Skoro-dvojčata

2239
12.3.06 09:01

Hlasuji pro diskuzi skorodvojcat i na emiminu…jestli se vam tedy chce…
My to mame uz za par.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
12.3.06 09:15

Ja jsem pro:-)

Katka
i kdyz u mne to nebude jeste dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
12.3.06 09:48

To urcite nevadi…i to tehu s drobkem je chvilkama narocne. Taky mi to pripadalo, ze to bude az za dlouho, ale utika to desne rychle.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.3.06 09:55

Asik mas pravdu,

ale zatim to nemam potvrzene ani od doktora. v patek jdu na krev a kdyz nejakeho zahlednu, necham si udelat ultrazvuk

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.3.06 10:02

Beru :o)) Občas tady vyhledávám, kdo je na tom jako my. Máme děti 15 měsíců od sebe.

Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.3.06 10:03

Datez,
no jestli to dopadne, tak ja to taky budu mit 15mesicu:-)))

Jak jsi to zvladala? A jakej kocar si mela, nebo mala uz chodila?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.06 10:05

Hurá, moc bych takovou diskusi potřebovala. Moc se těším na druhé mimi (hlavně na to, že zase budu moci spát s mimi v jedné posteli), ale taky se bojím, protože nemám představu, jak to bude fungovat. Moje první princezna je v podstatě strašně hodné dítko, i když je to čertík, tak předpokládám, že to druhé nám to vynahradí :lol: :cry: :lol: :cry:

Rozdíl bude 20 měsíců.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
12.3.06 10:15

Jee, to jsem rada, ze se vas tolik pridalo. Charlie a Zoe budou cca 17 mesicu od sebe. Charlie je taky hodnoucka a nenarocna, takze jsem zvedava na to druhe mimi. V brisku tedy hodne vyvadi.
My uz mame koupeny tandemovy kocarek, protoze Charlie zacala sama chodit teprve minuly tyden.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.06 10:23

Já právě taky pořád přemýšlím nad tandemem. Druhé mimi bude v září, dejme tomu, že Karolínka jakž takž ujde těch asi 500 m k doktorce, na polikliniku budeme muset autem, ale za chvíli pak bude zima a hromady sněhu, ve kterých má dospělý člověk problém udržet rovnováhu a co potom takový malý prcek 8O . Asi budu pořizovat i babyvak aspoň an začátek. Ale ta zima mě děsí (cesta + vypravování).

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
12.3.06 10:25

Míšo,

tandem máš podle mě jasnej, třeba koupíš dobrej z dobrý ruky, nebo kup novej a v klidu ho pak prodáš, tudíž to už není taková investice…

Vojtovi je 20měsíců, je docela turista, ale v kočárku je rád a já jsem ráda, že ho všude nehoním… :-)

• Citovat
  • Upravit
532
12.3.06 10:36

Káťo,
Terezka byla línější, začala chodit až když jsem byla v porodnici. Teď už běhá jak drak, ale do teďka se strašně ráda vozí. V květnu jí budou dva roky. 

Tenhle kočárek je bezva, ale nevhodný pro malé mimi, když je nepříznivé počasí. Teď je uklizený a vyndáme ho, až bude tepleji. To už tam budou cipískové oba sedět :o))
Teď jezdím ven s jedním hlubokým kočárkem a když se Terka chce svést, tak jí po:,–(ím nahoru čelem k sobě - to když Dadla spí a nebo tam sedí takhle :o)) Samozřejmě oblečení a zachumlaný. Ale mi se vozíme rádi i doma :o)) 

Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.3.06 10:40

No j jsem kazdopadne rozhodnuta pro tandem, uz mam jeden zamluveny.....ale manza porad rika, ze malej uz bude chodit, ale jsem zvedava, jak by to zvladal ted v tomhletom… tady snehu vsude po kolona…
No a ted me rikala svagrova, ze se da koupit nejake sedatko na kocar, jenze to myslim, je jenom na sedeni, a kdyz bych chtela aby malej spal i ten druhej, tak nevim.....
No doufam, ze do porodu ho ukecam..

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
12.3.06 10:48

No, kdyz jsem jeste kdysi davno hlidala cizi deti, tak bylo bezne, ze se i dvou a pul lete musely vozit v kocarku. Ja si myslim, ze ho urcite vyuzijete. I kdyby chodil perfektne, tak urcite nepujde tam, kam budes potrebovat nebo tim tempem, ktere je potreba. Sice budeme pouzivat i babyvak a pro Charlie sportak, ale vecne nebudu moct takhle fungovat.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.3.06 10:49

Od manžela si do toho mluvit nenech :o)) Ty budeš s těma dětma každý den venku…ne on ( nebo se pletu ). Dvojkočár využiješ, uvidíš. My máme i kočárky samostatné, někdy se povede, že si Terku vezme babička ( a to i s golfkama ) a já jedu ven s Dádou s hlubokým ( ten máme dost velkej, vejdou se tam i vleže vedle sebe ). Tu sedačku ani nepotřebuju, Terka prostě sedí nahoře na dece. Ten tantem pak podle mě v pohodě prodáš, stačí se podívat, jak je vysoká poptávka :o))

Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.3.06 10:53

Ještě bych chtěla dodat, že i to co Terezka už nedělala nebo nechtěla, tak teď to chce jenom proto, že to má nebo dělá bráška :o)) Ráda např. leží na posteli, kope nožičkama a hraje si s chrastítkama nebo s hrazdičkou…než se Davídek narodil, tak se těchto hraček ani nedotkla.
 Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová