Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@daniel.ho píše: Čau, manželka je naštvaná, protože sem zmlátil jejího brácha. To bylo takle: neměl jsem co dělat, tak jsem po něm házel hořčici z balkonu paneláku, a když si on přišel stěžovat, tak jsem ho zmlátil, protož nemám rád, když někdo využívá moje chování jako záminku k vyvolání konfliktů,A on pak brečel, že dostal nakládačku. Měl by být rád, že byl schopen odejít po svých. Podle mě je to psychopat, když nemá strach, a jde do boje, který nemá možnost vyhrát.
Jak si teď usmířit tu svojí kozu?
Zmlat ji taky. Nema se co urážet.
@admin
doufam, ze za tyden posupajdiš do skoly, zvlastky uz taky zahaji výuku
@daniel.ho píše: Čau, manželka je naštvaná, protože sem zmlátil jejího brácha. To bylo takle: neměl jsem co dělat, tak jsem po něm házel hořčici z balkonu paneláku, a když si on přišel stěžovat, tak jsem ho zmlátil, protož nemám rád, když někdo využívá moje chování jako záminku k vyvolání konfliktů,A on pak brečel, že dostal nakládačku. Měl by být rád, že byl schopen odejít po svých. Podle mě je to psychopat, když nemá strach, a jde do boje, který nemá možnost vyhrát.
Já jsem svářeč, školu jsem už dokončil. Spíš jde o to, že si chci o dovolený odpočin out, a n koukat na její kyselej xicht.
Nastrikej pro zmenu na manzelku kecup a vsechno bude zase v cajku.
@daniel.ho píše:
Já jsem svářeč, školu jsem už dokončil. Spíš jde o to, že si chci o dovolený odpočin out, a n koukat na její kyselej xicht.
Tak jsi mel hodit z balkonu ji, ne hořčici
Chtělo by to víc fantazie, tohle je trapný.
Vem hořčici a lehce jí vetři… dal už asi nemusím naznačovat. Krásné usmiřování (automatické opravy mi hází rozšiřování..ony ví
).
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Čau, manželka je naštvaná, protože sem zmlátil jejího brácha. To bylo takle: neměl jsem co dělat, tak jsem po něm házel hořčici z balkonu paneláku, a když si on přišel stěžovat, tak jsem ho zmlátil, protož nemám rád, když někdo využívá moje chování jako záminku k vyvolání konfliktů,
A on pak brečel, že dostal nakládačku. Měl by být rád, že byl schopen odejít po svých. Podle mě je to psychopat, když nemá strach, a jde do boje, který nemá možnost vyhrát.