Manžel zlobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
22.3.06 14:40

Ahoj,přesně tak,zjistit se dá úplně všechno,když se chce a umí se to :oops: :P .Blbý,co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
22.3.06 18:37

Tak se tu musim taky pridat,tohle uz mam za sebou.A P. ,muzu ti jen rict,ze se ti neprizna,ja jsem meho byvaleho 2×nacapala s jinou a on mi rekl do oci,ze s ni nic nemel 8O 8O 8O.A k tem SMS ti rekne prinejhorsim,ze nevi proc mu to ty zensky pisou a ze s nimi nic nema.Ja taky nepochopim,proc to delal :? :roll: Ted jsem rozvedena,mam pritele a na toho uz davam pozor 8)
Radko!jak rika Leni,zjistit se da vsechno,ten muj si meni hesla jak vzteklej,ale neni mu to nic platny a k mobilu muzes objednat vypis hovoru :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 19:19

Petro,
dle mne se určitě obrať na nějakou tu poradnu, linku důvěry, nebo jak se to jmenuje, zkus si nějakou najít v seznamu. Jinak, jistě, zaznělo tu spousta názorů, o tom, že halt chlapi jsou takoví, že nevěra v dnešní době je běžná, ale jde mi z toho mráz po zádech. Manžovi mobil nekotroluju, počítač je pro mne španělskou vesnicí, ale snad mohu řící díkybohu, protože, co oči nevidí, srdce nebolí. Ovšem tohle, co popisuješ je síla, když už někdo je přistižen a ještě má tu drzost zapírat, to je ubožák. Taky se mi nezdá, omlouvat ho, že třeba jen hledá odreagování, to by seděl o poče a jen si psal, jenže pokud si domlouvá už i schůzky, tak nepochybuju, že při sympatiích nezajde dál. Navíc, jsou tu pohlavní nemoci a dost bych se děsila, že „můj dobrodruh“ něco přinese domů. Omlouvám se za tento asi negativní příspěvek,ale reaguju na popsané situace, takže Petruško - hodně sil v rozhodování a určitě někam zavolej.
Držím palce, ať si to vyjasníte, písni, jak jsi pokročila.

S.

• Citovat
  • Upravit
755
26.3.06 14:23

Ahoj Petro ,
já ti bohužel asi moc neporadím, jak to vyřešit, ale zrovna v rodině řešíme něco podobného, mého vztahu se to naštěstí netýká, ale zjistila jsem, že všichni chlapi v naší rodině byli a možná i opakovaně nevěrní, jejich manželky dělají, že nic nevidí nebo to prostě překously.

I když se to netýká mého vztahu, je to pro mě osobně poměrně velké zklamání, že je chlap ochoten riskovat zánik manželství (ale hlavně důvěry) po mnohaletém vztahu, s dětmi… Manželka je ochotná mu všechno odpustit, zapomenout a začít znovu, ale on všechno zapírá, lže a nemá vůbec snahu to řešit. Tomu já říkám zbabělost.

Jedno pozitivum to zjištění pro mě možná má. Je důležité na vztahu pořád pracovat (ale to musí oba), věnovat se sama sobě, mít vlastní záliby a koníčky. Ale je jasné, že to nejde v každé životní fázi (těhotenství, malé dítě, které nemá třeba kdo pohlídat…).

Petro, přeju ti, ať to vyřešíš tak, abys byla šťastná ty i tvoje holčička.
A děkuju, že jsem se i já tady mohla vypovídat

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.4.06 19:02

Ahojky všem,

takže Vám píši pokračování mé situace.

Manžel má milenku, je to naše společná známá. Je to na 100 % a vykroutit se z toho nemá jak.
Vůbec nevím, co mám dělat. Na mě se chová hnusně, říkají mi to všichni z mého okolí, a já teď budu řešit, zda mu sbalit a vykopnout ho, nebo zda si ještě zaslouží dostat šanci, kvůli dceři.

Petra

• Citovat
  • Upravit
12600
17.4.06 19:06

Petro- Je mi to lito, ale ty vubec nevahej a prvni, co udelej, bude, ze si najdi nejblizsi manzelskou poradnu a zajdi tam. Fakt se to vyplati, driv nez budes cokoliv „resit“ sama. Bohuzel mam i osobni zkusenost. Jestli chces pisni mi SZ. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.4.06 22:47

Ahoj Petro!
Ja ti ted reknu muj pribeh:
Meho prvniho snoubence jsem nacapala se dvouma zenskyma v posteli a on mi tvrdil ze jsem si to vymyslela.
Druhy,otec me prvni dcery si taky uzival kde mohl a zatloukal.
Potom jsem se vdala,porodila druhou dceru a myslela ze je vse v poradku.Po 2 letech manzelstvi jsem jela s kamaradkou na dovolenou a zaclo peklo.Zacali mi volat nasi zamestnanci,ze se taha z jinou,kdyz jsem prijela domu,vse zapiral,ja jsem dotycne dala vypoved,dva mesice na to jsem videla u neho par sms,on mi na to rekl ze to nic neni,za dva mesice jsem ho nacapala s dalsi primo u nas doma.Rekla jsem mu to a on mi rekl ze s ni nic nemel 8O,ja na to mu rekla ze to uz nechci videt a co se nestalo,za dva tydny jsem ho cirou nahodou nacapala znova.Zazadala jsem o rozvod a odesla od nej.
Mezitim jsem si nasla pritele,u toho jsem uz davala pozor a predstav si kdyz jsem byla tehotna tak to tahnul s nekolika,coz jsem se dozvedela az dele,ja mu odpustila a on to udelal znovu,ja mu zase odpustila a on zase znovu.No proste hnus
Podle toho si myslim,ze chlapi to delaj stejne,nekteri to berou jako ulet aniz by o tom manzelka vedela a neohrozujou tim rodinu.Jini tak ineligentni nejsou,a clovek jim na to brzy prijde.Pokud se ale k tobe nechova pekne tak to podle me stejne nema cenu,protoze jsem jeste nevidela ze by se horsi chovani zlepsilo.
Cauky Pavla

• Citovat
  • Upravit
413
8.10.14 11:53

Ahoj, me napadlo, kdyz uz si mu na nejakej inzerat odpovedela a on tam sel. Co treba se domluvit s nejakou kamaradkou/kamaradem co on nezna a at si daji rande. Budes s dotycnou domluvena, kam pujdou a pod. A nachytat je treba ve chvili, kdy vlezou do postele. Z toho uz se nevykeca, ale bohuzel to bude asi i konec vztahu. Ber to ode me, jako takovou radu neradu. Mas nekolik moznosti. Bud to hodis za hlavu, nebo si o tom zkusite popovidat a nebo se rozejdete. Vic asi nevymyslim. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová