Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tééééda…já čekala, kdo se k tomu testíku přihlásí…
Missorko, moc gratuluju a držím palečky, ať je vše jak má být…a hlavně tak, jak si přeješ
)))) Co svatba…někde jsem četla, že jsi se nechtěla vdávat jako těhulinka????
Můj mladší bráška taky proklouzl našim i přes tělísko. Jeden TV pořad Sauna byl celý věnovaný těm, co měli děti přes antikoncepci…bylo jich tam požehnaně
)))
Tak ať vše dopadne, jak má
))))
Datez
Peťo, a co břicho, přestalo aspoň bolet?
Ta nejistota je nejhorší, viď, aspoň když co dělo něco podobného mně. Nevíš, co si máš myslet a co bude potom.
Ale za dva dny už budeš vědět víc a teprve potom si to můžeš v hlavě začít srovnávat.
Teda Missorko,
ty dokážeš překvapit, tak držím moc palce, ať je to jenom neviditelný drobek a nic víc. Podlamující se kolena a mišmaš v hlavě úplně chápu, taky Tě v první chvíli napadlo, že ten test je vadný? (To byla totiž moje první reakce na dvě čárky
).
Tak ať všechno dobře dopadne.
Spaní - to nechám koňovi. Pokojík by sice byl, ale není nikdo, kdo by ho vyštukoval, vymaloval, udělal podlahu atd. Andulka tedy spí zatím s námi a ještě před příchodem mrněte ji plánuju přesunout na taťkovu stranu a do větší postýlky. Jak se znám, malé stejně bude spát u mně v posteli, tak postýlka bude nějakou dobu prázdná.
Andulka mi spí krásně celou noc od 3 měsíců, jen potřebuje nějaké funidlo vedle sebe a je jí v podstatě jedno, kdo to je. Takže děti půjdou do pokojíka pak společně, aby si funěly navzájem
.
Peto, není to tak dávno, co jsi v našem deníčku https://www.emimino.cz/modules.php?… uvedla mimo jiné i tuto větu…
„Já si poslední dobou velmi iracionálně přeju, aby to zatracený tělísko selhalo…
“
Zdá se, že iracionální přání bylo vyslyšeno
Každopádně gratuluji k testíku a přeji, ať se mimi přilípne v bříšku tak jak má…
Mirka
Missorko, moc gratulujeme. A nebudeš zakládat diskusi „skorotrojčat“
, momentálně bys tam asi byla sama, ale třeba některou další inspiruješ.
Míša
Peto, ja si rikala, ze je to asi legrace, nekde jsem cetla ze mas telisko......
Tak jen doufam, at je to v deloze, a at je to Bertik:-)
Katka
Ja dnes ukecavam manzu, na tuleni, ze toho sourozence Honzik potrebuje.....tak drzte palce, jinak ho budu muset znasilnit
Katka
PS: Dnes po temer 8 mesicich spal Honzik celou noc bez vzbuzeni.......a bez jidla
Ahoj Mamulko, tak ti posílám to stereokojo (jak říká manžel) je to focený asi dva dny po návratu z porodnicehttp://www.volny.cz/…ndemmini.jpg /> Bludička a savci
Vůbec ne, malého bych stejně musela kojit, a velká když ráno a večer pije s ním, tak u toho aspoň neruší ![]()
Missorkoooooooooo!!!
Gratuluju moc a moc a držím pěstičky, ať se dobře rozhodneš…Ti to snad ani nezávidím…a prosím Tě, už žádné čištění kartáčkem Tvého muže !!!!
papa VABE
Missorko,
gratuluji a jsem ráda, že už jste rozumější a necháváte si mezi 2 a 3 dítětem větší odstup než mezi 1 a 2 dítětem
.
A já věřím, že pro vás nebude problém ty prcky zvládnout ![]()
Julda
Peťo, graaaaaaaaaaatuuuuuuluuuuuuujjjiiiiiii
a tiše závidím.....chjo,mě by musely selhat jedině prášky…
Ať jste hlavně v pořádku a třeba mě to nakazí ..... ![]()
PS:Taky znám pár dětí „přes tělísko“,asi je to oblíbený druh antikoncepce porodníků ![]()
Ahojky všem .....
tak teda tady je to množení asi nakažlivý.....jedna napíše, že má tři děti a druhá má pozitivní testík.....
![]()
No Peto …držím palečky
at to dopadne dobře, čili je-li tam mimčo, at je tam kde má být a hezky at tam vydrží tak nějak nejmín do vánoc !?!? No prostě at jsi v pořádku!!!!!
A teda tandemové stereo kojení je teda mazec, to mě naštěstí mine!!
Ale Verče se nějak nechce samotné chodit, tak nevim, jestli to do podzimu natrénujeme natolik, aby nebyl třeba tandem kočár…No nechci předbíhat!!!
Přeju krásné sny všem!!!
Ahojky všichni a hlavně Missorko ![]()
jistě nejsem jediná, koho zajímá, jak jsi dopadla, ty naše supermamino. Snad už teď aspoň nemáš zmatek v hlavě, a nějak to dopadlo (dobře, doufám!), stejně - všechno je v rukou přírody ![]()
Aspoň že nám ta příroda už konečně dopřála, jaro, co? Už se vidím, jak sedím s Adunkou na pískovišti a plácám bábovičky - kráása!