufám si říct, že -aby se někdo nedurdil tak v 95% manželstvích proběhne aspoň jedna nevěra. Ustát to, to je probém.
A ten chlap.......není manža nevybouřenej? Asi si myslí,že mu něco utíká nebo co..........ach jo, jsou to někdy takoví sobci, co?

Mě se to tu radí, teď je relativní klid, ale měly by jste mě vidět, když mám podobné stavy............. :evil: :evil: :twisted:

Prostě hodně sil a taky rozvahu :)
Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
22.3.06 12:57

Ahoj Péťo,

svoje „věci“ sem psát nebudu, ale pokud bys chtěla, napiš mi na SZ.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
22.3.06 13:07

manžel

Ahoj Petro,je mi moc líto co ted musíš všechno zkousnout a čím budeš muset projit ,radit v tomto případě je těžký protože se neznáme .Můžu ti jen napsat jak bych reagovala já.Každopádně v počátku bych se obrátila na tu poradnu ,nasměrují tě aby sis ujasnila jak dál ,jestli jsi schopna akceptovat takové výstřelky svého manžela .Já bych to nedokázala .Ten nápad se setkáním není špatnej ,pokud chceš jasnej důkaz ,dala bych si schůzku v nějaké kavárně a šla tam až teprve uvidíš manžela že tam vstoupil .Na druhou stranu je otázka jestli to nebude pro tebe ponižující a hlavně řešit to pak před lidma nelze!!!Pak jedině hodit jen vytisknuté inzeráty na stůl a odejit ,ale zase v tom případě musíš mít ujasněno jak budeš dál reagovat,takovou věc bych udělala jen pokud bych si byla jistá ,že s ním nechci mít dál nic společnýho.Nejhorší je ,že je tam dítě a to ženu vrací vždycky zpět a je ochotna i hodně věcí akceptovat.Jak říkám promysli to ,ale v každém případě při nejmenším vás čeká dost nepříjemnej rozhovor.Moc ti držím palečky a pokud budeš chtít napiš mi soukromou zprávu!!Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
22.3.06 13:13

Bubu, zase máš pravdu, sama bych děti nezvládla a rodiče sice pomůžou, ale vím, že jim samotným to někde bude chybět :( U nás je teď taky relativní klid, pořád čekám kdy a odkud to přijde, protože vím, že ve svém věku už se sotva změní a i když pak budou scény, stejně s ním zůstanu. Kiki ho zbožňuje a peníze, které vydělá, by hodně chyběly. A taky - co bych pak dělala večer, až holky usnou? Seděla bych sama u TV/ PC a cpala se čokoládou? Tou se sice cpu i tak, ale najednou se nemáte ke komu přitulit, s kým si povídat, smát se, hádat se… a do toho se ještě ozve : „Kde je táta?“ Chce se mi brečet, jen si na tyhle doby vzpomenu :cry:
Anonymní, někteří chlapi pořád hledají něco nového, myslím, že si tím laskají své ego a dokazují si, že jsou stále žádaní a mají na to, někoho zbalit. Jde jen o to, jestli to chceš tolerovat. Ze svých zkušeností vím jen to, že když si měl vybrat, byly jsme pro něj důležitější.
Btw ještě k těm dárkům, mě to v době, kdy jsme spolu nebyli hodilo pc, 3 nové mobily, foťák, dovolené, lístky po předních řad na Copperfielda (dokonce jsem šla na podium a mohla mu dát pusu na tvář :lol: ) a spoustu bot a oblečení, stejně tak Kiki měla vždycky to o co jsem si řekla. Ale tím nechci říct, že na tohle máš taky přistoupit. Já tenkrát myslela, že si mě chce udobřit a on tím zazdíval černé svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.3.06 13:56

Ahoj, Petro. Je to fakt hodně husté. Vůbec si nedokážu představit, že by se to stalo mě. Ale jisté je, že řešit to budeš muset. Nejen kvůli dceři. Já bych si určitě nepřála svůj život strávit s někým takovým, jako je tvůj manžel, prostě se obětovat. Vždyť život je krátký na to, aby sis ho nechala zkazit svým mužem. Jestli máš možnost vyříkej si to s ním natvrdo a upaluj pryč i s dcerkou. petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 14:30

Holky a jak se to takhle stane, že přijdete na to, že si váš muž podal inzerát? Jak přijdete na to jakého znění ten inzerát je? To se dá všechno někde v počítači najít? Já počítačům nerozumím a tohle bych teda nezkousla, kdybych přišla na to, že si můj manžílek kontroluje co si píšu s kámoškama. Dá se vyhledat to co třeba přispívám na e-miminu, když ani neví jaký mám nick a nebo když píšu jako anonym? Moc díky a kdyžtak poraťe.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
374
22.3.06 14:36

manžílek

Ahojky ,jasně všechno co napíšeš se dá vytáhnout.Někdy ,ale třeba jen části textu.Neni ani problém zjistit hesla .Asi jsem tě nepotěšila co?Ale zas záleží na tom jak moc je v pc zkušenej ,laik o tom většinou nemá ani páru.Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová