Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzhledem ke svym velmi cerstvym zkusenostem, bych tohle brala jako naprosto vedomou manipulaci. Proc, je otazka. Chce ti ublizit ve smyslu snizit sebevedomi? Chova se casto kriticky nebo spis pro tebe zmatecne? Chce vice sexu? To, co rekl, rekl s jasnym zamerem. Nikoli ale se zamerem vyspat se s nekym, to by spis mlcel a zapiral. Takto chce dosahnout nejake zmeny chovani z tebe, chce, abys o sobe zacala pochybovat. Nedej se.
@Kachlicka111
Jasně. Nedej se! A nedej ani jemu! Buď statečná a nesmlouvavá.
Chlap má být upřímný, svěřovat se, ale běda když z něj vypadne něco, co by se vám nelíbilo!
Manipulace by to byla, kdyby se po odpovědi „Ale já si taky představuji sex a jiným chlapem. A občas i s více najednou“ strašně naštval. Ale nepřišlo mi, že by to byl tenhle případ.
Jen upozorňuji, že sama zakladatelka zmínila, že na sex teď dost kašlala.
Takže tu máme sexuálně frustrovaného chlapa, který se snaží svěřit se svými fantaziemi a dostane bídu. ![]()
@pouzitychlap píše: Více
A fakt necítíš ten rozdíl, kdy se chlap ve fungujícím manželství svěří s nějakou fantazií a nebo když chlap přizná, že skoro ujel s kolegyní z práce a že by ho ten sex s jinou přece jen lákal? Jak to jako má ona řešit? Nějakou mu sama vybrat a přivést?
@jita22 píše: Více
Nemá. Má říct, že je to častá fantazie a že je to normální a nic to nemění na jejich pevném krásném vztahu.
To že skoro ujel s kolegyní z práce mi nějak uniklo.