Odsavacka na vysavac

92
1.3.06 09:03

Odsavacka na vysavac

Ahoj maminky,

moc vas prosim o radu. Moje miminko dostalo strasnou rymu, spise je to uz neco horsiho. Ma usazeny hleny i na prave produsce. Doktorka nam bohuzel musela predepsat antibiotika.
Malej ma strasne ucpanej nos, budi ho to, nemuze vubec dychat. Snazim se mu nos prokapavat a odsavat klasickou odsvackou, ale je to strasny. Malej u toho tak strasne krici (no to je slaby slovo) doslova hystericky rve, ze mu nejsem schopna skoro nic vysat a uz vubec ne nakapat. Musim ho prilehnout a nasilim mu odsat, ale odsava to strasne pomalu. Dneska jsem to i obrecela, kdyz jsem videla jak uz ma ze mne strach, kdyz se priblizuju s odsavackou.
Slysela jsem, ze existuje odsavacka na vysavac, nebo se nejak upravi ta klasicka. Prosim nevite jak se to upravuje a taky jak je ucinna? Ja potrebuju rychle a hlavne ucinne odsat. Trha me to srdce, kdyz vidim, jak se dusi.

A jeste jednu otazku: protoze ted nemuzeme ani chodit na prochazky muzete me poradit jak maleho zabavit? Bohuzel me doma vubec nespi, pouze v kocarku. Je unavenej, ale spat nebude. Pak je strasne protivnej a uknouranej a znudenej. Ja se snazim si s nim hrat, nosim ho, ale vecer jsem uplne vyrizena. Nevite jak zabavit nemocny skoro 6 mesicni ditko?

Budu vsem vdecna za jakoukoliv odpoved.

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
1.3.06 09:12

Ahojka, odsávačka přímo dělaná na vysavač se dá koupit hotová, nejspíš ve zdravotnických potřebách a asi i v lékárně, na netu jsem viděla cenu cca kolem 300,–.
Ale jestli jsi šikovná, stačí jakýkoliv bazmek, který ti pasuje do hadice od vysavače a půjde do něj udělat dírka:-) Vyzkoušel nějaké víčko od krému, někomu sedí průměrem víčko od výživy, já si to udělala z čudlíku od indulony.
Do toho víčka, co ti tam bude sedět, uděláš dírku a na:,–(íš do ní tu klasickou hadičkovou odsávačku za 13,–kaček. Levné a velice účinné, hlavně je to rychlejší než odsávat pusou a dítka to líp snášejí (náš Mates teda určitě:-)

Brzké uzdravení
Jazzi a Matýsek 10m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
1.3.06 09:13

Ahoj,tak mě to naučili takto: klasickou odsávačku s tou baňkou dole rozděláš-to je sundáš to baňku a ten konec podržíš nebo páskou přilepíš
na hadici luxu,ten nastavíš na nejnižší stupeň sání a hadičku strčíš do nosu a odsáváš. Jde to rychle a hlavně to fakt odsaješ. Na ORL ještě ucpou druhou dirku nosu. Musíte to asi dělat dva,jeden musí prcka držet. Snad je to srozumitelný :wink:
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.3.06 09:23

Ahoj, já mám odsávačku do vysavače ARIANNA BABY-VAC a stála necelé 300,– Sice jí ještě nemám vyzkoušenou, tak uvidíme jak se osvědčí.

kontakt :

www.odsavacky.aktualne.cz

obchodní zastoupení pro ČR :
Zuzana Koreňová
Topolská 749
53705 Chrudim II.

tel.: 776 216 086
608 772 434

Myslím, že mi ji poslali do druhého dne.

IVULE+TOBI 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová