Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2239
25.3.06 10:35

Missorka - nedelas si srandu, ze ne??? Chapu to dobre??? Ty brdo, to je necekane…

Ja se spani nebojim. Nastesti u nas fungovala metoda nechat chvilku pobrecet a uz skoro rok pokladam o pul sedme Charlie do postylky a do rana o ni nevim. Doufam, ze se nic nezmeni a pujde to tak i nadale. Ma svuj pokojicek, takze ji snad Zoe nijak rusit nebude. No, uvidime…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.3.06 10:56

Missorko

koukám jak zjara, je to opravdu tvůj čerstvý testík nebo je to nějaký schovaný od V+V? (já si ty svoje schovávám …)
Je nááádherný tak jako tak a já ti k němu moc blahopřeju!!!

8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.06 11:03

Holky,

já mám V+V testy taky schovaný, ale oba na Clearblue.

Tenhle je ze včera.

Ve středu jsem šla na gyndu, protože mě už dost dlouho bolelo břicho, někdy dost děsně. Já jsem ignor, ale dokopal mě můj muž. Udělala mi UTZ a nabrala krev na hcg. A pak mě pro jistotu podala ten TT a já si ho tam vesele udělala a pak se mi podlomily nohy a jen jsem zírala…

Hcg z krve jasně pozitivní, ale v děloze nic není, takže v pondělí jdu do Motola a uvidí se co dál. Buď je to moc malinký a bude vidět až v pondělí, nebo je to mimoděložní. Taky je tam pořád to tělísko, takže nevím, jak by se to dál řešilo, pokud by mimís byl v děloze s tím tělískem.

No dost se v tom potácím, myslela jsem, že tohle zažiju v životě jen jednou a to díky své nezodpovědnosti (a jaká je ta nezodpovědnost dneska krásná holčička…) ;-)

Takže tak, jdu vařit oběd.

• Citovat
  • Upravit
Missorka
25.3.06 11:06

To byl sámo můj příspěvek, byla jsem furt odhlášená…

• Citovat
  • Upravit
kdoviktera
25.3.06 11:08

Peťko,

tak to je teda nářez 8O . Moc gratuluju, a přeju ať to není mimoděložní a ať je to krásný hodný baštivý miminko :wink: .

Trochu jsi mě vyděsila tím tělískem, doufám že s Mirenou se to stát nemůže :roll: .

Tak hlavně ať je všechno v poho.

Katka

• Citovat
  • Upravit
354
25.3.06 11:11

Peťo,

tak tohle jsou věci mezi nebem a zemí … těžko uvěřitelné, viď?!
Každopádně přeju, ať to v pondělí dobře dopadne :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
25.3.06 11:26

Hm, tak to je zajimave. Jsem zvedava, co se dozvis v to pondeli. Nikdy by me nenapadlo, ze se muze podarit i s teliskem. Doufam, ze bude vse OK.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
25.3.06 11:32

Peťo,

tak to je tedy nářez. Moc držím palečky, ať je to všechno v pořádku a mimísek je tam, kde má být. Mimochodem, kdysi v Německu jsem hlídala krásnou holčičku, která byla taky počatá přes tělísko. :D To jsem zvědavá, co mu vymyslíš za pracovní název, když Valuška byla „jenom“ klíště.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.3.06 11:36

Missorko!!! Závidím. A držím palec, Ty jseš prostě přírodní úkaz, stačí vedle Tebe položit trenky, co?!

cifka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
25.3.06 11:37

Peťo, moc ti přeju ať to není v žádným případě mimoděložní. Jak to je s tělískem nevím, z toho mám obavu. Moc ti přeju aby to vyšlo, protože i když zase neplánované by to bylo po počátečním šoku určitě super a nemusela bys složitě řešit po kolika letech pořizovat třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
25.3.06 11:41

Cifko - vzpomínám si, že jsem si vyčistila zuby jeho kartáčkem. Omylem. To asi bude ono. :-)

Ne, holky vážně - moc díky, asi víte, jak se to teď ve mně mele, není nic jasnýho, ale muselo to ven…

• Citovat
  • Upravit
250
25.3.06 12:07

Missorko - tak to je mazec! Strašně moc držím palce, ať Ti to v pondělí dobře dopadne. Děti jsou dar, že? Já taky ani nevím, jak jsme k nim přišli, prostě takový milý, nečekaný dáreček… :wink:

Bludičko - mockrát děkuju! Přesně to jsem potřebovala :) Ani nevíš, jak jsi mi usnadnila život :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
25.3.06 13:12

Petulko,

COZE???? No to je narez a zprava ROKU!!! GRATULACE NEJVETSI A K TOMU DRZENI PALECKU, AT JE TO VSE OK … I KDYZ VIM, ZE TO OPET NENI UPLNE PLANOVANE A MAS V SOBE PEKNY MAGLAJS … NO COZ, TAK SE SVATBY ZUCASTNI VSECHNY 3 DETI:-))))

Pa

Sulda divici se jako v risi divu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
25.3.06 13:28

Missorko

tak to je něco, napjatě budu očekávat zprávy, jak se to vyvíjí. Držím moc pěstičky, přeju ti ať je všechno v pořádku, tedy mimi v děloze a vyndání tělíska je odborné a šetrné.

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
808
25.3.06 13:33

Ahoj

Peťo, gratuluji a držím palce, ať ti to v pondělí vyjde dobře -

S tím tělískem, četla jsem někde, že to stejně není 100%, prostě už těch dětí s tělískem je více.

MT - držím palce, ať je to pouze ranné stádium těhotenství, ať tě to nepotká (není o co stát, mluvím z vlastní zkušenosti)…

A tři dítka - je to ještě lepší než dvě, vidím to u sebe, je to boží - v kočárku mrňata, vedle pobíhá ten starší.

A co si přeješ - holku nebo kluka?

Vvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová