Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
16.3.06 09:05

Missorko, prosím tě, je u Powertwin nějaký nánožník? Nikde jsem se na stránkách nedopátrala…
díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
16.3.06 09:08

Ahoj poránu

reakce souseda: no , on to je tady v ulici takový šprýmař, takže jsem to jenom tak přešla s úsměvem - on mě vlastně viděl s břichem až na konci 8m, předtím to na mě nebylo vidět… (mám tak trochu nadváhu?)

plné plíny : mě to tak nějak nepřišlo, a to jsem při těhu s Jonášem čistila prdelky ještě dvě - starší se naučil na nočník až okolo 2,5 roku, a s holčinou začínám teprve teď - no, pozdě, já vím, ale zase kluk se naučil být bez plíny i v noci…

Cestování: máme tandem, takže jezdí všude se mnou, klučík od 30m chodí u kočárku - a cestujeme všude - k doktorce, na výlety, vlakem, metrem, autobusem (auto nemáme). Když vím , že pojedeme daleko, prostě naložím do kočárku všechny tři a jedem…

věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
16.3.06 09:13

Maya - nikoli, asi by šel použít univerzál, ale nepotřebovala jsem ho.

Kat-ko - my byli na obrně a taky jsem se sněhem měla problémy, přijde mi to normálka. Co mi ovšem normálka nepřijde, je tahle dlouhá a nechutná zima…

Peta

• Citovat
  • Upravit
9867
16.3.06 09:17

Zima je letos hnus - ale VCERA JSEM U NAS PRED DOMEM NASLA KVETOUCI SNEZENKY!!!!!!! I kdyz se to nezda, tak jaro uz jde k nam!

Teriku, neboj, dve deti jsou vetsi pohoda nez jedno.
Jo a s tim obdobim vzdoru… Uprimnou soustrast. Ale neboj, ono to prejde!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.3.06 09:18

To ano, zima hnusna, a u nas porad snezi…

No reakce okoli u nas byli taky......to budes mit zahul, a to malej jeste nechodi a pod, ale dorazila mne tchyne, kdyz jsem se stezovala, ze nevim jak to zvladnu s nevolnostma a ona na to " jsem vam rikala k cemu si porizujete druhe dite,kdyz nezvladate to prvni" Misto aby se nabidla na pomoc.....
No, zas abych ji nekrivdila zitra hlida a v nedeli maly spi poprve u ni pres noc:-)

KAtka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.3.06 09:49

ka-tko to je tchýně docela hustá :cry: . Pomůže vám s prckem, nebo jen z povzdálí posílá dobré rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.3.06 09:52

No, pomuze tak 50 na 50
Vetsinou, kdyz pozadam, tak jo, ale nekdy do toho onemocni. ma totiz Roztrousenou sklerozu a taky je hypochondr…
Ale s kocarkem jeste nebyla,

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.3.06 10:11

Míša - malá s námi na UTZ nebyla, asi by to tam rozbořila :) Je to taková všetečka, v náručí nevydrží, zkouší chodit a hledá, co by kde rozkramařila…
To mně připomnělo jak něčí malé dítko (známé?) na návštěvě u kamarádky ve firmě (nebo to bylo v bance?) zatáhlo v nestřeženém okamžiku za pár kabelů a vyplivla jim celá síť :lol: Ti měli radost …

A s tím přebalováním - nicmoc, ale teď už je to v pohodě. Ale přesně jak píše Terik - doteď nevydýchám jídlo pro malou ze skleničky. Měla jsem pocit, že jí dávám naprostou šlichtu … , tak jsem jí začala normálně vařit a to mi voní :) , protože mám věčně hlad…

Lesi - dík za odpověď ke skladnosti Powertwinu

Ještě docela řeším, jak Adinka sourozence příjme. No, co jí zbývá, že … Má teď období opravdové závislosti, když se jí zrovna nevěnuju, chodí za mnou doma z místnosti do místnost jako pejsek, na srazu s kamarádkama si nemůžu ani odskočit na záchod … Jak to máte vy? ** **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.3.06 10:13

Ahoj holky,
tak ja se k vam taky pridam. Mam skoro 11mesicniho chlapecka a termin koncem cervence, takze jsem v 21tt. Predesilam, ze vic ctu nez prispivam, uz ted travim na emiminu nezdrave moc casu.Mimcum jsme nechali volny prubeh, leta letouci jsme se jim branili a ted jsme si rekli, at je, co ma byt… Obe se „povedla“ takrka hned, to druhe pri plnem kojeni ( az se citim blbe, kdyz ctu, co zazivaji holky s neplodnosti). Jsem vlastne rada,ze to takhle vyslo, sama mam sestru o rok a pul starsi a vim, ze cele detstvi to bylo supr.a i jsem radsi, ze se driv vratim do prace, asi bych nechtela byt 4+4 roky doma, jak si to nekdo planuje. No, treba zmenim nazor. Zvladam celkem v pohode, 1.trimester byl horsi, ted to jde,ale vecer jsem hodne unavena.Tak to ja zatim asi o nas vsechno, mejte se.Kdyz to vyjde, chodi pritel na UZV se mnou a smalym, taky ho drzi v naruci, on kouka vsude kolem (maly), obrazovka ho moc nezajima.A kdyz pritel nemuze, jdeme s malym sami, a to je teprv sranda …Zadne hlidani nemam, mamka je daleko- v zahranici a tchyni nerikam-je taky asi 25 km a …a vubec. Ahoj Ikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.3.06 10:16

Jeste se omlouvam predem za preklepy a prosim vas,jsem jak natvrdla-jak vkladate smajliky ? me se vzdy zobrazi :D.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.3.06 10:17

Aha, tak ted koukam jako jelen, smajlik tam je 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
16.3.06 23:02

Dobrou noc,
tak se také přidám, Missorko dík za upozornění.

No my budem mít rozdíl 21měs., tak mám pocit, že k hrdinomatkám mám daleko. Druhý mimi jsem chtěla hned, dlouho jsme je odkládali a tak nejsme nejmldší a dva nemá být konečný součet, to se uvidí......Takže mimi plánovaný, Max se narodil císařem, následoval rok děložního klidu, no říkali jsme si, že si tedy začnem užívat sexu bez zábran a já se utěšovala (neb jsem začala děsně plašit, neznám to jsem taková ta :-) žena co mívá vše pod kontrolou) že druhé únorče by bylo praktické a hle zadařilo se napoprvé.
Jak to tak čtu tak jste mě nahlodaly s tandemem, uvidím, já mám od září nový Slalom a děsně jsem si ho přála a teď si ho užívám, nechci ho opustit :cry: ikdyž vyměnit za Powertwin :? No plánovala jsem zimu (tu příští, né že ta letošní vydrží do listopadu, ikdyž ani to už se neodvážím vyloučit) přežít buď s mimi v šátku, nebo naopak s Maxem na skatu. S šátkem mám skvělé zkušenosti, hlubokej kočár okusil Max někdy ve dvou měsících, bylo hnusně, nebo se šlo něco zařídit a hlavně bydlíme ve 3.patře bez výtahu. Takže další nevýhoda pro tandem, bude jistě těžší …no uvidíme

Budu se ve Vás muset zorientoat, zatím extra zdravím Mayu co také čeká v listopadu :lol:

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
273
16.3.06 23:13

nezkusena_mamino - Míšo, na UTZ půjde Andulka s námi, manžel ji prostě bude muset zabavit … Co se týče knedlíku v krku u přebalování, ten mám občas doteď. Upřímně nechápu, jak tak malé a něžné stvoření může vyprodukovat něco takového :) . Na překonávání mám Menšíkovu metodu - nádech, sundat plínu, umýt zadek, vyhodit plínu, čistou plínu, výdech … Nejsem potápěč, jen mě život naučil přebalovat rychle :D :D. Jídlo Andulčino i svoje zvládám v pohodě. Jenom spím i vestoje, usínám s Andulkou (teď jsem na žracím výletě do ledničky…), přes den spím s Andulkou a byla bych schopná spát ještě víc.

Lesino - sděl mi tajemství - jak se stará o dvě děti a šest štěňat? (tedy předpokládám, že máš jen dvě ruce, dvě nohy a pracujícího muže) Co máte za rasu?

Jinak, jak jste připravily staršího na příchod sourozence? U nás si zatím jen zmínkou o jiném mimi než Andulce vysloužím pravý hák nebo kop do břicha … Metodu vvik s dárečky od miminka můžu praktikovat až v září, ale co předtím?

Díky, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
18.3.06 18:12

Ahoj maminky,

sbírám odvahu pídit se po tom „našem“ tandemu Jane Power Twin, protože hrozně nerada kupuju kočárek takhle dopředu.
Ale jinak to asi nepůjde, teď makám na diplomce, chybí mi nějaké zkoušky, za dva měsíce jdu ke státnicím a počátkem července už se má Medvíďátko narodit … Takže během tohodle jara už jaksi nebude čas vůůůbec na nic … :(

Tak se ptám - nebudete někdo z vás, skorodvojčatových rodičů, v létě Jane Power Twin prodávat (nejlépe i s taškou na novorozence …)?
Kdyžtak pište na timeaa@seznam.cz. Díky!

Kati - Adinku na příchod sourozence zatím nijak nepřipravujeme. Jen mně moc ráda hledá pupík, což při těch rozměrech není tak těžký najít :) a já jí opakuju, že je tam schovaný mimi. Podle toho jak se tváří rozhodně nechápe, co mám na mysli …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.3.06 18:57

Timeo, mozna ho budeme prodavat my :) Musim priznat, ze se mi s nim nechce loucit, protoze je to skvely kocar a protoze tajne doufam v Tonicku :)
No, uvidime :)
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová