Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jůůůů,Péťo,nádherný svatební oznámení,se to blíží,co?
A Valča je blondýnka???????????Na té fotce to tak vapadá.Musím najuknout do vašeho albíčka.
Pusu všem skorodvojčátkům
.
Hanka nakukovatelka
No oznámení je suprový!!!!! Děti jsou prostě jedinečný, nejkrásnější a originální!!!! A Vaše!!!! ![]()
Hodně štěstíčka přeju s počasím, ale určitě by se i mraky rozestoupily…haha!!!
![]()
Jo a myslim, že tolik lidí by se tam nevešlo…ale uvidíme…že?!?!?
Dobré ráno děti a maminky,
připojuju se Peťo k holkám přede mnou: báječný oznámení, jak jinak, s takovými originálními fotogenickými dětmi … ![]()
Hned bych si svoji svatbu zopákla (s tím stejným chlapem samozřejmě), užijte si ty krásné předsvatební přípravy, i když možná hektické, ale to k tomu patří ![]()
ad tchýně všem bych vám upřímně přála tu moji, je skvělá, taky už vlastní maminku nemám ![]()
Zdravím,
Péťo oznámení jsou supr, a to já na tyhle sarapatičky moc nejsem
už se těším na fotodokumentaci.
Tandem je v řešení, skate chci také jen na zimu mi přijde nepoužitelný ![]()
Ale teď je sluníčko a teploučko, juchů, konečně začínám, po našich chorobách získávat pocit, že si to těhu můžu užít.
Jo a neděste mě, že andělské druhé děti vstávají v 6, to by mě trefilo, u nás se vstává v 9.
pa pa užívejte přicházejícího léta Mia
MISSORKO, NÁDHERNÉ OZNÁMENÍ
Jo, jo, už to máte za pár.
To byl Váš vlastní nápad nebo jste měli inspiraci?
Holky, tak my máme první bouli na čele. Cestovní lišej zatím žádný. Dneska jsme byly poprvé u zubařky, pusu neotevřela, pak dostala od zubařky kartáček, tak si tam začala sama šmidlat. Při odchodu se už smála, protože věděla, že se jde z ordinace pryč. Je to super zubařka, já tam chodím od mateřské školky pořád.
Domů jsme přijeli okolo poledne a to už měla dávno spát, tak se najedla, napila, šupla jsem jí do postýlky, dala pusinky a šla jsem si dělat svoje. Bylo tam ticho, tak jsem si říkala, že určitě usnula hned. Najednou rána jako z děla a příšený křik. Bobiš seděl na zemi a řval. Nějak vypadla z postýlky (přes šprušle). Na čele má obrovskou bouli, ještě k tomu odřenou o koberec. Prostě je to bambula. Do večera to bude mít modré, musím to vyfotit na památku.
Za 6 dnů budu mít výsledky z amniocentézy a hned půjdu bobiškovi koupit něco hezkého a sobě si taky něco objednám. Už se těším. A asi manžovi prozradím, že bude mít kluka (
myslivce
).
Míša
Tak,jen v rychlosti
Moc,moc gratulujume Terikovi k uspesnemu vylodeni.Zoe prejem do zivota jen to nej nej!!
![]()
Peto-fakt krasny oznameni.Uplne me dojalo-my jsme ten text meli skoro stejny-zaroven jsme i krtili.Stefi bylo nejak 6 mesicu,a bylo to naaadherny!!Tak prejem at vamto klape ve spolecnem zivote minimalne tak jako doted(no kdyby vam to neklapalo,tak se asi neberete,zejo
![]()
Timeo-ja od BabyWeltu asi odstupuju-on vazi totiz18kg.Coz je na ty kopcovite prochazky dost.Tak opet tapam
Cau super mamci
Marty
Marty , prosím, kde jsi zjistila tu váhu BabyWeltu (18 kg)? Já jsem potkala jednu paní, která ho měla, a ta říkala, že má okolo 15 kg. V obchodech na netu, kde ho prodávají, jsem nikde tu váhu nenašla. Tandemy jiných značek mají od 14,3 kg nahoru.
Díky. Míša
Missorko - moc krásné oznámení ![]()
Bubu má pravdu.....jste připraveni na tolik maminek a dětí ![]()
Datez + Terka + Dadla
Nooo, Datez, tak nějak s tím počítám ![]()
Díky za pochvaly - jsem u našich - net omezen, tak víc nereaguju… ![]()
Ahojte holky.
Jsem tu nováček, našla jsem vás díky Timee. Přečetla jsem celou vaši minulou diskuzi o tandemech a pak jsem vás nemohla nikde najít, ale už se povedlo
Tuto diskuzi ale ještě nestíhám, tak jsem zabrousila rovnou na poslední strany, abych vás aspoň pozdravila a ohlásila se. Ráda bych navázala na tandemy. Mám teď 14 měsíční holčičku a v září přibude další prcek a neustále řeším tandem. Původně jsem chtěla od babywelt nebo ABC design, ale pak jsem četla tu vaši minulou diskuzi a jsem asi pro JANE, vzhledem k vašemu vychvalování. Tak jen doufám, že na prvních stránkách téhleté diskuze se něco nezměnilo ????
Ten BABYWELT opravdu váží kolem 18 kg, psali mi to z jednoho internetového obchodu a ABC prý 17 kg. Moc si to v reálu nedokážu představit.
Ráda bych se vás ještě zeptala… u JANE jde tedy zadní sedačka skoro do rovna a jde na ni univerzální taška na mimi, která tam bezpečně drží, chápu to dobře? A přední sedačka se dá sklopit aspoň na prospání staršího dítěte, i když ne samozřejmě do lehu, ano? A někdo tu zmiňoval, že nejdou napolohovat nožičky, je to pravda?
Prosím moc o radu. Předem díky.
Soňa
jé nedá mi to ale - Missorko krááásný oznámení a nádherný děti!!! býti z Prahy tak se určitě příjdu aspoň mrknout :.) takhle ná vás budem „jen“ myslet a těšit se na fotky ![]()
ahoj Mio
když se koukneš dolů tak se něco dozvíš
mám se sem taky počítat? (tedy ty jdeš do tandemu? to mě zatím ani ve snu nenapadlo, ještě tak ten skejt:-) )
Klaris, Bianka a poupátko
Ahoj Soňo,
úvodem - každý kočárek je kompromis, u tandemu to platí dvakrát víc.
Powertwin - zadní sedačka s taškou pro kojence s pevným dnem je úplně v pohodě, Val tam byla moc spokojená.
Na předním sedadle se dá spát poměrně dost špatně, jde sklopit dost málo, Vojta není kočárospací, spal v tandemu asi 2× - na sedačce vzadu, Val, tou dobou malinká, byla v autosedajdě nacvaknuté vepředu.
Nejen že nejsou polohovací nožičky, není tam pod nožičkama v podstatě vůbec nic - vadí jak kterému dítěti. Val je 9 měsíců a sama ještě nesedí. Nicméně moje vychytávka je nafukovacín polonafouklý míč pod nožičky narvaný mezi sedačku a podnožník. Funguje to skvěle, Val je tam pohodlně a to i na spaní bez tašky.
Kdybys ještě něco potřebovala, dej vědět, přeju štěstí při výběru.
jo a Mio koukám máme ty naše děti skoro přesně stejně od sebe .-) jen vy jste starší
Škoda že jsi zdaleka, ale určitě se musíme někdy potkat
pá K.