Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem tu nová a zajímal by mě váš názor. Před nedávnem jsem se seznámila s mužem, se kterým to mezi námi jiskřilo od začátku. Bylo vidět, že o mě má velký zájem, ale je ženatý. Přesto jsme spolu byli denně v kontaktu a těšili se na nadcházející víkend - naše oficiálně první rande. Samozřejmě tomu předcházely hodiny a hodiny dlouhých videohovoru, jak je doma nešťastný a nebrání se změně do budoucna, pokud si budeme rozumět jako doposud. Jenže včerejší videohovor změnil všechno. Pochyboval o tom, proč jsem do něj takovej blázen a že ho možná chci využít pro peníze a co hůř - můžu si nahrávat naše videohovory a následně ho vydírat skrz manželku! Byla to taková rána do srdce, že po pár zprávách, kdy se začal omlouvat, že to tak nemyslel, že jsem ho špatně pochopila, že mi to vysvětlí, že mi nechtěl ublížit, přišla nekompromisní blokace z mé strany. Byla jsem do něj opravdu zamilovaná.
Zítra, kdy rande mělo proběhnout, musím odjet do jeho města pracovně tak jako tak a mám strach, že přijede ke mně do práce (ví kdy a kde dělám) a bude se mi chtít omlouvat. Já mám ale strach, že mi tak strašně ublížil, že bych setkání s ním nedala.
@Yess900 píše: Více
dobře ti tak, nemáš si začínat s ženáčem, na svobodného chlapa nemáš?
Ber to jako drsnou lekci a pro příště se ženáčům vyhýbej obloukem. Oni umí krásně oblbovat, ale pro opravdový vztah jsou nepoužitelní, protože nic nezmění a zůstanou dál v tom vztahu, ve kterém jsou tak „nešťastní“.
On má strach, ty máš strach
vy jste fakt dvojka. K čemu ti bude ženáč? A kdyby byl doma tak strašně nešťastný, tak proč se bojí, že to řekneš manželce?
jen tě oblbuje aby si užil, nebuď naivní
Ty řešíš, že ti ublížil a že ty ses chtěla podílet na rozbití života jeho ženě, to je jako cajk?
Nebuď kráva a najdi si svobodnýho chlapa, pak tohle nebudeš muset řešit.
Jasně jasně, doma to stojí za prd, manželka mu nerozumí atd atd. Jsi vážně tak hloupá?
Děkuju za názory. Mě spíš zajímá ten jeho obrat pár hodin před schůzkou. Vůbec jsem to nečekala
Tak si to prostě rozmyslel no. Na tom není nic divného.
Jenže pak začala záplava zpráv, jak se strašně omlouvá, že to tak nemyslel, že mi to vysvětlí, že mě nechtěl zranit atd.
@Yess900 možná manželka pojala podezření, že se něco děje a jeho to vystrašilo protože si myslel, že si užije a manželka se to nikdy nedozví.
Nejspíš dostal strach, že by to prasklo a přišel by o ten život, ve kterém je tak „nešťastný“ ![]()
Neřeš, proč to zrušil, ale buď ráda, že se vybarvil hned a neztrácej s ním čas ![]()
@Veronika9870 píše: Více
Tak poslední dobou tvrdil, že se hádají a že ona něco tuší. Ale byl rozhodnutý se sejít. Proto me taky okamžitě začal zasypávat omluvnymi zprávami. Mě jen bodlo u srdce, jak si něco takového mohl o mně byť na vteřinu pomyslet. Prostě to nechápu.
@Anonymní píše: Více
Zrušila jsem to já, on o setkání stál i poté. Ale pro mě to byla totální rána pod pás. Začal se hned omlouvat. Ale na mě to prostě bylo moc silný kafe
Tam je možnosti (pokud nejsi troll) celá řada. Jen namátkou- při těch videohovorech si tě prohlédl natolik důkladně, že zjistil, že ho až tak nebereš, vyhodnotil tě tak, že bys nemusela být o vašem tuleníčku diskrétní, případně manželka začala něco tušit, nebo je tam ještě jiná nedej bože více jiných a ty jsi až úplně vzadu. Plus X dalších variant ![]()
@mikča89 píše: Více
My jsme se viděli poprvé samozřejmě osobně v reálu, takže ví velice dobře, že jsem jeho typ, že se mu líbím. Denně se těšil na schůzku a rovněž se ihned omluvil. Schůzku jsem zrušila já, on mi to chtěl vysvětlit a naopak se snažil, abych to nedělala.