Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já si myslel, když je to tu samá slepice tak dostanu užitečnou radu.
Tak příště ne plnotučnou, ale krémžskou, to můžeš aspoň svést na holuba. Kozu dej napást a bude dobře. Sám si dej nějaké vitamíny na mozek nebo zkus lobotomii a bude všechno dobrý.. ![]()
@daniel.ho píše:
Zajdi si do zoo, evidentně máš rád zvířata ![]()
@daniel.ho píše:
Nojo ty kohoute… příště si vymysli něco lepšího. Já mám nápad, běž dolů a nech manželku ať na tebe hází hořčici a pak tě pořádně propleskne a nakope do rozkroku, třeba tě aspoň přejde vymýšlet si takový koniny a a ještě to psát na internet ![]()
@daniel.ho píše:
Vybral jsi si špatný kurník tak můžeš jít o dům dál. ![]()
@arinecka píše:
Zajdi si do zoo, evidentně máš rád zvířata
To řeší tím, že má filcky.
@daniel.ho píše:
Kecáte blbosti…
Co by si chtěl od slepic? Umíme jen kvokat.
@daniel.ho píše:
Kecáte blbosti…
Podle mě je naštvaná, že ho máš malýho a nestojí ti.
@daniel.ho píše: Čau, manželka je naštvaná, protože sem zmlátil jejího brácha. To bylo takle: neměl jsem co dělat, tak jsem po něm házel hořčici z balkonu paneláku, a když si on přišel stěžovat, tak jsem ho zmlátil, protož nemám rád, když někdo využívá moje chování jako záminku k vyvolání konfliktů,A on pak brečel, že dostal nakládačku. Měl by být rád, že byl schopen odejít po svých. Podle mě je to psychopat, když nemá strach, a jde do boje, který nemá možnost vyhrát.
Jak si teď usmířit tu svojí kozu?
Chudáků…
@daniel.ho píše:
Já jsem svářeč, školu jsem už dokončil. Spíš jde o to, že si chci o dovolený odpočin out, a n koukat na její kyselej xicht.
@daniel.ho píše: Čau, manželka je naštvaná, protože sem zmlátil jejího brácha. To bylo takle: neměl jsem co dělat, tak jsem po něm házel hořčici z balkonu paneláku, a když si on přišel stěžovat, tak jsem ho zmlátil, protož nemám rád, když někdo využívá moje chování jako záminku k vyvolání konfliktů,A on pak brečel, že dostal nakládačku. Měl by být rád, že byl schopen odejít po svých. Podle mě je to psychopat, když nemá strach, a jde do boje, který nemá možnost vyhrát.
Jak si teď usmířit tu svojí kozu?
Hybaj svaret a radeji nepis.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat