Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Missorko - to je dobře, že se nejedná o mimoděložní těhotenství. Ale to rozhodování ..... Dokážu si představit, jak se to v Tobě mele, a vůbec Ti to nezávidím. Tak jenom držím palce a přeju dál hodně štěstíčka
.
Katka
Missorko,
selej den jsem nakukovala. a nic, az ted:-)
Teda zavidim, a nezavidim zaroven.......Drz se a rozhodni se spravne
Katka
Ahoj holky!
Mám jeden dotaz. Nechtěla jsem kvůli tomu zadávat novou diskuzi, tak to zkouším tady.
Nevíte, jestli se vleze do výtahů v metru Jané Powertwin? Máte to některá vyzkoušeno?
Já jsem zatím metrem s ním nejela, tak se ptám.
Jela jste s ním některá na eskalátorech?
Potřebuji zítra dojet na Palmovku. Nevíte, jestli se tam dá z metra dostat ven výtahem, příp. po eskalátorech?
Předem moc díky za odpověď.
Ahojky Missiorko, jednak Ti dekuji za tu praci, co s emimi mas a jednak Ti preji jasne a klidne rozhodovani, co dal.. To ivs, ja jsem ze skupinky, kdy to otehotnenti nejde a nejde a tak ti vlasten tise zavidim, ze to u tebe jde tak snadno, i kdyz chapu, ze ted je toho na tebe opravud asi moc.. preji Ti, aby jsi se rozhodla tak, ze nebudes litovat a nenech se nikym ovlivnit. jsme v uzasu, jak snadnu to jde nekomu, ale chaopu, ze ti to muze komplikovat lehce situaci:-)))))
Drzim Ti moc palce a diky za vse, co pro nas ostatni delas -
Sutka
Zizalka píše:
Ahoj holky!Mám jeden dotaz. Nechtěla jsem kvůli tomu zadávat novou diskuzi, tak to zkouším tady.
Nevíte, jestli se vleze do výtahů v metru Jané Powertwin? Máte to některá vyzkoušeno?
Já jsem zatím metrem s ním nejela, tak se ptám.
Jela jste s ním některá na eskalátorech?Potřebuji zítra dojet na Palmovku. Nevíte, jestli se tam dá z metra dostat ven výtahem, příp. po eskalátorech?
Předem moc díky za odpověď.
Na Palmovce jsem bydlela, takze mohu poradit … vytah tam urcite neni, ale eskalarory urcite a snad i na kazdou moznou stranu a po tech se nahoru urcite dostanes! Ja mela trojkolku kocar a jezdila jsem tam bezne temer dennodenne:-)
Omlouvám se, já hlava vykojená napsala Palmovku, ale potřebuji na I.P.Pavlova. (na kontrolu očkování proti TBC) Tak kdyby jste někdo věděl, jak to tam vypadá…
Moc díky!
Ahoj,
kde jste kdo???
Dnes jsem se konecne dokopala jit k zubarce. Tajne jsem doufala, ze nebude chtit riskovat, ze bych ji tam porodila. Silene se totiz bojim zubaru. No a nastesti mi skoro nic nedelala. Jen ocistila zubni kamen.
Pred tim jsem si jeste zasla na kosmetiku, abych se pred porodem naposledy zcivilizovala. Ja jsem si tam tak uzasne za tu chvilku odpocinula!!!
Jinak dnes me pobavil manzel. Ma uz vymysleny spaci poradek, az se narodi Zoe. Akorat ho vymyslel jinak, nez jsem si to predstavovala. Pry bude spat v nasi posteli s Charlie (ta spi celou noc) a ja se budu v pokojicku na matraci trapit se Zoe. No co, ma chudak pred zkouskama, takze to budu muset asi respektovat.
Terik
tak nevím přesně, ale mám za to, že I.P.Pavlova má pouze jeden směr výlezu a snad pouze u jednoho jsou jezdící schody. Ale tím si nejsem jistá, protože tam už tak moc nejezdím. Ty schody by měly být až na konci u výlezu k tram. směr střed.
A kdy přesně tu budeš? já se tam zítra někdy okolo polednu budu také vyskytovat, protože musím na finančák na prahu 10 a od tamtud se chystám pěšo přes Václavák na Masaryčku.
Jinak cesty na schodech se neboj, já jsem dnes byla s mrňatama v Praze a jely jsme i metrem - akorát Lukáš se ještě trochu bojí na schodech a tak jsem ho musela naložit na kočár ( 3 dítka v kočáru).
JInak se zubařema je to pech - mělas štěstí, že „jenom čistili“. Já tam za poslední měsíc byla 4× s moudrákem, a pořád, že ho chci vytrhnout, a oni né, to se spraví, až ho nakonec přece jenom vytrhli.
Věra + Lukáš + Lucie + Jonáš
Budu tam někdy dopoledne. Do oběda chci být doma. Se šátkem bych mohla jedině, když by bylo pěkně a nepršelo. Navíc starší prcek zá:,–(ně za ruku chodit nechce, takže nejlepší je to opravdu s tím kočárem.
Vypadá to, že se asi pěkně zpotím.
Doufám, že aspoň ty jezdící schody tam budou.
Budu přestupovat na Muzeu, ale tam je snad výtah i na přestup, jen pořád nevím, jestli se do něj s tandemem vejdu.
Ahoj,
tak mam za sebou dalsi kontrolu a jen hlasim, ze je vse OK.
Bohuzel na me ale leze nejaky bacil, takze se citim dost nemozna. No, proste hruza. Navic na me nejak doleha strach z druheho porodu. Zdaji se mi uz o tom i nocni mury!!! Lepsi to bylo s Charlie. To jsem nemela tuseni, co me ceka. Ted uz vim, co vsechno se muze po… a to mi neda spat. Je to normalni???
Terik
Teriku
asi je to tím, že už se to přiblížilo. Musíš si říkat, že když to dobře dopadlo s Charlie (poměrně nedávno), že to tělo zvládne v pohodě i teď. Nic jinýho mě nenapadá ..
já se tím taky uklidňuju.
Fakt je, že já mám zatím noční můry spíš z diplomky a zkoušek. Že budu zase rodit mně jaksi moc nedochází …
Ahojky Missiorko,nejdřív velké poděkování za provoz a udržování E-mimina,ikdyž se neznáme(jelikož jsem nováčkem z říjňátek 2005),chtěla bych tobě i celé tvojí rodince popřát štěstíčko při dalším vývoji „cipíska“ v bříšku a zároveň ti napsat,že já jsem se narodila před 29lety také s Tělískem(žádné vady ani stopy to na mě nezanechalo,a že je SAKRA velký rozdíl mezi porodnictvím před léty a nyní)
a také mi přišlo jako znamení ti napsat,protože mé jméno je VALERIE-stejně jako tvé dcerky
Jsem maminou dvou dítek Nikolase(5měs.) a Kristýny(4roky)a pevně věřím,že ty brzo Zdravého-šťastného třetího děťátka
PS:nezlob pokud jsem byla moc osobní a že jsem se mezi Vás vetřela
S pozdravem VAL
Ahoj maminy,
nevím, jestli si to dobře pamatuji, ale Missorka měla dneska jít k dr. Jsem strašně zvědavá ženská a zajímá mě, jak to s ní vypadá. Z mého pohledu je to prostě hrdinka, jak všechno s dvěma prcky zvládá a ještě k tomu dělá administrátorku.
Tak Missorko , jestli se Ti chce, tak nám napiš. A jestli ne, tak omluv, prosím, mou zvědavost.
Míša
Míšo a spol.,
jste moc hodný, ale dosti obdivu…
Není na místě. Skorotrojče se nekoná, přišla MS, patrně jsem těhotná byla, ale tělo to s tím tělískem vyřešilo tak nějak samo. A k tomu stíhání, ochotně nafotím bordel u nás doma - stíhám prostě to, co mě baví (děti, muž a e-mimino), zbytek zachází na úbytě… ![]()
Missorko,
ja nestiham v posledni dobe nic....... ale kdybych se premohla:-))
To radeji jedu ven, nebo brouzdam po emiminu…
Manza v sobotu naznacil, jako ze je doma bordel.....ale nejak to mnou ani nehlo…
Alespon jsem vyluxovala:-)
No, jdu ulozit dite do hajan, zacina prudit stejne jako manza
Katka