Zrušené rande s ženáčem: Zklamání, omluvy a dilema, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.9.25 15:57
@Yess900 píše: Více

Je jedno, kdo to zrušil, pořád platí, že nejspíš dostal strach, aby nepřišel o svůj dosavadní život.
Neřeš to a hlavně už v tom nepokračuj. Pokud by byl opravdu nešťastný a měl o tebe zájem, tak bude konat, ale ne slovy, nýbrž činy.

• Citovat
  • Upravit
1081
5.9.25 16:06

Kdyby byl zamilovaný ( aspoň trochu), tak by o tobě nepochyboval. Kdyby mu na manželce nezáleželo, tak vůbec neřeší, jestli to praskne nebo kdesi cosi.
Jenže scénář, kde si chce tajně vrznout se vstřícnou dávajkou, ale manželka se to dozví, a pak si bude muset přiznat, že je bezpáteřný podvodník - to otřese mužským egem.
Výčitky svědomí a strach ho donutili říct co říkal.
Protože jeho pověst je pro něj důležitá, jeho manželka je pro něj důležitá a ty si jenom povyražení.
Tvoje reakce byla správná. Najdi si někoho, pro koho budeš na prvním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.9.25 16:15
@jasperka2 píše: Více

Díky, máte samozřejmě pravdu. Jenže tenhle víkend odjíždím do jeho města tak jako tak na dva týdny (pracovně), ví, kde mě najít a myslím, že mě skrz práci zkontaktuje, aby mi to chtěl vysvětlit, když jsem mu teď nedala šanci. Já si ale neumím představit ho vidět a tvářit se, že se nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
5.9.25 16:28

A co vlastně chceš ty? S vědomím, že by si byla jen tajná milenka? Že budeš mít cejch rozvracečky rodiny?
Když to chceš ukončit, tak mu hned napiš že je konec, a nepotřebuješ a nechceš žádné vysvětlení a ať ti dá pokoj, že si nepřeješ stalking.
Když to nechceš ukončit, tak si věci nech vysvětlit. Pokud to není můj manžel, tak mi je to v celku jedno :nevim: ( černý humor)
Takže co si vlastně přeješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.9.25 16:37
@jasperka2 píše: Více

Já se jen nemůžu vzpamatovat z toho, co vypustil z pusy. Jasně jsem mu napsala, že mu život rozhodně ničit nebudu a popřála Hodně štěstí. On, že si ho i tak zničí sám. Prosil mě, ať si to nechám vysvětlit. Pak jsem ho zablokovala.
Bohužel ale lze v mé práci zařídit osobní schůzku a nezabráním tomu (charakter mé práce to umožňuje), myslím si, že toho využije, když teď nemá na mě žádný kontakt. A v ten okamžik nevím, jak se asi zachovám. Všechno bylo mezi námi na dobré cestě, to rande nám mělo ukázat směr, kam se třeba (ne)posuneme, co s náma bude dál. A teď je vlastně konec. Ne, proto, že je zenatej. To jsem věděla. Ale že si VŮBEC NA VTEŘINU o mně mohl myslet takovýhle věci jako je nahrávání videí a vydírání, to budu rozdychavat asi ještě hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
5.9.25 16:40

Mozna se potreboval jen vykecat, nechat se politovat a pocechrat si peri, ze je o nej jeste zajem.. doopravdy nemel koule na setkani a mimomanzelsky vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
5.9.25 16:42

On možná chtěl, ať to zrušíš ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10660
5.9.25 16:43
Ách jo, už jsi tajně doufala, že budeš milenkou ženáče, a teď z toho nic nebude. Být tebou tak si nafackuji.
Ty stejné pořád doufáš, že tě bude kontaktovat Nech to být a propříště na ženáče zapomeň.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.9.25 16:44
@Cirrus fibratus píše: Více

To by bylo sice pochopitelný, ale on trval na omluvě, že mi to chce vysvětlit, že se sejít chce. Každý den se těšil, rezervoval pro nás apartmán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
5.9.25 16:45

Tak ho odpálkuj, všude zablokuj a příště si nezačínej se zadaným!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.9.25 16:46
@Cirrus fibratus píše: Více

Zablokovaný je všude, ale může si domluvit se mnou schůzku přes práci, tomu nezabráním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
5.9.25 16:49

Neznam povahu tve prace, ale nemusis se s nim vubec bavit o osobnich vecech prece, slusne se s nim hned rozluc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3091
5.9.25 16:52

Nejspíš dostal strach. Já bych se s ním sešla a i vyspala, ono se nestává každý den, že se Ti někdo líbí.
Je potřeba využít toho, že se Ti to stalo a radovat se z toho, zpestřit si ten život.
Zda to s manželkou chce ukončit či ne zjistíš z toho, jak se bude chovat dále, dle toho, co Ti řekl naposled a jak se začal bát, tak asi to skončit nechce a pokud to zase na Tebe bude zkoušet, jak chce a bude o tom jen kecat, tak mu řeknii, ať Tě takovými nesmysly už neunavuje, že to není moc mužné (kvílející chlap je strašně antisexy).

Užívej si života plnými doušky. Žádná rozvracečka vztahů nejsi, on si chce prostě bokem užít, možná nejen to, ale to zjistíš časem, kdybys to nebyla Ty, bude to jiná a opakuji - užívej.
Pokud bys to teď ukončila, budeš toho litovat, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.9.25 16:53
@Klopotkova píše: Více

Já už jsem to ale ukončila. Z jiného důvodu než rozvracení rodiny. Z důvodu, co si o mně myslel, že bych snad byla schopna udělat. To mi vadí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
5.9.25 16:55

Dobře, tak jestli fakt s ním už nic nechceš, tak si představ takový scénář, a svoji reakci. Takže když přijede, se 100 růží, slzy v očích, v smokingu - tak ty stejně vstaneš a bez jediného slova a jediného pohledu ( nemusíš být silná, a něco říct, jen proto, že by to bylo slušné) opustíš místnost a pošleš tam místo sebe kolegu nebo vrátního, nebo nikoho.
Požádej někoho předem, aby ti v této situaci konkrétně pomohl a dělej podle toho.
Když situaci necháš otevřenou, může dopadnout všelijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí