Manželka je naštvaná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
daniel.ho
25.8.21 09:25

Berte to i vlastenecky: zabraňuju tomu, aby se fakt, že 50% manželství končí rozvodem, a tudíž děti vyrůstaj v neúplnejch rodinách,

• Upravit
25191
25.8.21 09:32

@daniel.ho už aby ti otevřeli tvou speciální (pomocnou) školu
 @admin

• načítám...
1266
25.8.21 09:36
@daniel.ho píše: Čau, manželka je naštvaná, protože sem zmlátil jejího brácha. To bylo takle: neměl jsem co dělat, tak jsem po něm házel hořčici z balkonu paneláku, a když si on přišel stěžovat, tak jsem ho zmlátil, protož nemám rád, když někdo využívá moje chování jako záminku k vyvolání konfliktů,

A on pak brečel, že dostal nakládačku. Měl by být rád, že byl schopen odejít po svých. Podle mě je to psychopat, když nemá strach, a jde do boje, který nemá možnost vyhrát.

Jak si teď usmířit tu svojí kozu?

Tohle taky nesnáším :) Kozu bych doma nechtěla.

• načítám...
10867
25.8.21 09:36

Je toto mozne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
53518
25.8.21 09:40
@daniel.ho píše: Čau, manželka je naštvaná, protože sem zmlátil jejího brácha. To bylo takle: neměl jsem co dělat, tak jsem po něm házel hořčici z balkonu paneláku, a když si on přišel stěžovat, tak jsem ho zmlátil, protož nemám rád, když někdo využívá moje chování jako záminku k vyvolání konfliktů,

A on pak brečel, že dostal nakládačku. Měl by být rád, že byl schopen odejít po svých. Podle mě je to psychopat, když nemá strach, a jde do boje, který nemá možnost vyhrát.

Jak si teď usmířit tu svojí kozu?

Ona je koza a ty jsi vůl.

• načítám...
53518
25.8.21 09:41
@daniel.ho píše:
Berte to i vlastenecky: zabraňuju tomu, aby se fakt, že 50% manželství končí rozvodem, a tudíž děti vyrůstaj v neúplnejch rodinách,

Já bych ocenila, kdybys byl jiné národnosti.

• načítám...
34388
25.8.21 09:42
@daniel.ho píše:

Tak se nechovej jako pako, a žena na tebe nebude naštvaná. Úplně jednoduchý. Co v tom hledáš za vědu? Ty nemáš co dělat, tak provokuješ, ten dotyčný se naštve a jde si to s tebou vyříkat, ale ty jsi největší borec, protože nemáš rád, když někdo využívá tvoje chování jako záminku k vyvolání konfliktů.

• načítám...
20916
25.8.21 10:06

Dobrý deň,

diskusiu zamykám a pre podozrenie na trolla bude zmazaná.

S pozdravom,
Kristína :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky