Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám prosbu.Za nedlouho se mi narodí mimčo a potřebovala bych vědět,jestli se stále do rodného listu zapisuje zaměstnání rodičů.Jde mi o to,že rod.list je napořád ale zaměstnání ne.Nikdo neví co bude dělat za půl roku.Moc díky za odpovědi. ![]()
Ahoj,
my u naší Verunky v rodném listě zaměstnáni zapsané nemáme, to už se asi nepíše. ![]()
Zcela jistě se to tam nepíše. Ty doby jsou dávno minulé;)
Jedině jsem to vypisovala do papírů do porodnice, možná, že i k tomu papíru na jméno, to už si nepamatuju, ale nepsali to do RL:)
Tak zas tak doby minulé to být nemůžou,protože dcera,která bude mít v květnu šest,to zaměstnání rodičů má zapsané.ale díky moc za odpovědi
Já rodila v roce 2003, tam už zaměstnání rodičů v rodném listě není. Dokonce ho nemám ani v oddacím listu, a to jsem se vdávala v roce 2001. Asi už pochopili, že práce a trvalé bydliště se v životě dost mění. Potom by kvůli změně museli vydávat tyto nové doklady.
tak ja mylela ze to tam je,ted jsem se divala a vazne to tam uz nedavaji!to me i prekvapilo.
Dá se změnit trvalé bydliště v rodném listě? Nevím zda ho chci přepsat nebo ne spíš mě to zajíma ze zvědavostí než dojdu k rozhodnutí. Mám v rodném listě trvalé bydliště stejné jako rodiče, ale to je v bytě v kterém jsme měli bydlet, ale nikdy nebydlelí pár týdnu po mém narození z toho sešlo a než se všechno vyřidilo a než si rodiče přepsali své trvalé bydliště tak už jsem měla rodný list vydanej a napsanou adresu..Tak by mě zajímalo kdyby chcem tam chtěla bydliště svého opravdového bydlení zda to jde zažadat o přepsaní a vydaní nového rodného listu
Já vůbec netuším, ale lavně teda ani já ani manžel ani syn nemáme trvalé bydliště zapsané v RL..akorát místo narození a bydliště rodičů..
@Petra Z píše:
Ono je v rodném listě trvale bydliště???
To ani nevim
No není právě.. ![]()
Tak jsem se šla schválně podívat a teda neni tam ![]()
Přece po každém stěhování nejde měnit rodný list
Jo, ja tam mam u rodicu povolani a trvale bydliste, dnes uz se to tam pochopitelne nepise. Nicmene mi to prijde udaj natolik nepodstatny (kde byli rodice hlaseni k trvalemu pobytu, kdyz jsem se narodila), ze bych se tim absolutne nevzrusovala.