Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2793
3.5.06 21:59

Jůůůů,Péťo,nádherný svatební oznámení,se to blíží,co?
A Valča je blondýnka???????????Na té fotce to tak vapadá.Musím najuknout do vašeho albíčka.
Pusu všem skorodvojčátkům :P .
Hanka nakukovatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
3.5.06 22:13

No oznámení je suprový!!!!! Děti jsou prostě jedinečný, nejkrásnější a originální!!!! A Vaše!!!! 8)

Hodně štěstíčka přeju s počasím, ale určitě by se i mraky rozestoupily…haha!!! :lol: :lol:

Jo a myslim, že tolik lidí by se tam nevešlo…ale uvidíme…že?!?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.5.06 08:50

Dobré ráno děti a maminky,

připojuju se Peťo k holkám přede mnou: báječný oznámení, jak jinak, s takovými originálními fotogenickými dětmi … :)
Hned bych si svoji svatbu zopákla (s tím stejným chlapem samozřejmě), užijte si ty krásné předsvatební přípravy, i když možná hektické, ale to k tomu patří :P

ad tchýně všem bych vám upřímně přála tu moji, je skvělá, taky už vlastní maminku nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
4.5.06 11:28

Péťo máte krásné oznámení a moc moc blahopřeju ke sňatku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
4.5.06 12:41

Zdravím,

Péťo oznámení jsou supr, a to já na tyhle sarapatičky moc nejsem :D už se těším na fotodokumentaci.

Tandem je v řešení, skate chci také jen na zimu mi přijde nepoužitelný :lol:

Ale teď je sluníčko a teploučko, juchů, konečně začínám, po našich chorobách získávat pocit, že si to těhu můžu užít.

Jo a neděste mě, že andělské druhé děti vstávají v 6, to by mě trefilo, u nás se vstává v 9.

pa pa užívejte přicházejícího léta Mia

• Citovat
  • Upravit
4.5.06 13:34

MISSORKO, NÁDHERNÉ OZNÁMENÍ :! :!

Jo, jo, už to máte za pár.

To byl Váš vlastní nápad nebo jste měli inspiraci?

Holky, tak my máme první bouli na čele. Cestovní lišej zatím žádný. Dneska jsme byly poprvé u zubařky, pusu neotevřela, pak dostala od zubařky kartáček, tak si tam začala sama šmidlat. Při odchodu se už smála, protože věděla, že se jde z ordinace pryč. Je to super zubařka, já tam chodím od mateřské školky pořád.

Domů jsme přijeli okolo poledne a to už měla dávno spát, tak se najedla, napila, šupla jsem jí do postýlky, dala pusinky a šla jsem si dělat svoje. Bylo tam ticho, tak jsem si říkala, že určitě usnula hned. Najednou rána jako z děla a příšený křik. Bobiš seděl na zemi a řval. Nějak vypadla z postýlky (přes šprušle). Na čele má obrovskou bouli, ještě k tomu odřenou o koberec. Prostě je to bambula. Do večera to bude mít modré, musím to vyfotit na památku.

Za 6 dnů budu mít výsledky z amniocentézy a hned půjdu bobiškovi koupit něco hezkého a sobě si taky něco objednám. Už se těším. A asi manžovi prozradím, že bude mít kluka ( :D myslivce :x ).

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.5.06 22:28

Tak,jen v rychlosti

Moc,moc gratulujume Terikovi k uspesnemu vylodeni.Zoe prejem do zivota jen to nej nej!! :D :D :D :D :D :D

Peto-fakt krasny oznameni.Uplne me dojalo-my jsme ten text meli skoro stejny-zaroven jsme i krtili.Stefi bylo nejak 6 mesicu,a bylo to naaadherny!!Tak prejem at vamto klape ve spolecnem zivote minimalne tak jako doted(no kdyby vam to neklapalo,tak se asi neberete,zejo :?: :?: 8O

Timeo-ja od BabyWeltu asi odstupuju-on vazi totiz18kg.Coz je na ty kopcovite prochazky dost.Tak opet tapam

Cau super mamci
Marty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.06 22:41

Marty , prosím, kde jsi zjistila tu váhu BabyWeltu (18 kg)? Já jsem potkala jednu paní, která ho měla, a ta říkala, že má okolo 15 kg. V obchodech na netu, kde ho prodávají, jsem nikde tu váhu nenašla. Tandemy jiných značek mají od 14,3 kg nahoru.

Díky. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.5.06 22:51

Missorko - moc krásné oznámení :)

Bubu má pravdu.....jste připraveni na tolik maminek a dětí :D

Datez + Terka + Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
6.5.06 10:38

Nooo, Datez, tak nějak s tím počítám ;-)

Díky za pochvaly - jsem u našich - net omezen, tak víc nereaguju… :-)

• Citovat
  • Upravit
15
6.5.06 10:39

Ahojte holky.
Jsem tu nováček, našla jsem vás díky Timee. Přečetla jsem celou vaši minulou diskuzi o tandemech a pak jsem vás nemohla nikde najít, ale už se povedlo :-) Tuto diskuzi ale ještě nestíhám, tak jsem zabrousila rovnou na poslední strany, abych vás aspoň pozdravila a ohlásila se. Ráda bych navázala na tandemy. Mám teď 14 měsíční holčičku a v září přibude další prcek a neustále řeším tandem. Původně jsem chtěla od babywelt nebo ABC design, ale pak jsem četla tu vaši minulou diskuzi a jsem asi pro JANE, vzhledem k vašemu vychvalování. Tak jen doufám, že na prvních stránkách téhleté diskuze se něco nezměnilo ????
Ten BABYWELT opravdu váží kolem 18 kg, psali mi to z jednoho internetového obchodu a ABC prý 17 kg. Moc si to v reálu nedokážu představit.
Ráda bych se vás ještě zeptala… u JANE jde tedy zadní sedačka skoro do rovna a jde na ni univerzální taška na mimi, která tam bezpečně drží, chápu to dobře? A přední sedačka se dá sklopit aspoň na prospání staršího dítěte, i když ne samozřejmě do lehu, ano? A někdo tu zmiňoval, že nejdou napolohovat nožičky, je to pravda?
Prosím moc o radu. Předem díky.
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
6.5.06 10:47

jé nedá mi to ale - Missorko krááásný oznámení a nádherný děti!!! býti z Prahy tak se určitě příjdu aspoň mrknout :.) takhle ná vás budem „jen“ myslet a těšit se na fotky :-)

ahoj Mio :lol: když se koukneš dolů tak se něco dozvíš :-) mám se sem taky počítat? (tedy ty jdeš do tandemu? to mě zatím ani ve snu nenapadlo, ještě tak ten skejt:-) )

Klaris, Bianka a poupátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
6.5.06 10:52

Ahoj Soňo,

úvodem - každý kočárek je kompromis, u tandemu to platí dvakrát víc.

Powertwin - zadní sedačka s taškou pro kojence s pevným dnem je úplně v pohodě, Val tam byla moc spokojená.

Na předním sedadle se dá spát poměrně dost špatně, jde sklopit dost málo, Vojta není kočárospací, spal v tandemu asi 2× - na sedačce vzadu, Val, tou dobou malinká, byla v autosedajdě nacvaknuté vepředu.

Nejen že nejsou polohovací nožičky, není tam pod nožičkama v podstatě vůbec nic - vadí jak kterému dítěti. Val je 9 měsíců a sama ještě nesedí. Nicméně moje vychytávka je nafukovacín polonafouklý míč pod nožičky narvaný mezi sedačku a podnožník. Funguje to skvěle, Val je tam pohodlně a to i na spaní bez tašky.

Kdybys ještě něco potřebovala, dej vědět, přeju štěstí při výběru.

• Citovat
  • Upravit
Missorka
6.5.06 10:53

Klaris,

já si říkala, kdy dorazíš… ;-) VÍTEJ!

• Citovat
  • Upravit
1719
6.5.06 10:54

jo a Mio koukám máme ty naše děti skoro přesně stejně od sebe .-) jen vy jste starší :-) Škoda že jsi zdaleka, ale určitě se musíme někdy potkat

pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová