Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
27.3.06 15:57

Ja jsem taky napnuta. a Missorka nikde.....

Ja dnes objednala golfky, abych taky privolala jaro.....

Vcera sme se s manou tulili, byla ovu, tak jsem zvedava.......ale tentokrat budu testovat, az kdyz uz bude MS meskat alespon 2 dny¨¨

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.3.06 16:01

Katko

držím palce, aby to tentokrát vyšlo! Raději si pro jistotu naplánujte dovolenou nebo se pusťte do přestavby :D a máte to nabeton :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.3.06 16:06

Dovca uz je naplanovana na cervenec, jedeme na Slovensko za nasima a pak na vylety. uz se tesim

Katka

Ale necekam, ze to vyjde, jen budu doufat ze mrcha neprijde.....manza zacal mimi bojkotovat, ze mame cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.3.06 16:10

No však jo, 9 měsíců je moře času … :)
Ale vážně, bylo by lepší, abyste v tom byli zajedno …

Tu dovolenou docela závidím… , i všem ostatním, kteří se chystají. My letos zase nic, už mně chybí příroda a turistikování a docela i to moře …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.3.06 16:13

More mi taky chybi.......loni jsem byla tehotna, a tenhle rok nejsou penizky:-(
Ale manza alespon pojede se potapet do Chorvatska, tak jsem rada, ze si uzije......snad pristi rok uz pojedem vsichni

A to s tim mimi, on chce, ale rika, ze bude zlobit a pod…i kdyz argument, aby si mel Honzik s kym hrat ho obmekcuje

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.3.06 16:17

Jo, jak už někdo psal, děti jsou pak víc PARŤÁCI. Můj manža zase docela dá na to, že aspoň Adinka nebude rozmazlená … První dítě, první vnouče, tak k tomu rozmazlování možná malinko směrujeme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.3.06 16:21

Tak u nas je uz 2 dite v rodine, takze rozmazlenej nebude, ale ja ho capim asi dostatecne, je to muj mazanek a mamanek.....posledne prileze a visi mi na noze:-)))

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
27.3.06 19:57

Ahojky,

předem díky za všechny co na nás mysleli.

Vezmu to ve zkratce. Moc díky Magratce a Tanině, že nám pohlídali prcky, byla jsem moc ráda, že tam tudíž mohl Zdeněk jet se mnou.

Dr. mě vyšetřil, odebrali krev na hcg, výsledky budou zítra. Řekl mi, že není věštec, ale že on by mimoděložní podle utz netipoval. Podle něj se jedná o standardní těhotenství, tedy v děloze, jen moc časné (teoreticky 4+1tt). Ptala jsem se, jak se to dělá s tělískem, prý tam může zůstat i s mimčem, to jsem teda zírala (budu se muset ještě někoho zeptat). Zároveň jsem byla poučena a musela podepsat papír, že jsem obeznámena se svým stavem. Klasický postup je hospitalizace a opětovné měření hodnot hcg. Zároveň mi bylo třetí těhotenství ve stávající době nedoporučeno (vzhledem k problémům v těhu s Val), ne však zakázáno.

Shrnuto a podtrženo - výsledky hcg zítra, kontrola v pondělí, pokud nenastanou obtíže.

Ne, že bych dál nebyla zmatená, ne, že by doma neprobíhaly debaty. prostě se uvidí.

Jo a konečně přišlo jaro, byli jsme odpoledne s prckama v parku a fakt jsme si to užili. Vojta se válel po zemi (asi proto, že jsem mu dala béžovou mikinku) a nosil kamínky do jezírka. Miluju jarooooo. :-)

• Citovat
  • Upravit
493
27.3.06 20:11

Peťo/ Missorko,

držím palečky, musí to být dost náročný.. Ať už to dopadne jakkoliv, veřím, že to bude dobré pro tebe a tvoji rodinu.

PS: omlouvám se že na tebe reaguju, asi tady máš na emiminu bližší lidi, ale tohle mě prostě nenechalo chladnou..

Ještě jednou hodně štěstí :D

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
27.3.06 20:16

Paji,

prosím, vůbec se neomluvej, moc si vaší podpory vážím.

Peta

• Citovat
  • Upravit
2239
27.3.06 20:16

Ahoj,

Missorka - vubec ti tu situaci nezavidim…Ale aspon, ze to neni mimodelozni, ne? To by byla myslim ta nejhorsi varianta.
Jinak treti mimi…no, urcite mate nad cim premyslet. Dovedu si predstavit jak se ted v tom placas.

Jaro prislo, hura, hura!!! Uz jsem ho ani necekala, takze dnes jsem kramovala ve skrinich a hledala do ceho oblect Charlie. Zimni bunda a cepice uz nejsou aktualni. A jaka to byla uleva a pohodicka nemuset dite balit do fusaku nebo deky!!!

Rano me zastihli poprve poslicci. Hura! Aspon neco se deje. Uz jsem se zacinala bat, ze budu prenaset a manzel to opet nestihne. TP je 5.5. a on ma 12. a 15.5. zkousky v Londyne.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
27.3.06 20:37

Missorko

tak to jsou v rámci možností samé dobré zprávy :D

včetně té, že jsi zmatená, jistě i můž, tahle situace by byla k delšímu zvažování a rozhodování i bez tělíska, takže držíme palečky, doufám ve skvělé zítřejší výsledky a hodně síly v rozhodování, pa Mia

• Citovat
  • Upravit
354
27.3.06 20:47

Terik - já jsem v prvním těhu nikdy poslíčky neměla (lehké občasné tvrdnutí nejsou poslíčky, nebo ano?? jsem zmatená) a malá se narodila o 10 dní dřív.

Já doufám, že se mně podobné úkazy co nejdýl vyhnou, potřebuju se učit a pak v klidu odstátnicovat.

Missorko - tak snad je ten největší „průšvih“ zažehnaný, ne? Nadále držíme palečky!

Taky jsem dnes malé vytáhla jarní oblečky. Holky, taky vás tak baví oblékání dětiček? Teda nemyslím ten proces, kdy se dítě vzteká a nespolupracuje :x , myslím nakupování, vybírání, slaďování :wink: , já jsem v tomhle občas úplně ulítlá … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.3.06 20:51

Peto, ja mrkala na drat uz ve chvili, kdyz jsem se podivala na zdroj te fotky s testem… Vubec me v prvni chvili nenapadlo, ze muze byt nova, ja fakt myslela, ze je rok a pul stara…
Jsi v nezavidenihodne situaci a kazde rozhodnuti, ktere udelas bude dobre a soucasne i spatne… Ja ti strasne moc drzim palce, aby to bylo predevsim spravne rozhodnuti - a nenech se do niceho dotlacit, to, co ted udelas, musi jit z tebe a ze Zdenka - nikdo jiny do toho nema co kecat.

No a u nas je noveho to, ze jsme asi definitivne odlozili Tonicku a rozhodli se, ze se zadluzime az do duchodu a poridime si domecek. Jsme sileni, co??? Hned prvni vecer, co jsem se divala po domcich jsem objevila novou vystavbu na kousicku volneho mista v idealni lokalite a tak to ted mohutne ocumujeme a okukujeme a zjistujeme, zda bychom ziskali hypoteku - no uvidime. Jen se bojim, ze to znamena, ze dalsi miminko uz nebude.

Chvilema jsem dokonce tajne doufala v nehodu (i kdyz by to byla situace znacne prekerni), ale o vikendu se ukazalo, ze zadna nehoda se nekonala a ja se rozhodla, ze je cas na podrobnejsi pruzkum trhu v oblasti damske menstruacni hygieny - a zjitila jsem ze se za ty tri roky zmenilo hodne - takze jsem uvalila spoustu penez za ruzne znacky a ted testuju :)

Jaro - tady u nas dneska lilo, ale doufam, ze zitra bude hezky a ze se poradne vyvencime :)

Mejte se klrasne
Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
27.3.06 21:04

Missorko…téda to co tady vidím… :D Moc gratuluji, i když chápu, jak se to v tobě asi pere, ale myslím, že jsi úžasná a celá tvoje rodina je podle povídání bezvadná a tak další prcek může být jen rád, že vás má!!!..vlastně bude mít.. :wink: Hlavně, že jste v pořádku!
Myslím na vás, mějte se sluníčkově :lol:

Evásek a prďolátka

A P.S.: Tři děti jsou fakt SUPER…:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová