Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
my mame taky tatinka vecne pryc a ani ty vikendy nestiha. Studuje v Anglii a vraci se cca jedenkrat za mesic a pul. Potom je tu vzdy zhruba tyden. V dubnu nam to vychazi dokonce cely mesic, tak se moc tesime. S Charlie mi pomahal daleko vic nez jsem cekala. Zvlada vse kolem pece o dite. Dokonce s ni chodil sam i k doktorce na ockovani (delala jsem si tehdy ridicak). Doufam, ze mu to vydrzi i nadale a zvladne sam obe holky.
No, nic, musime valit na plavani…to zvladame nastesti i s briskem.
Terik
Ahoj,
není tato diskuze spíš na deníček ? Sešlo se nás docela hodně (a já jsem i u jiných rozsáhlých diskuzí rýpala,................
) - ať neubíráme možnost reakcí na dotazy, kdy si mamky třeba neví rady..........
Jinak nejhorší a zároveň jedna z prvních reakcí na naše druhé těhu bylo:
„Ježišmarjáááá, to je strašný!!! Co budete dělat?! To si necháte vzít, ne?“
Bohužel to bylo ještě z rodiny (od té doby mám na tuto osobu svůj názor
). Tehdy jsme jim to pyšně oznamovali.......... ![]()
Jak se vám píše s dětmi na klí¨ně? Mě nic moc
, musím jít, aby mi nestihla restartovat PC.
Zatím, Bubu
Bubu,
denicek je dobra vec, ale je k tomu potreba alespon 1 mesicne napsat clanek…
A reknu ti, ja jsem za celou dobu, co jsem registrovana sesmolila jenom jeden........nejak nejsou napady
Takze asi tak
jo a s ditetem na kline se pise blbe, ale kdyz ho polozim, tak smejdi pod stolem, a taky taha a kouse kabely.. nastesti nema zadny zub
Katka
Bubu,
já jsem pro nechat diskusi… Skoro každá už v nějakém deníčku jsme a vím, jak to dopadá, napíšou se tři díly a pak to půjde od 10 k pěti…
To je teda můj názor, záleží na vás.
Jo, Bubu , zase s tebou souhlasím, co se týká nestěžování si. A taky by mi nevadilo, kdyby se z tohot stal deníček. Mě víc vyhovují, jsou pro mě přehlednější.
Lesino díky za radu ohledně fotek. Jenže já mám fotky na netu jen v galerii na emiminu. A ta adresa by myslím nebyla dlouho platná, jak se přidávají nové fotky. Nebo se mýlím?
A taky si nedělám radši žádné iluze, že to bude tak v pohodě pořád, protože Petrovi začnou růst zoubky, Martin ještě nemá poslední stoličky, atd.
.Ale nějak to zvládneme.
Ka-tko , bydlím v Bozkově. Můžeme se někdy domluvit na setkání. Jsem pojízdná a i u nás se můžeme setkat.
No už musím, Martin mi sedí na klíně a opravdu blbě se píše ![]()
Julda
Byla jsem nepřihlášená. A mezitím jste toho zase napsaly. Možná opravdu bude lepší jen diskuze. Já bych články nepsala a taky už přispívám a je to pro mě dost časově náročné
.
Tak jsem dala dvě fotky sem do galerie, je to galerie Rodinné, která se moc nepoužívá.
Julda
Juldo,
ted si me dostala..........ja vubec nevim, kde to je:-)
Ale nediv se me, jsem ze Slovenska, i kdyz ziju v cechach uz nejaky ten patek… v Jablonci jenom 2 roky ![]()
Ja jsem pro diskuzi, uz jen kvuli tem clankum. a taky jsem z denicku Matysku
Katka
Jdu se mrknout na ty fotky
Juldo, ty fotky je fajn dávat sem, když to tu jde ![]()
Hodíš jí někam na net, klikneš na ní pravým tlačítkem myši, zkopíruješ její URL, to vložíš sem do diskuse, označíš ho a klikneš na ikonku Img.
A je tu: ![]()
Jej,
konecne to moje makovicka pochopila.. Missorko dikes
K.
deníček nebo diskuze - obojí má své pro a proti…
Ale myslím si, že deníček se může psát článek, ale stačilo by třeba pouze seznam zúčastněných… Toť můj názor..
Jinak foto : je pěkné sem dávat fotky, ale asi jsem antitalent, ale dosud jsem to nepochopila… Co takhle založit galerii? Tam se přiznám, tam mi to jde..
Metříky jsou také pěkné (ale já mám metříky vypnuté) a stejně mě se sem ty tři nevešly a abych jedno dítko obrala o metřík se mi nějak nechce. Takže u mě se musím spokojit pouze s podpisem
Věra
A holky nebojte se, mrňátka si spolu opravdu krásně vyhrají sami, vydím to u svých starších - a dokonce i toho nejmladšího k sobě berou…
Vviku
najdi si fotku na netu
klikni na ni pravym tlacitkem, dej vlastnosti, mas tam adresu…tu si oznac a dej ctrl+c
pak v zprave do diskuse dej ctrl+c, oznac to a na listicce nad textem zmackni okenko s img
a je to
Katka