Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, můj přítel mi to taky říká, jenomže já chci raději počkat, jestli to dostatu a když ne, hned si udělám test. Uvidím co ukáže a pak bych šla.
No taky myslm, že by jsi měla vyrazit k doktorovi a na nic nečekat…
Ahoj Leilo, u doktora jsem sice ještě nebyla, ale MS jsem dostal, i když se mi o 3 dny opozdila, což u mě neni normální. Test jsem si dělala, ale byl na 100% negativní. Boule na břiše ještě je, ale už neni tak ptrná. Po neděli vyrazím k dr., protože tam musím tak jako tak, tak se ho na to zeptám. Čauky
Čau holky, tak ja jsem se sice o mimi nesnažila, ale teď nevím jak to dopadne. Čekám na MS až příští týden, takže teprve uvidím. Když to tak tady všechno pročítám, tak čekám zbytečně, může se dostavit i nemusí a stejně můžu být těhule. 11 DC jsme se tulili a 12DC jsem jen opravdu trošičku špinila, což se mi nikdy nestalo. MS mám pravidelně 28 denní c.
Už asi týden mě občas pobolívají prsa a břicho. Na pravé straně nad podbřiškem se mi udělala dost velká boule, které tam byla asi týden a od včerejška se začala změnšovat. Měla jsem i průjem a zvýšenou teplotu, tak se obávám aby to nebyl třeba slepák. K doktorovi jít nechci, ještě počkám jestli to zmizí úplně samo. Dík za názor. Mějte se pohodově čau.
h-a-n-u-l-a@centrum.cz