Otehotnel nekdo velmi brzy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
261
28.2.06 20:31

Otehotnel nekdo velmi brzy?

Ahoj, chtela bych slyset take pozitivni zpravy o tom, jak rychle se podarilo komu otehotnet :D
Abych mela nejakou pozitivni nadeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.2.06 22:18

U nás byly 2 děti na první pokus, 3 jsme měly naplánované za 3 roky, ale zapoměla jsem jednou vzít prášek a bylo zaděláno.
Hana a 3 lumpíci

• Citovat
  • Upravit
679
28.2.06 22:23

Noooooooooo, tak my jsme se snažili nic neplánovat a vždycky nějaká utekla - mrška :lol: :lol: :lol: :lol: , ale jsem ráda a máme dvě štěstíčka!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
28.2.06 22:32

Tak náš Pepíček byl taky rychlejší než tatínek :lol: :oops: :lol: :wink: - takže jsme otěhotněli raz dva.
Pa,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 22:39

rychlé otěhiotnění

Ahoj, u nás to bylo v prvním cyklu, kdy jsme se snažili- no snažili, nechávli jsme tomu volný průběh. A to jsem byla po 5 letech HA, předtím nepravidelný cyklus a třicítka na krku.
 SARA

• Citovat
  • Upravit
980
1.3.06 00:08

Ahoj.
Já jsem po 5 letech vy:,–(ila HA aby se mi tělo tak nějak dalo do rovnováhy než se začneme snažit o mimi(plánováno až za rok).No a nakonec jsem otěhotněla hned první cyklus po vysazení :lol:
Ve čtvrtek bude mít Tadášek už 3 měsíce.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
1.3.06 07:04

Holky podle dosavadnich prispevku to vypada ze otehotnet musi kazda snazilka na prvni pokus.. ;) Tedy vsem to samozrejme preju, jen to bohuzel nemusi vzdy byt tak rychle..

Nam to vyslo na ctvrty pokus, nebrala jsem HA pekne dlouho a ms jsem mela vzdy pravidelnou.

Tehu zdar! ;)

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
1.3.06 07:10

Ahojda, nám se taky podařilo „vyrobit“ štěstíčko během prvního měsíce. A o to větší to bylo překvapení, když mě za 14dní moje nejlepší kamarádka hlásila //. Naše „plány“ nám vyšly:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
1.3.06 07:24

My tedy na první dítko čekali rok a čvrt. Prostě to nešlo, dostala jsem prášky a druhý měs otěhotněla. Druhé jsme dělali 3měs. Potom jsem ho potratila v 6tt. No a to třetí, otěhotněla jsem i přes používání kondomů. My asi děláme tu statistiku spolehlivosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.3.06 07:31

Napoprvé to šlo napoprvé :wink:
Uvidíme jak dopadne druhý pokus… :lol:
Kamarádce to vyšlo taky stylem „hop a je tele“…
PRvních pokusů je víc, než se myslí…věř mi..
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.3.06 08:03

Ahoj, nám se to povedlo třetí cyklus po vysazení, snažili jsme se od začátku.
Předtím jsem brala 10 let HA, cyklus pravidelný …
Ale stejně se mi to zdálo dlouho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
1.3.06 08:42

ahoj, nám se taky zadařilo první měsíc:)K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
1.3.06 08:46

Ahoj Hruzicko. Ja se prave zabyvam tim samym :D Teda MY. Zkousime prvni mesic. To jsem rada, ze nejsem sama komu to vrta hlavou a kdo teprve zacina. Hodne zdaru! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
1.3.06 08:47

Opravdu se zdá, že se to každému povede n poprvé. Hrůzička - ale, abys z toho nebyla smutná, pokud vám ne - nám to po vysazení HA trvalo 8 měsíců, ale zadařilo se!
přeju, ať to jde rychle nebo pomalu, ale hlavně, ať to vyjde
 carsa

• Citovat
  • Upravit
37
1.3.06 09:01

Otěhotněl někdo velmi brzy?

…ja take otehotnela hned ten prvni cyklus po vysazeni HA…to mi bylo 19let…po 10letech jsem otehotnela mesic po vyndani nitrodelozniho teliska…ani jsem necekala,ze to bude tak brzy :lol: …prece jenom vek je vek :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová