Zrušené rande s ženáčem: Zklamání, omluvy a dilema, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40430
8.9.25 19:08
@Yess900 píše: Více

Máte nějak naplánované schůzky?

Bude to hodně utajované?
Když se chce rozvést, tak už mu bude jedno, když se to manželka dozví, nebo ne? :)
Už si nemyslí, že ho budeš vydírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8588
8.9.25 19:16
@syslomil píše: Více
Čekal na zakladatelku, na zachránkyni :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
8.9.25 19:27
@Pamaro píše: Více

Přesně, chlapi, co si od počátku stěžují na manželku a ještě takhle, to je největší póvl, a nikdy se nerozvedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
8.9.25 19:29
@izabe píše: Více

Pomalu mi začíná být podezřelé, že opakovaně na to nechce odpovědět. Je fakt divný, že chlap kromě nešťastného manželství a příšerné manželky potřebuje další impuls k rozvodu a ještě má strach, že mu žena přijde na milenku. Třeba manželka vůbec neví, že jim to neklape. Je to tady v jednom kuse, pořád stejná historka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
8.9.25 19:34

Nejen, že to manželka neví, ale nejspíš je krásná, milá a sexuchtivá, to se jen ten chlap potřebuje takhle hloupě dostat někomu do kalhotek a pořád se ještě najdou ženské, co na to skočí.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8588
8.9.25 19:49

To víš že jo. Vždyť ty historky jak je chudák nešťastný, jak se rozvede a kdo ví co jsou tak ohrané :lol: jen zakl si myslí, že když mu v posteli předvedla životní výkon tak se z ní pos.re a budou spolu žít až do smrti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
8.9.25 19:53
@izabe píše: Více

Ano. Sice se snaží tvářit, že počítá s oběma variantami, ale jestli to nedopadne, rozhodně to pro ni bude velká rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.9.25 20:12
@ZuzaM píše: Více

Přesně tak…jaký to je charakter chovat se jako ubožák :zed: Bože já bych tak chtěla někdy vidět, jak by se tyhle atrapy chlapů tvářili face to face milence i manželce :D :D možná by se i rozbrečel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.9.25 20:18

Mne ale zajímá jak by se to dál vyvíjelo a kdy se odkopne a začnou výmluvy..zakl. doufám, že to tady nenzazdis, protože až procitnes mohli by sme mu společně vykonat pomstu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
8.9.25 22:07

Tady je zase tolik strážkyní rodinného krbu, pokud by si s ním nezačala zakladatelka, tak by si začala třeba jiná paní. Zakladatelce se líbí, ona se líbí jemu, je tam chemie a když je chemie, která se nestává každý den, tak je potřeba příležitost chytit za pačasy, lepší je někde být než nebýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.9.25 14:05

@Klopotkova ty jsi ve svém životě o ty rodinné krby přišla a tak nejsi schopna pochopit víc než je tvá kapacita. Když ty sis život zbabrala, tak přece ještě není nutné radit tak bezcitne. Ale evidentně píšeš hlavně sama o sobě jak by ses zachovala v té samé situaci. No co, je to tvá prezentace :lol: O takové rády se tady totiž stojí nejvíc. Se. na všechno a jdi přes mrtvoly. Tobě to ale tímto stylem v životě nevyšlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
10.9.25 14:15
@Yess900 píše: Více

A to je přesně „styl“ ženatých mužů… bohužel. Já myslím, že bys mu měla s ledovým klidem říct, že tě tolik zklamal a zradil :nevim:, že v současné chvíli nevidíš společnou budoucnost… jestli se o ní v takovém „vztah“ dalo mluvit. A jestli Ti to nedá, klidně dodej, že pokud to myslí vážně být s tebou, ať podnikne příslušné kroky a je z něj svobodný chlap, který Tě pak může vyhledat a záleží na Tobě jak se zachováš. Bohužel ze zkušenosti můžu říct, že tohle se bude dříve nebo později opakovat a ani pak nehledí na to, že nejen že Ti ublíží, ale třeba i zásadně pošramotí život… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
10.9.25 14:20
@Alice band píše: Více

To, co píšeš, jsou nicneříkající bláboly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
10.9.25 14:23
@Miluška1980 píše: Více

Zakladatelce je teď dobře a počítá s tím, že mohou být obě varianty, teď si užívá a je v tom šťastná, nač si ty chvilky kazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.9.25 16:15

Strana 5 je jedna perla vedle druhe.

• „Musím říct, že jsem nasadila laťku hodně vysoko a teď má rozhodně o čem přemýšlet.“ :mrgreen: Ano, jsi nova, neokoukana a dalsi, co si mysli, ze utahne chlapa na nohy do praku a strkani kdoviceho kdovikam, kdyz jeho manzelka pouze lezi jak prkno a to jeste jednou za uherak. No rikal to, tak to bude urcite pravda. :mrgreen:
  • „…pořád říká, jak nad vším přemýšlí už delší dobu a že já jsem možná ten konečný impulz, aby něco změnil.“ Ano, neni jina moznost nez se potacet v nestastnem vztahu. Jesteze te pockal, konecne procitl a muzes ho zachranit!
  • „Taky tvrdil, že lituje, že se oženil a že mě měl potkat dřív.“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kdyby byl aspon nejakym zpusobem originalni, to snad neni mozny, ze tahle otrepana klise porad na nektere zenske fungujou. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky