Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.4.06 21:47

Holky díky moc za pomoc a radu.
My jsme teď zrovna v období, že chceme jenom maminku (a případně kočičku, pejska, pipi). Dneska dokonce spustila šílený křik, když uviděla souseda, kterého zná od narození. Nedá se nic dělat, ono to časem přejde.
Myslím, že to máme vyřešené. Mám totiž zlatou tchýni. Odpoledne jsem jí malou odvezla a právě jsem se vrátila. Zítra hlídá ona a už to v práci usmlouvala, že by nepřišla ani ve čtvrtek a pátek. Takže jsme domluvené, když mi fakt nebude dobře, že tam ve ČT ráno přijedu a zůstanu i přes víkend, kdy se už bude starat manža. Budu tam s bobiškem, aby jí (a hlavně mi) nebylo smutno, ale nebudu muset jí moc tahat. Je jediná z celého příbuzenstva a známých, která ví, že zase musím na amnio. Nechci to moc nikomu říkat, protože se pak všichni blbě ptají. Jí jsem to řekla, aby věděla, proč nutně potřebujeme hlídání. Ale sama by se nezeptala.
Předpokládám, že už zítra bude moje máti vědět, že jsem zase byla u tchýni a za ní se nestavila. Viděl mě totiž jeden moc zvědavý a udrbaný soused. To zase budou připomínky. Ale už jsem zvyklá.

Holky dobrou noc vám všem i vašim malým i velkým drobečkům. Já jdu ještě žehlit a pak na kutě. Ráno brzo (už v 6 hod.) vstávám. Fuj, fuj, fuj.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
27.4.06 10:58

Miso-nezkusena:souhlasim s holkama,radsi ten klid dodrzuj,protoze kdyby"neco"tak si to pak uz neodpustis!Drzime pesticky,at je vse Ok

Timeo-tak koukam ze jsme na tom s ratolestma dost podobne!O kterem jinem tandemu jeste uvazujes?Kdybys ten BabyWelt nekde videla v realu,tak poreferuj!Tady v talosce neni vubec na trhu,takze su trosku na vazkach,kdyz si ho nemuzu „ocuchat“Jinak sem uvazovala taky o Jane-jenze ten je pry pro novorozence jen s „vajickem“a je taky hooodne drahy.Jo a v Brne sem videla dost tandemu,v tom velkym obchode co je poleve strane,kdyz jedes od centra,tesne pred dalnici(pred velkym Tescem a Ikeou)Vysvetlila sem se?Chapes?No ja se taky moc nechapu…ale nejak se nemuzu lip vymacknout,Uz mi sploucha plodovka na majak :oops: :lol:
Katm:dik za reference,jeste sem hodila dotaz do „mojeho“denicku-tak uvidim,jestli ma nekdo dalsi zkusenost

Missorko-skoukla sem tve hubnouci fotecky-si sikula ze se stim tak peres,a moc ti to slusi uz ted.A foto skoro manzi s ratolestma je nadherna-plne souhlasim,ze je to ten nejkrasnejsi pohled jaky senam matkam a manzelkam muze naskytnout

Vvik-ten tvuj ABECEDAdesing taky vypada dobre,jenze opet neni v talosce na trhu,ja si snad nevyberu a budu ty decka nosit na hrbu 8O :?

Dite se probudilo,letim

Este Teriku-tak to uz mas za par.tak to mi uz preventivne drzime pesticky a t te Zoe moc netrapi!!!|!

cau
Marty+Stefi11m+Luca28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
27.4.06 10:59

Miso-nezkusena:souhlasim s holkama,radsi ten klid dodrzuj,protoze kdyby"neco"tak si to pak uz neodpustis!Drzime pesticky,at je vse Ok

Timeo-tak koukam ze jsme na tom s ratolestma dost podobne!O kterem jinem tandemu jeste uvazujes?Kdybys ten BabyWelt nekde videla v realu,tak poreferuj!Tady v talosce neni vubec na trhu,takze su trosku na vazkach,kdyz si ho nemuzu „ocuchat“Jinak sem uvazovala taky o Jane-jenze ten je pry pro novorozence jen s „vajickem“a je taky hooodne drahy.Jo a v Brne sem videla dost tandemu,v tom velkym obchode co je poleve strane,kdyz jedes od centra,tesne pred dalnici(pred velkym Tescem a Ikeou)Vysvetlila sem se?Chapes?No ja se taky moc nechapu…ale nejak se nemuzu lip vymacknout,Uz mi sploucha plodovka na majak :oops: :lol:
Katm:dik za reference,jeste sem hodila dotaz do „mojeho“denicku-tak uvidim,jestli ma nekdo dalsi zkusenost

Missorko-skoukla sem tve hubnouci fotecky-si sikula ze se stim tak peres,a moc ti to slusi uz ted.A foto skoro manzi s ratolestma je nadherna-plne souhlasim,ze je to ten nejkrasnejsi pohled jaky senam matkam a manzelkam muze naskytnout

Vvik-ten tvuj ABECEDAdesing taky vypada dobre,jenze opet neni v talosce na trhu,ja si snad nevyberu a budu ty decka nosit na hrbu 8O :?

Dite se probudilo,letim

Este Teriku-tak to uz mas za par.tak to mi uz preventivne drzime pesticky a t te Zoe moc netrapi!!!|!

cau
Marty+Stefi11m+Luca28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
27.4.06 11:11

Teriku, myslim na tebe! :-) Jak se ti dejchá? ;-)

• Citovat
  • Upravit
808
28.4.06 10:50

Ahoj holky

jestli můžu, jednu vzpomínkovou: před rokem se narodil Jonášek

http://kvetnatka2005.labradorky-sara-bara.com/…nasporod.jpg

a dnes

http://kvetnatka2005.labradorky-sara-bara.com/…s%201rok.jpg

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.4.06 11:45

Marty
vím, který obchod máš na mysli … jak bude čas (jakože nebude, mám před státnicema :( ), tak bych se tam zajela mrknout. Jinak na 70% Babywelt z mimibazaru, akorát mně tam trochu chybí nánožník na zimu pro starší dítě, ale snad se dá dokoupit.
Věrko
blahopřejeme Jonáškovi k významnému jublieu :D !!!! Nemůžu se na něj vynadívat, když byl mimuško, už se strašně těším na našeho broučka!
Teriku
tak ode dneška za týden…, hele a pravidelně nás informuj co a jak a doufám, že nám potom napíšeš, že druhý porod byl brnkačka! Já nato spolíhám :) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.4.06 11:58

vvik - Věrko, blahopřejeme Jonáškovi k jednoročinám !!!!!!! Úžasnej pohled na spící miminko :o)) Moc krásnej klučík z něj roste !!!!!

Datez + Terka 23m + Dadla 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.4.06 19:47

Ahoj,

dnesni kontrola probehla OK. Jsem najednou otevrena na 2cm, CS mam 9,5 a pan doktor se nade mnou slitoval a udelal mi Hamiltonuv hmat, takze do tri dnu se snad vylodime. U Charlie to pomohla, tak snad se historie zopakuje. Na prvniho maje by bylo krasne datum, ze??? Charlie byla na Mikulase.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
28.4.06 20:30

Ahoj

ahoj Teriku:

tak přeji úspěšné rozdvojení…

Lukášek měl být také na Mikuláše, ale nechtělo se mu, tak je později.....
A Jonášek měl být květňátko 2005, ale ten zase spěchal moc rychle…

Hezky si „porod“ užij..... co nejrychleji (mě 2 porod trval všeho všudy cca 2,5hod, z toho v porodnici jsem byla hodinu (přesně))…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.4.06 20:34

Terik-nerada ruším, ale jsem tu nová. Koukám, že máš dva metříky a mě tam jde dát akorát jeden. Můžeš mi poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.06 20:40

Teriku,

drzim palecky, at je porod rychly a co mozna nebolestivy:-)))
Evinko, nejdriv si ten odkaz umaz ......to URL na konci a to www.tickerfactory na zacatku

Melo by to vypadat od

a ten druhy metrik to same, ale oddel to mezerou od sebe. abys je mela pod sebou

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.4.06 20:56

Ka-tko- Díky, mám to.A to jsem před tím 4 h.různě mazala a upravovala. Že tam musí být mezera, to jsem nikde nevyčetla. Ještě jednou díky. Nechci rušit diskusi, abych nebyla kárána že to není k tématu. Tak snad někde jinde.Pa E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
29.4.06 08:50

Ahoj holky

ještě jednou já s fotem - nedá mi to, kdo přemýšlí o třech dítkách:

http://kvetnatka2005.labradorky-sara-bara.com/…l_Trojka.jpg

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.4.06 10:13

Věrko
moc krásná skorotrojčátka :)
Teriku
tak ať máte Zoe brzy u sebe. 1. května by bylo nádherný datum, tak to ještě přes víkend vydrž!

Holky, naše holčička je na mě čím dál tím víc vázaná. Na jednu stranu je to nádhera, ale docela se bojím jejího smutku, pláče a jánevímčeho, až se jí nebudu moct úplně věnovat a budu „obletovat“ mimíska. Ona si sama nepohraje, musí mít mou přítomnost, a když třeba umývám nádobí, tak mně připadá taková znuděná, chodí sem a tam, přináší a odnáší mně ukázat věci, popřípadě mně objímá nohy :) Nevyžaduje chovat, nosit nebo tak, ale pořád něco dělat a hlavně SPOLU.
Můžete napsat, jak to máte doma vy? A co maminky dvou a více dětí, jak ty starší (ale pořád ještě relativně malý dítka) zvládaly příchod mimča?

Díky za postřehy,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
29.4.06 10:25

Timi,

prosím, prosím, neboj nic… Budeš mít podobnej věkovej rozdíl jako já a u nás to prošlo fakt v klídku.

Pořiď si vak nebo šátek, budeš mít volné ruce na staršího. Má nějakou panenku? Aby mohla dělat všechno co děláš ty s mimčem a s panenkou. Zkusila byh to i u toho vaření - máma vaří, dítě „vaří“. Taky jsem furt na Vojtu mlela, u vaření jsme spolu zpívali a básničkovali…

Nevím, jestli jsou to rady… :-)

Hlavně se neboj „dopředu“. Na to je vždycky času dost, žeš problémy tak, jak přijdou… :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová