Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
808
29.4.06 10:29

Ahoj

Timeao: Neboj, ono se „to“ nějak doma srovná.. Lukášek když byl malý, tak byl takový mamánek pořád. To jsem nemohla ani zavřít dveře, aby za nimi nestál a nebrečel za maminkou… Jak píšeš ty, hrál si skoro sám, ale musel na mě vidět… Venku na procházce běhal za kočárkem, a když náhodou běžel jinam, stačilo na něj zavolat, tak ahoj , a udělat pa, pa, a v tu ránu s brekotem přiběhl… No, a skoro mu to vydrželo dodnes… Ale Lucku přijal docela normálně. Ona mu z porodnice přivezla auto, a tak nějak na ni ani nežárlil… Akorát když jsem obstarávala Lucku, musel na mě vidět a občas jsem po něm chtěla i nějakou pomoc - podat plínku a pod… Hodně jsem ho přitom chválila a opravdu byl v pohodě…V noci spal normálně jako předtím, ani Lucka občas svým pláčem ho neprobudila…

Takže se neboj, určitě to půjde. I když budou chvilky na mašli, tak celkem to docela jde…

A teď si Lukáš a Lucka docela sami vyhrajou (i když občas se už i mydlí - většinou řve Lucka, pak praští Lukáše nějakou hračkou přes palici a řvou oba… )

Takže všem přeji pohodový porod…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.4.06 22:58

Vvik-fakt krasny trojlistek jstesi poridili,ale myslim ze proted nam2 ratolesti postaci :D

Timeo-asi to vypada ze te kopiruju,ale mam ted se Stefinkou ten samy problem,posledni dobou je na me nejak vic zavysla,ale doufam ze nez se rozdvojimtak se vrati do „normalu“Ale hlavne-mame tu tolik pripadu,ktere nam ukazuji ze to zvladnout jde-hlavu vzhuru!! :! :!

Teriku-tak co?Uz se jede do porodnice?Tyses i v denicku kvetnatek2006?zejo?asi zabrousim i tam,asi tam podavas castejc hlaseni?

Jdu spat,dnes me to moje hade nenechalo chvilku v klidu a tosem prosim stihla i uklidit,ale je to fuska,furt ji tahat od kyblu,smetaku vysavace.....vsak to asi znate

Dobrou Marty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
29.4.06 23:33

Ahojka mě to nedá a musím alespoň napsat :lol:
Další mímčo nečekáme jen díky tomu, že beru antikoncepci :wink: , jinak bych do toho vlítla ihned po šestinedělí :lol: .

Všem Vám moc držím palečky a tři děti typu Lukáš-Lucie-Jonáš je nádhera

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.06 10:53

Já už chci to druhé děťátko mít hotové a mazlit se s nima oběma!!!!!!!!!!!!!!!!
Proč to tak dlouho trvá?????????????????? Sakra.

Joj, to se mi ulevilo.

:oops: Míša :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
30.4.06 10:57

Ja uz se taky nemuzu dockat :! :! :! :! :! :! To bude takova nadhera,dva trpajzlici,nejkrasnejsi na svete-a cely moji(no skoro cely-kousek i manzovo) :D :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
30.4.06 10:58

Ja uz se taky nemuzu dockat :! :! :! :! :! :! To bude takova nadhera,dva trpajzlici,nejkrasnejsi na svete-a cely moji(no skoro cely-kousek i manzovo) :D :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
30.4.06 11:01

Sorry-zase 2×,ja ale nevim jak to delam :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.4.06 11:09

Nezkusena_mamino a Marty- já sice nebudu mít druhé mimčo tak brzy po sobě, ale chtěla bych reagovat. Celé druhé těhotenství mi připadá strašně dlouhý a to nezahálím. S malým do školky, na kroužky a ještě k tomu končím školu. Do práce jsem přestala chodit už ve 2 měs. S Járou jsem chodila do 5 měs., tak jestli je to taky tím, to fakt nevím.

Každopádně už chci mít mimíska u sebe doma!!

Ale vím, že to musím vydržet a s tím že nejsem sama se to zvládá líp.

Díky. E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
30.4.06 11:16

Ahoj,

stale drzime v celku, ale odpoledne zacnu intenzivne vyhanet. Rano uz bylo tulenicko s manzelem, ale to asi nezabralo…Ach jo…Ja uz chci mit toho drobka u sebe!!! Ten konec je desny!!! Info bude asi v Kvetnatkach 2006 (tam fungujeme pres mobily) Manzel bude u porodu, takze napise asi az pozdeji vcetne fotecek.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.4.06 18:59

Teriku, drzim palce :) Sama vim, jak blbe se planuje druhy porod - zvlast kdyz neustale premyslis, co se starsim bobkem, vid?

My meli nachystano asi pet planu jak to udelat a nakonec to bylo uplne v pohode - ale rodit o tyden driv, no nevim, nevim… Nemame tu zadne babicky, ani jine pribuzne, takze jsme vsechno organizovali pres kamarady. No a Pepi se zacala klubat na svet v noci, bylo snadny dobalit, soupnout starsi dite a milion blbin do auta, dovezt ke kamaradum a jet do porodnice. Za par hodin jel tatka pro vsechno zpatky - jenze kdo mel vedet, ze to bude takova rychlovka? :D

Proste Pepulka si nasla nejlepsi mozny termin, kdy se narodit - i kdyz me malinko mrzi, ze nestihla byt blizeneckem jako ja.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.4.06 20:02

Ahoj holky,

díky za reakce k tomu „mamánkování“, já vím, že se to nakonec nějak vyvrbí (musí…) a hroutit se budu případně, až bude proč :)
Akorát mně fakt bohužel příjde, že Áda u ničeho nevydrží, i když si hrajeme spolu, každých 10 sekund bere jinou hračku, jinou knížku, zajímá ji všechno a nic, že by byla taková roztěkaná po mě? :) Ale to už je na jiný povídání … :wink:

EvinkoB
mně zas připadá druhý těhu jakýsi krátký :?: Teprve teď, jak se shodily kabáty, některým lidem došlo, že jsem těhu, na mimi nemám pořádně nic přichystaný, a za chvíli jsme taky na řadě. Ale až po státnicích, prosím .. :P Ale musím prohlásit, že těhotenství je pro mě to nejkrásnější období v životě. Cítím se skvěle a ještě ke všemu taková hájená :D

Hezký večer, hlavně Terikovi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.4.06 20:32

Timeaa

já se začínám cítit zase nějaká unavená. Nevím jestli je to tím počasím nebo tím, že mám 24 kilo navíc, ale to už znám. U prvního to bylo taky tak. Mamka nás měla 3 děti a u všech měla taky kolem 24 kg. Že by to bylo dědičné. Hlavně že jsem to schodila a doufám, že tohle dám dolů taky. :roll:
Já poslední zkoušky mám 12.5. a už se na žádnou školu nehlásím, ale to říkám vždycky. Jedině snad začnu s angličtinou. Tak zlom vaz!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
30.4.06 23:10

Zdravím,

holkííí mě zlobý upozorňovánína nové příspěvky :( v emailu ani ťuk a tady 5stránek, ufff

Teriku myslím na Vás a moc Vám přeju ať už máš Zoe u sebe.

K tandemu, já ho odpískala, Max je zdatný chodec, urputa do roztrhání těla. A tandem prostě neprojde skz váhu a naše třetí patro bez výtahu. A mám šátek i zkušenosti s nošením Maxe, tak budu statečná a koupím korbu k našemu sporťáku.

K nástěnce, nevím, kdo jispravuje, ale prosím opravit Max je únorový = Max2/05

Mamánek, jo jo zas jsme po nemoci a to je už takový evergreen, no uvidíme, většinou se to srovná.

A chci se pochlubit, choroba ošklivá zapříčinila Maxovo samostatné odstavení, prostě si brouček zapoměl říct a já nejsem režimu mocná, tedy jsem si nevzpoměl mu nabídnout, no a jelikož nemocen (s horečkou) spí zá:,–(ně na mě a asi po 20min, tak před třetí nocí jsem mu vysvětlila, že kdyby si náhodou vzpoměl nic nebude, byla jsem úplně grogy a vyšlo to i prsa jsou ok, ale to jsem čekala, tak velká změna to pro ně nebyla, pil z každého jednou za 24hod. Jen i když se nekojí odmítá UM a to normálně vodu juice pije, tak snad mu bude UM stačit v kaši a jinak jogurt (toho sní kvanta) a občas tvaroh, už to asi vzdávám.

Já jsem samozřejmě onemocněla s ním, jen rýma bez teplot, ale vypadá to spíš na alergii, úděsnou (loni jsem kojila a ani ťuk) ale homeo už snad zabíraj, jen mám dva opary …

S amnio už to asi není aktuální, je to invazivní vyšetření, tedy bych se hlídala, ne ležela, ale spíš nic nezvedala, tedy zajistila k mrněti někoho dalšího, alesoň na část dne. Jinak klidový režim, tedy ležení v případě tvrdnutí břicha, předčasného otevírání… je prý postup v lékařské vědě již překonaný. No nevím, já to řešit nebudu, amnio v případě neg. tripltestů jsem rozhodnuta odmítnout, no snad to nebude třeba.

Tak se všichni, no spíš všechny opatrujte Missorko cítím s tebou, všechny Maxovi choroby se svážou se zubama, tentokrát dolní čtyřky, děs, ale zdá se pomáhají homeo

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
1005
30.4.06 23:23

Čau holky,
nějak jsem dlouhodoběji vypadla z této diskuze… :? .
Stihla jsem přečíst jen pár reakcí z poslední stránky.......

Mamánkování: celkem to u nás teď frčí a navíc starší treperenda začala (teprve) teď žárlit, tak to stojí za to :D

Druhé těhu: pro mě mělo úmorný konec - připadalo mi, že jsem těhotná vtahu už dva roky :! 8O :lol: :lol: . Ale porod zase bájo :D

Tandem: prodán (věčný problém - delší výlet a spaní starší dcery) a koupeny golfky pro dvojčata - SUPER!! nemůžu si je vynachválit. Jsme z paneláku, takže proto golfky, abych se vešla do výtahu („povolím“ je) a zase můžeme trajdat venku od kdy do kdy chceme :D .

Zdravím a přeju hodně sil!!!

Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
1.5.06 20:27

Ahoj holky,
chci se vás zeptat, jak to zvládáte 2 tak malé děti po sobě. Myslím tím na kolik vám pomáhá manžel, čím pomáhá a tak. S manželem jsme se rozhodli pro druhé mimi, ale já mám obavy z toho jak to zvládnu. Manžel podniká, takže přichází domů až večer. Nechci, aby jsme nějak nezanedbali výchovu u Jiříka. Děkuji za Vaše odpovědi.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová