Manžel se mi svěřil, že si představuje sex s jinou ženou

Anonymní
5.9.25 17:17

Manželova druhá míza

Ahoj, prosím o radu nebo možná spíš uklidnění, že to brzy přejde. S manželem jsme spolu 20 let, máme dvě děti v pubertě. Jemu je 46 a mě 40. Před třemi měsíci se mi svěřil, že si začal psát s kolegyní z práce a dokonce byl u ní na návštěvě. Prý se nic nestalo, to mi odpřísáhl, že to utnul, jelikož mě nechce podvádět. Věřím mu, nemusel mi vlastně nic říkat, ale tížilo ho svědomí. Já jsem byla dost naštvaná, ale odpustila jsem mu to. Jenže teď zjišťuju, že mu nevěřím, podezírám ho a bojím se aby k něčemu nedošlo. V týdnu jsme si spolu povídali a on mi řekl, že si často představuje sex s jinou ženou, že by ho to lákalo, né žádnou konkrétní. Já jsem začala brečet, že takhle žít nemůžu, když mu neveřím a on mi řekl, že dělám z komára velblouda, že to takhle mají skoro všichni chlapi kolem něj. Tvrdil mi, že nás by nikdy neopustil, prý nás miluje a nechce být bez nás. Jsem z toho dost zmatená, věřila jsem mu a teď se bojím, kdy se nějaká taková,,ideální" najde a on si s ní začne. Co mám dělat?
Prosím o anonym, je to pro mě hodně citlivé.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4125
5.9.25 17:27

Tvuj chlap je vul. Nechapu, proc ti rikal o te zenske a uz vubec proc ti rikal o tom, co si predstavuje. Ty predstavy jsou podle me celkem caste, ale je totalni blbost o tom vykladat partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.25 17:31

@Nicole 1234 máš pravdu, je to vůl, raději bych to asi nevěděla. Já jsem na něj křičela, proč mi to říkal, ale on mi jen řekl, že mi nechtěl lhát, že chce být upřímný :zed:

• Citovat
  • Upravit
32134
5.9.25 17:55

No co bys asi tak měla dělat? Nic. Když si nějakou najde, tak tomu stejně nemáš jak zabránit. to, že si představuje v posteli jinou je normální, prostě sexuální fantazie. Proč má nutkání ti to vyprávět teda netuším. Tak mu řekni, že si taky představuješ sex s nějaký jiným chlapem, taky buď upřímná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
5.9.25 17:57

To je trouba… propásl vhodnou příležitost držet kušnu.
Leda bys z něj ty informace páčila, jinak to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.25 18:00

@Karamba2020 já jsem z něj nic nepáčila, neměla jsem nikdy žádné podezření

• Citovat
  • Upravit
8529
5.9.25 18:18

Neuděláš nic. Jako na jednu stranu dobré, že ti to takhle přiznal, ale chápu, že to s člověkem něco udělá.
Každopádně s tím fakt nic neuděláš, k topení ho asi nebude přivazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.25 18:22

Já si spíš kladu otázku jestli má takový vztah smysl? Trápí mě to, já myslela, že spolu zůstaneme do konce života. On mi tvrdí, že to taky tak chce. Ale rozhodně nehodlám něco předstírat.

• Citovat
  • Upravit
1081
5.9.25 18:32

:roll:
Fyzicky věrný byl a je.
Chtěla by si monopol na jeho duši.
Myslet a cítit může co jen chce, důležité jsou činy.
Je to trouba, že si nezjistil a neověřil, jestli sneseš upřímnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.9.25 18:38

Nechci strašit, jen aby si ale nepřipravoval půdu pro možné uklouznutí… :think: Nebo je to prostě vůl a skutečně ti vyžvaní i to, co si má člověk nechat pro sebe. No, ty ho znáš líp, jestli je tak rafinovaný nebo tak blbý. :nevim: Zachovala bych klid, zatím není důvod přemýšlet o rozchodu. Zhluboka bych se nadechla a řekla bych mu klidně a a úsměvem: „Franto, samozřejmě že i já si představuji různý chlapy, nevěra to samo sebou není, no ale je divné to slyšet a nemusíš se mi s tím svěřovat. Samozřejmě víš, že věrnost je pro mě zásadní a nevěra by znamenala rozchod. Já ti ale věřím zlato!“ Mrk mrk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.25 18:45

@Walkerin rafinovaný mi nikdy nepřišel, hlavně i kdyby nějakou nevěru plánoval, tak mi to ani nemusel říkat, já bych ho nepodezirala. Klidně to mohl utajit. Vždycky mi říkal, že nevěru nesnáší, jeho bývalá přítelkyně ho podváděla. Možná, že čekal, že mu řeknu, zkus si to…pak by to nebyla nevěra, když bych s tím souhlasila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7859
5.9.25 19:14

Nechápu tyhle trouby, co udělají doma nepohodu, hlavně že se sám vypovídal :roll:

No ale k obsahu věci - kluk očividně přestává být spokojený v sexu a chtěl by od života víc. Brala bych to jako jasný signál, že máš v posteli sakra zabrat a trochu to oživit, navrhnout něco nového…prostě mu uspokojit tu potřebu a rozbít smutek z pocitu „tohle nikdy nezkusím, když zůstanu do smrti s manželkou“.
Když předvedeš, že máš pochopení pro experimenty, tak ho ani nenapadne hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
5.9.25 19:17

Promiň, ale je to debi*l. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
5.9.25 19:17
@Anonymní píše: Více

Proč by vztah neměl
smysl? Ty jeho pocity jsou naprosto běžné, akorát lidi maji rozum a nechávají si to pro sebe a nezraňují tím nesmyslně své partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.9.25 19:41

Pokud je tak čestný a férový, tak ať čestně a férově předloží návrh, jak chce řešit to, že ti opravdu niterně ublížil a zásadně narušil tvou důvěru v jeho charakter. Nu a přestože jsem obvykle proti takovým trucgestům, informovala bych ho, že tím vším v tobě inicioval myšlenku, že když k tomu vašemu vztahu může tímto způsobem přistupovat on, tak logicky k němu shodně můžeš přistupovat ty. Tedy ať není v budoucnosti překvapen, když se mu svěříš stejně jako on teď tobě, s tím, že záleží jen na něm, zda chce jít touto cestou nebo zda se chce snažit, aby měl opět tvou důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí